Да си вечно млад: Учени откриха как да не старее кожата

Лекари от Италия представиха изобретението си у нас
Обновена: 25 мар 2019 12:46 | 25 мар 2019 12:46, Петя Славова
35

Двама прозорливи италиански учени успяха да открият революционен метод, който да спре интензивното стареене на кожата. Д-р Карло Микелини и д-р Андреа Малвенти представиха в "България сутрин" своя начин да подхраним и защитим външната ни обвивка.

Това е истинската биостимулация, но без игли. Очакваме ревитализация и пилингов ефект. Всеки човек на 18 години може да ползва продукта. Употребата му не носи никакви последствия, но е хубаво с него да работят професионалисти. Това обясниха двамата учени пред Bulgaria ON AIR.

"Измислили сме този нов продукт за пазара, който е истинската стимулация, но без игли. Това не е крем, като воден гел е. Това е двуфазна технология. Много сме горди, много време похарчихме, за да измислим тази уникална формула", коментира д-р Карло Микелини.

"Познаваме се от 10 години. Бяхме студенти в един университет. Започнахме работа в една и съща компания. След две години работа решихме да направим своя концепция. Стартът беше труден. Но за един млад човек да започне собствен бизнес не е особено леко, но само за година сме представени в 20 държави. Не ние, продуктът говори за себе си", обясни д-р Андреа Малвенти.

Двамата подчертаха, че начинът на живот е много важен за качеството на кожата ни. Трябва да се чувствате добре и да спортувате. Сънят също е много важен, тъй като кожата се подобрява по време на съня.

Продуктът е за всеки, който е над 18 години. Той не носи тежки последствия, но все пак е медицински продукт и е необходимо да работят професионалисти. Ефектът се вижда още от първата процедура. "Не правим чудеса, но работим в тази насока. Искаме хората да се почувстват млади. ", отбелязаха двамата учени.

Консултантът по козметология Валерия Цимбал посочи, че Микелини и Малвенти предлагат подхранване на кожата с ефект на леко излющване.

"Още от първата процедура усетих много добър ефект. Кожата ми е подхранена добре", сподели тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са измисли ли как да правят пари от човешката суета и наивност. Усетила го е как няма да го усети. Излющи ли са я с някоя хилядарка и ефекта е бил огромен. Ама за тях нр за нея.
4
2
 
14
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи това е единия начин да се изкарат мноого пари от човешката суета! Като цяло единственото му постжение е, че ще умреш младолик! Но хората ще се юрнат на там като излята вода по баир!
3
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Учени" от БГто кога ще измислят нещо? Вече 1300 години - нищо насреща :( Толкоз ли сте тъпоглави направо не знам?!
2
0
 
46
 
! Отговори
Skinhead преди 5 години
Кремовете, които бг дипломатите крадат по международните летища, са най-добри за подмладяване на кожата и подхранване на клюки и скандали.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внуците на д-р Ливайн?