Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!

Това прецени Спортната комисия в щата
Обновена: 29 мар 2019 09:12 | 29 мар 2019 09:04, Веселин Коларов
416
Вече е факт: Отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!
Снимка: Reuters

Състезателният лиценз на българската боксова звезда Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен, съобщава Нова телевизия. Причината за крайната мярка е делото, което заведе репортера Джени Суши срещу него за посегателство заради внезапната целувка.

Още по темата
Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. 

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.
 
Боксьорът ни е останал без състезателен лиценз за щата Калифорния, а се очакват и нови последствия за него в тази насока.

Спортната комисия е преценила, че за момента правата на българина трябва да бъдат отнети, заради целувката, която той си позволи по време на интервюто си с репортерката Джени Суши.

 
"Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект", се казва в изявлението на комисията.

Кобрата няма право да провежда мачове в американския щат, а следващото заседание на комисията е на 14 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
6
 
! Отговори
отмащението преди 5 години
спечеили и после са оля брутално
321
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати извратеняците, ако беше целунал някой мъж в ефир щяха да му дадат световната титла, даже без да се боксира.
320
9
 
4
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Ще му го отнемат ами.Не го е срам да целува жена.Сега очаквам и иск от 123240000 долара за сексуален тормоз.Джендария отвсякъде
319
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно, това само Бай *** може да го направи.
318
0
 
11
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Хубаво ама тоя моряк я е цунал 1945 сега сме 2019.
317
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето! В действия са евроатлантикоджендарските ценности на скапаната америка.
316
3
 
13
 
! Отговори
Бивш преди 5 години
Едно време, като ходехме на състезания на запад, с нас винаги имаше офицер от Държавна сигурност. Викахме му "куфара". Та той освен че слухтеше за политически изяви и някой да не остане там, ни дебнеше и за такива работи. Та сега си мисля, добре че ги имаше такива, щото свободния живот там, по всички линии, много ни привличаше и някой можеше да загази.
315
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че България а и Европа трябва да му отнеме лиценза все пак сме в Нато а и Кубрат е руска ***.
314
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И всичко това за едно суши.Да беше отишъл с Тайланд за малко пари щяха да му дадат 11 такива ама нали без пари иска ето на.Пък за Кончитата с вурста ей това би било разтърсваща новина.Недей така бе човек.От това ще сънувам седем дни кошмари с новини съдебни дела Кончитата и Кубрат Пулев.
313
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След интимно общуване между "пеперудка" и БГ военен,той започва да се облича.Тя - ... А пари?Той - български офицер пари за ТОВА не взема....
312
4
 
24
 
! Отговори
Стар познавач преди 5 години
Една ***, като си вдигне опашката - кучета много. Та тая с големите дини е много сгодна, но само на пръв поглед. Много се е увъртала на Кубрат, но явно не защото й се е искало от него, а защото е виждала в него само една касичка с пари. В крайна сметка тази се оказа по-голям професионалист от него.
311
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката печели награда Пулицър! Доказан факт е,че импулсивно моряка е целунал непознатата медицинска сестра!Ама така е,като човек пише и драска ,а не чете...
310
3
 
7
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Заключението по случая ще е следното!Нашия ще плати ,Силиконката ще бъде неудовлетворена и пред медиите ще заяви ,че с това обезщетение е била изнасилена!
309
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде знаеш че тая медицинска сестра не е някаква интимна приятелка на моряка.Не можеш да натискаш която и където ти падне все пак тва не е детска дискотека Дабъл Вижън!
308
1
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Айди утиди му кариерата, язък
307
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен ,на делото адвоката на Пулев трябва да покаже историческата снимка по повод края на Втората световна война,на която моряк е награбил с целувка медицинска сестра!И да пледира - американците срамуват ли се от Историята си или всичко в случая е просто битка за пари?
306
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 321Американците не са така масово прости като повечето българи. Българските ни тертипи там не минават.
305
5
 
26
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Ако имаше награда "Бай *** на годината", нашето боксьорче я печели безапелационно.
304
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кубрат сам си е виновен за случилото се ! Наскоро американски съд глоби "Монсанто" с 60 млн $ ,в полза на човек,пострадал след употреба на препарата "Раундъп"!Отделно е, че случая е удобен за изхвърляне на Кобрата от претендентите за големите пари в бокса,защото битката за влизане в този списък е убийствена!
303
5
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 5 години
До Факт! 305 На теб какво ти пречи Враца ? Враца е неузнаваема.Кмета Калин Каменов е страхотен. Ела да видиш какво става..Пак ще го изберем.