Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!

Това прецени Спортната комисия в щата
Обновена: 29 мар 2019 09:12 | 29 мар 2019 09:04, Веселин Коларов
416
Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!
Снимка: Reuters

Състезателният лиценз на българската боксова звезда Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен, съобщава Нова телевизия. Причината за крайната мярка е делото, което заведе репортера Джени Суши срещу него за посегателство заради внезапната целувка.

Още по темата
Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. 

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.
 
Боксьорът ни е останал без състезателен лиценз за щата Калифорния, а се очакват и нови последствия за него в тази насока.

Спортната комисия е преценила, че за момента правата на българина трябва да бъдат отнети, заради целувката, която той си позволи по време на интервюто си с репортерката Джени Суши.

 
"Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект", се казва в изявлението на комисията.

Кобрата няма право да провежда мачове в американския щат, а следващото заседание на комисията е на 14 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
3
 
8
 
! Отговори
така е в САЩ преди 5 години
ако беше го сложил на някой мъж пред камерите нямаше да има проблемПроблемът е ако мъж налегне жена
301
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадрите с ухиленото до уши след целувката "Суши",ще се приемат ли като доказателство за отвращението,с което тя е изтърпяла тази невероятна агресия???
300
4
 
14
 
! Отговори
Джик-Так преди 5 години
Нормално в България мисленето е изостанало и на принципа аз моа си праа ама квот си искам щот съм по як ако она ми кае нещо ке го гърба.Да ама на Запад не е така има закони съдилища затвори запори и тн.не може само от страната на силата да се мисли все пак не сме в неандерталските времена.
299
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха сега оная човка да каже нещо,за Мерилин Монро или Мадона!
298
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има така нареченото профешънал къртаси което не позволява такъв тип държание, тоест българските "стандарти" са си само за у нас. Сега идват патилата защото по принцип там където си вадиш хляба не вадиш суджука! За съжаление ехото от "целувката" вече става достояние и в други ЕС държави където постъпката се "оценява" доста негативно. Нека бъде за урок на българина!
297
1
 
8
 
! Отговори
Ми така е..... преди 5 години
Да не знае много да не стане и лиценза,и парите ,и да събира *** в парковете.....То да не е България......
296
7
 
20
 
! Отговори
Митев преди 5 години
На Клинтън заради едната *** му разказаха играта нищо, че е Президент и нямаше нито снимки, нито видеа!!! Нашичкото тарикатче вместо да си замълчи, да си посипе главата с пепел и да се свие дано отмине бурята тръгна да се ерчи и да разправя кой колко е пил и какви ги е вършил в кенефите. Ако така продължава да се държи ще го наврат в миша дупка, ще му вземат парите и ще е щастлив ако се боксира по селските мегдани. Мъжествено и джентълменско е да се извиниш и да си замълчиш дори и да си прав!
295
3
 
11
 
! Отговори
Съветче преди 5 години
Пулев да се свърже с адвоката на Бил Клинтън. Щом може да докаже, че френската любов не е прелюбодеяние, ще успее да докаже, че целувката не е любовен акт, покана или так за каквото претендира.
294
4
 
28
 
! Отговори
Давид-Тел Авив преди 5 години
Пулев отива в Калифорния и награбва репортерка пред камерите да я натиска без нейно съгласие.Чудя се дали някой може да направи нещо по тъпо.Все едно да отида в складове с барут и да запаля лагерен огън!
293
5
 
22
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
Пропадналия, мазен циркаджия Пульо най - накрая стана световно известен.....
292
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 305 Верно в Щатите не може,да цункаш засукана мома!Там са на по-високо ниво ,посягат на деца ,и за тях това е нормално!Майкъл Джексън дори е им десетина деца в имението си които ги използвал сексуално!
291
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше глупаво да направи точно това, ама какво може да се очаква ет него - просто момче. Кух, та дрънка.
290
3
 
15
 
! Отговори
Шинкансен преди 5 години
Само така иначе всеки ще почне да опипва и натиска всяка срещната на улицата.А това е недопустимо това би било Анархия!Разбирам поне Пулев да беше пънкар и анархист пък той чалгар хем го кефи Рассиа и редът хем скача на всяка.
289
1
 
20
 
! Отговори
Даола преди 5 години
Ще го съдят за пари, естествено. Това се казва:професия репортер.
288
3
 
8
 
! Отговори
тоти преди 5 години
Ама ***...дъде си тръгнал с тия 5 лева бе селоооо...в Калифорнияяя...пффф... с *** там недават да ходишшш...
287
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата попадна в типичен американски капан. Готина амеркиканка му се натиска извън камерите, по време на интервюто създава впечатление, че са много близки - той я целува типично по нашенски. И хоп капана щраква - сега дела, разправии, кинти....така е американските щати другари. Всеки те дебне да сгафиш някъде за да ти вземе парите...
286
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега този ще научи по трудния начин каква е разликата между САЩ и родното му място! И че там не можеш да вилнееш като в селска чалготека.
285
6
 
18
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Нормално когато обяснявах на оная *** оня ден тя ми развива философии сигурно беше от Враца или някаква такава клоака.Аз и обясних че в нормалният свят когато не си в интимни отношения и дори приятелски такива както каза и самата Суши че няма никакви връзки с Пулев не можеш да целуваш опипваш и тн.Някого!Така е в нормалният Свят във Враца Пирдоп Бангладеш или Лесото може и да не е така но в Калифорния е!
284
0
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
До ГоранЕй го и другия, Горане овчарино да си чувал за нещо наречено "етичен кодекс", та там е описано какво може да правиш и да не правиш преди, по време и след боксовия мач, докато си в залата, където ти е боксовия мач, че и още много отгоре. И тук, какво при футбола има "дисциплинарна комисия". Направо не знам сами ли си ги измисляте тези глупости, защото ви плащат или наистина сте нечовешки тъпu.
283
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много забавно, разправят че и телефонът й имал, с визитка и покана, обаче не, той да покаже на всички колко е хубав и как се е уредил