Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип

Джени му се заканила, че след боя ще вдигнат купон
30 мар 2019 18:00, Нели Христова
238
Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип
Снимка: Reuters

"След боя ще вдигнем купон", казала Джени Суши на Кубрат Пулев преди мача. Това споделя боксьорът пред най-многотиражния вестник в Европа - германския "Билд".

Кобрата остана без лиценз за щата Калифорния след като без позволение целуна журналистката Суши.  

Още по темата

"Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Жената дойде при мен при тегленето на кантара и каза: След боя ще вдигнем купон", споделя пред репортера на "Билд" Йорг Лубрих Пулев.

Освен целувката, която е  неоспорима, тъй като е запечатана на множество камери, Джени заяви, че Кубрат я е сграбчил за задните части. На тази случка обаче свидетели няма, а най-добрият ни боксьор категорично отрича това да е истина.

"Това не е вярно, а освен това тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага", казва Кобрата.

В защита на Пулев се изказа игГерманският треньор Ули Вегнер. Пред "Билд" той каза:

"Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама. Да, и после я целуна. Това бе израз на емоция."

76-годишният специалист е категоричен, че Пулев не е хващал Джени за заднте части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
5
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тази каква постановка му спретна.Сега ще изкара едни бързи пари.Кога провокативното облекло на дамите ще влезе също в графата сексуално насилие.Значи може да се овърта около мен с пола до пъпа и деколте пак до там а аз да се държа като монах.
145
8
 
11
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
До nikonikДонякъде си прав. Но човек, загубил дело за сексуално посегателство...някой ще се хване ли да прави бизнес с него? Това не е граждански иск за пари, а за посегателство срещу личността. Плюс това никой не го знае кога пак може да превърти и да почне да целува наляво и надясно. Може да му се е повредило нещо в мозъка, може да има нужда да го поставят на хормонално лечение, студени душове, електрошок, химическа кастрация...
144
4
 
4
 
! Отговори
Сушито преди 5 години
За никакви МИЛИОНИ не може да става въпрос.Пулев е много далече от тези пари. Той може би спечели толкова само от мача си с Кличко, койото беше преди много време, а имаше продължителен период когато Кубрат не игра.Само да ви светна, че сега Тервел играе за много ниски суми.Сушито най-късно до 3 месеца ще се откаже от делото и ще сключат споразумение за $40К - $50К но не и повече.До няколко месеца Кубрат ще играе в САЩ, друг е въпроса какви са му боксовите умения.
143
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и пульо арогантни високомерни нагли циргаджии, щом си в чужда страна ти си длъжен да се съобразяваш с законите ако ли не ще ядеш суши с вмирисана риба.
142
4
 
15
 
! Отговори
nikonik преди 5 години
Тук много "разбирачи" пишат, но сега ще ви светна. Юрист съм и отделно разбирам от бокс. Кубрат има един шанс да се отърве. Да не стъпва повече в САЩ. Ще трябва да разтрогне договора си с промоутарите. Да се бие в Европа и да чака уж сигурния мач с Джошуа. За екстрадация от ЕС и дума не може да става, защото е граждански иск, а не наказателно дело, правете разлика. Ако беше посегателство до сега да е закопчан и с оранжев комбинезон, но спокойно си тръгна от САЩ.
141
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не е твой тип що я целуваш?
140
2
 
17
 
! Отговори
Паскал преди 5 години
Сули току що се сдоби с още две обвинения - расизъм и нахлуване в личният живот, явно има достатъчно пари за даване щом не спира с балканските изцепки! Пък и работата може да стигне оттатък парите и вместо мистър Пулев може да е вече KF206784 примерно ако ме разбирате
139
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постановка ,като мачовете е тва с тази Суши- хонорар е взела репортерката !Пулев ще е герой!
138
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репортерът на "Билд" Йорг Лубрих Пулев трябва да е незнаен до момента брат на *** с уши.
137
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 124Като стане друг скандал ще има
136
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тия клипчета Джени вече има основание да го съди и за уронване на престижа и навлизане в интимното й пространство. А можеше просто да я съди за това, че го е потиснала и унизила като девствен на купон, докато е сядала у всички без него.
135
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е негово тип направо къса дрехите -хаха
134
2
 
18
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Тя не е негов тип, затова инстинктивно я е унижил публично? Или пък...тя е негов тип, но проста кът сега лъже и я унижава, защото е обиден, че му създава проблеми? Ако Държавата (РБ) плати пари за защитата на този необуздан не рез, аз може ли да я съдя, задето унижава мене като българин и данъкоплатец, защитавайки драстично нарушение на личната неприкосновеност? Колко ще ми струва един такъв иск, някой знае ли?
133
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулеви пуснали клип,ах ха ха ха ?Да го пусне в Щатите клипа Пулю
132
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето една примерна реплика от съда: "Г-н съдия, г-н Пулев твърди че репортерката дори не е негов тип, от което произлизат два въпроса: Защо я целуна, след като не е негов тип, и какво прави на жените, които са негов тип?"Дотук всичко, което правят Пулеви, е да помагат на репортерката да се изкара жертва.
131
3
 
16
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
И кой ще и изкара керливиге ризи на тая?Пулеви ли?И с кви пари ще си платят Пулеви Американски адвокат?Разследване? Ох мале Българчетата разсъждават по форумите за Америка!Алоооо тва да не е Миню Стайков,Арабаджиеви,Цацаров България ,София ала бала!*** Пулев го хванаха натясно!
130
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никакво значение къде, какво е правила с кого го е правила, значение има че тя отива да вземе интервю от него, което и е работата, изпълнява си трудовите задължения, а наш Пульо я хваща за главата и целува уста в уста, все едно е негова собственост, айде сега си представете примерно ББ като му взима интервю някоя журналистка той да направи същото, ще го приемете ли за нормално?
129
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кога целувката е сексуален акт ? По кои учебници св води така. Той че *** това е ясно на всички амаа тая торба куде полетя . Сега ще и изкарат такива кирливи гащии че ше и приседнат доларчетата.
128
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя още не е разбрал че, няма "лабаво" Т.ъпо парче че чак дрънка!
127
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев е глупаво момче, дори и несъзнава колко си вреди с теези приказки и с разпространениете на видеата от въпросния купон