Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!

Това прецени Спортната комисия в щата
Обновена: 29 мар 2019 09:12 | 29 мар 2019 09:04, Веселин Коларов
416
Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!
Снимка: Reuters

Състезателният лиценз на българската боксова звезда Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен, съобщава Нова телевизия. Причината за крайната мярка е делото, което заведе репортера Джени Суши срещу него за посегателство заради внезапната целувка.

Още по темата
Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. 

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.
 
Боксьорът ни е останал без състезателен лиценз за щата Калифорния, а се очакват и нови последствия за него в тази насока.

Спортната комисия е преценила, че за момента правата на българина трябва да бъдат отнети, заради целувката, която той си позволи по време на интервюто си с репортерката Джени Суши.

 
"Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект", се казва в изявлението на комисията.

Кобрата няма право да провежда мачове в американския щат, а следващото заседание на комисията е на 14 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
14
 
17
 
! Отговори
USA преди 5 години
Много потенциални изнасилвачи пишат тук. Търсела си го е, за пари било, бил в еуфория - няма никакво значение. Ако така се държите със съпругите, майките или дъщерите си -Честито да ви е!
261
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малий, тая филипинка се закачи да дои кобрата
260
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да каже, че се е повлиял от филмите и кеч-звездите, където си показват страстите по всевъзможен начин и не е подозирал, че преди това са писали договор за взаимно съгласие и са правили репетиции.
259
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата си е помислил,че е в България.И през ум не му е минало,че в Америка всеки гледа да изкара пари,независимо от какво.Сега мацката яко ще го одруса,да му дойде акъла.А това ще се отрази и на състезателната му дейност.
258
2
 
32
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Нашия май не е чел какво става в Щатите. Сега ще е късметлия ако мадамата не го осъди за много милиони долари, навита от бабата която й е адвокатка.
257
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая е мега некрасива.
256
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aмерика - land of the free , .....ама друг път.....Земята, където да притежаваш цял гараж с пушки и автомати е нормално, но да целунеш жена, която си го проси - НЕ.....мерси......
255
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пак добре че някой не го застреля ! - мъж или любовник ревнивец.А и Америка не е маалата !
254
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що му требва да посега на Суши? Да я бише подминал. Щеше тя да го гони и да го дърпа за щафетата.
253
2
 
29
 
! Отговори
Гост 2 преди 5 години
Нямаше ли кой да предупреди Пулев , че в Америка не можеш да целуваш кифлите без да си платиш.Само в "чалготеката" България можеш да се държиш като разгонена *** и има кой да ти пласка.
252
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да позволим джендри да екстрадират Кобрата, ходете ако Сушито ви даде да и ли жете подметките... В Сирия губят, във Венецуела губят, вече им е навик на вашите спонсорчета.
251
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
проамериканското цензураторствотриене върви с пълна газ. Абе ей, ние сме свободна и независима държава, ходете американците си трийте мненията в сайтовете в Калифорния. Който се чувства безродник, аре да си ходи в новата родина Кравария.
250
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЕЛИКА ПОБЕДА НА КОБРАТА А АЗ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ТАМ С АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕАТРИ. Пукат от яд, че след Тайсън нямат читав боксьор. Ами с плюскане спортист не се става.
249
1
 
26
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Определено вече ще му се гади от суши :))))
248
4
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИСКА И Е ЗА 2 МИЛИОНА ДОЛАРА НО ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЯТ НА 1 МИЛИОН ДОЛАРА!ПАРИЧКИТЕ ДЕТО ГИ ВЗЕ ОТ УРЕДЕНИЯ МАЧ С КЛИЧКО ЩЕ ОТИДАТ ПРИ ТАЗИ :D----------БЕЗУМНИЯ БОРИСОВ ПОДПИСА СЪС ФАЩ ДА МОЖЕ ДА ЕКСТРАДИРАТ БЪЛГАРИ ТАМ И ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ ПРИСЪДИ ПРИЗНАТИ ТАМ СЕ ПРИЗНАВАТ И ТУК!ПУЛЕВ ЩЕ ПЛАТИ ИНАЧЕ И В ЗАТВОРА МОЖЕ ДА ОТИДЕ!!!А ТАЗИ ЩЕ СИ КУПИ КЪЩА НА МАЛИБУ С ПАРИТЕ НА ПУЛЕВ!
247
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дип сме колония, иначе би трябвало външно да набие на хамериканците протестна нота. Значи техните войници в България могат да убият и човек, и нашето правосъдие няма право да ги съди а те се подиграват с боксовата ни звезда. Безродниците от сайта хай марш в америка и там отблизо им облизвайте там каквото намерите. И каквото ви благоволят да ви подадат. ВЪН БАЗИТЕ НА ОКУПАТОРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.
246
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЪЖ Е ДЖЕНТЪЛМЕН С ЖЕНИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ КАТО ДАМИ, А ТАЯ НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО ДАМА. ТИ АКО СЕ ДЪРЖИШ С ТАКИВА ЖЕНИ КАТО С ДАМИ, ЗНАЧИ СИ ....
245
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
PЕПОРТЕРКАТА СЕ ДЪРЖИ КАТО ЛЕКА ЖЕНА, ОТПРАВЯ ПРОВОКАЦИИ, ИНТЕРВЮТО НЕ Е ПРИЛИЧА НА ИНТЕРВЮ С РЕПОРТЕР А НА ТАКОВА С ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯ БИЗНЕС. ТЯ СЕ БИЛА ЗАСРАМИЛА ОТ ЦЕЛУВКАТА. АМИ НЕ Я Е СРАМ ДА СЕ ТРУПА С СУШИТА ПО ГОЛИЯ СИ ЦЕЛУЛИТ.
244
15
 
16
 
! Отговори
usa = на джудже преди 5 години
Винаги съм знаел че краваристан са най вмири.саното място на земята. Сатанисти .Империя на злото която чака своя злощастен край.Кобра ни българите сме с теб.
243
2
 
32
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Много си повярва Пулев и сега ще си пати от акъла.Навремето Тайсън фалира и лежа в затвора заради подобни жени.Поне вече знае,че като си звезда и известен и милионер,трябва да внимаваш как се държиш и какво правиш.