Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!

Това прецени Спортната комисия в щата
Обновена: 29 мар 2019 09:12 | 29 мар 2019 09:04, Веселин Коларов
416
Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!
Снимка: Reuters

Състезателният лиценз на българската боксова звезда Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен, съобщава Нова телевизия. Причината за крайната мярка е делото, което заведе репортера Джени Суши срещу него за посегателство заради внезапната целувка.

Още по темата
Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. 

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.
 
Боксьорът ни е останал без състезателен лиценз за щата Калифорния, а се очакват и нови последствия за него в тази насока.

Спортната комисия е преценила, че за момента правата на българина трябва да бъдат отнети, заради целувката, която той си позволи по време на интервюто си с репортерката Джени Суши.

 
"Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект", се казва в изявлението на комисията.

Кобрата няма право да провежда мачове в американския щат, а следващото заседание на комисията е на 14 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
1
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Гледна точка 261 Трябва да знаеш добре английски, за да целунеш американка пред цял свят. Така е.
241
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво кобра!!! Разнасяй славата на българите по света.....после се чуди защо българите ги е срам в чужбина и гледат по всякакъв начин да прикрият произхода си
240
2
 
38
 
! Отговори
Митев преди 5 години
"Андреа е бясна!" ЧЕ КАК НЯМА ДА Е. Заради простотията му сега ще му вземат и гащите . А можеше да си му папка паричките. Най-гадно ми стана като разправяше колко са пили и намеците за тоалетните. Ако имаше малко акъл щеше да се извини и да си затрае после. Нооо - не би. Прави се на мъжкар. Мъж и джентълмен никога не би си позволил да говори такива неща за жена!!! Значи не е мъж, още по-малко джентълмен!!! Бияч и толкова. Е , ПРОСЛАВИ , България. БЛАГОДАРСКО за такова "представяне"!!!
239
0
 
9
 
! Отговори
Я па ти.. преди 5 години
До Горан 245 Какъв маркетинг трик ? Тоя дали знае какво е маркетинг.. ?
238
2
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Аз виждам "тънък" изход за Пулев, но той едва ли ще се сети да каже истината. Просто да каже, че е бил афектиран от победата, неразира добре английски (видя се, че на моменти ползва преводач) и е помислил, че 88640ата го провокира.
237
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хора, балканци сте и с балканско мислене ще си останете. Тя може да е преспала с целият национален отбор на САщ, но ТОВА Е НЕЙНО РЕШЕНИЕ. Когато ТЯ ЦЕЛУВА е едно, а когато НЕЯ Я ЦЕЛВАТ може да ви осъди. не го ли проумяхте?
236
1
 
20
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Така е като не води Андрея със себе си.Да вземе пример от президента.Десито е като залепена с каниколит за него.Мелания няма шанс.
235
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев вероятно си е мислел, че като в кеча, и като в България ще може да си направи евтина България. ИСтината е, че ако се размине с глоба ще мине евтино, може да му спрат лиценза доживот, а той не е млад.
234
0
 
24
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
Страстната целувка в устата с две ръце на бузите пред камерите бе голяма глупост. Ако я нямаше след празнуването Сушито в хотела на Пулев и готова. Ама той няма търпения да я награби. Абе .... си е нашето боксьорче.Ама и Сушито си е виновна с тия цици.
233
0
 
21
 
! Отговори
БАСИ преди 5 години
Колко известни мъже ги разцепиха заради предполагаем секс тормоз от преди десетки години, а нашия и снимки има. Направо да си дърпа парите и да бяга към ЮАР, че ако се прибере в бг нашите продажници веднага ще го върнат.
232
2
 
29
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
"Кобрата" се оказа най-обикновен селски смок Ганьооо, къде вървиш бе, ***? Сега ще ти смъкнат кожата като на дърт пръч. За другия път да знаеш как да се държиш.
231
2
 
28
 
! Отговори
Мосю Густав преди 5 години
То не е като да целуваш "каките" на село...
230
2
 
24
 
! Отговори
Горан преди 5 години
А, Суши дали е к...ва, или не, въобще не е от значение. От значение е, че го съди, толкоз! Щатските закони и дават това право, що да не се възползва! Пък и няма вечно да се снима гола, я! Нали и тя, като Пулев остарява! Това си е взаимно изгодна сделка и за двете страни! Пулев понеже не блести много на ринга, сега ще блесне със съдебно дело, и там ще има битка, която най-вероятно ще излезе, че уж печели! А, че ще си плати, то е ясно.
229
10
 
16
 
! Отговори
симулант Пулев преди 5 години
Така наречение Кобрата или Пулев има ромска потекло , брат му си признава и открито говори за ромските си корени а този се прави на българин и манипулира и симулира , лъже цяла България , докато има балъци да му вярват
228
4
 
9
 
! Отговори
Опа, преди 5 години
До СократисПриятелю, хората са различни не обобщавай. Грък например това няма да го направи по обясними причини. Но и на мадамата не и беше неприятно, но в САЩ еврейските адвокати така печелят пари, превръщайки живота на хората в цирк и ад. Американците все още не са се усетили, масово. То ако се сещаш и думата мошеник идва от Моше, мислиш ли, че е случайно. Сега ще отровят живота и на двамата а тая глупачка няма да вземе почти нищо ...
227
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МнениеЧе не трябваше да я целува,не трябваше,но беше задължително да и го натряска заедно с макарите в подопашната област!
226
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурен съм че този е от джерп .
225
3
 
9
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Абе, това си е чиста проба маркерингов трик, за да се съживи замиращата кариера на един боксьор, който е в края на кариерата си, иначе Сушито щеше да си го съди, ама без да настоява да му се отнемат боксовите права, в крайна сметка този случай не е от компетентността на нито една боксова комисия в света, понеже не е някакво нарушение на правила по време на боксов мач...
224
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа! Кой знае за къв се мисли.Чалгар бе чалгар.
223
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По снимките ,които е качила и по почти голите си интервюта тая си е чиста к...... ва от класа ,а била засрамена и шокирана.Май на афтърпартито е уважила всички, защото на мен тази целувка не ми изглеждаше много като миг на импулсивност!