Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип

Джени му се заканила, че след боя ще вдигнат купон
30 мар 2019 18:00, Нели Христова
238
Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип
Снимка: Reuters

"След боя ще вдигнем купон", казала Джени Суши на Кубрат Пулев преди мача. Това споделя боксьорът пред най-многотиражния вестник в Европа - германския "Билд".

Кобрата остана без лиценз за щата Калифорния след като без позволение целуна журналистката Суши.  

Още по темата

"Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Жената дойде при мен при тегленето на кантара и каза: След боя ще вдигнем купон", споделя пред репортера на "Билд" Йорг Лубрих Пулев.

Освен целувката, която е  неоспорима, тъй като е запечатана на множество камери, Джени заяви, че Кубрат я е сграбчил за задните части. На тази случка обаче свидетели няма, а най-добрият ни боксьор категорично отрича това да е истина.

"Това не е вярно, а освен това тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага", казва Кобрата.

В защита на Пулев се изказа игГерманският треньор Ули Вегнер. Пред "Билд" той каза:

"Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама. Да, и после я целуна. Това бе израз на емоция."

76-годишният специалист е категоричен, че Пулев не е хващал Джени за заднте части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
5
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 103 Така се притесних за Опулев, че ни е изложил с тази целувка пред Хамериканците, та се чудя дали да си налея един Джак Даниелс или просто една домашна сливова?К'во ще кажеш ти?Кое от двете?(И двете са сериозни питиета впрочем!)
105
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрат ще ги бие в съда и Сушито ще му плаща.
104
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кубрат да спре да дрънка глупости, ще е много по добре!
103
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Изключително елементарно и хашлашко поведение от страна на Кубрат Пулев.2. Дълбоко подценяване и непознаване на основния проблем от страна на българските медии и обкръжението на Пулев - в началото всичи се чудеха какво щяла да каже Андреа. След което всички отрезняха и се сетиха, че Пулев не се намира в чалготеката, а на Американска почва, а там т.н "sexual harassment" е болна тема.3. Тепърва Пулев ще усета на гърба си (и по джоба си), що е то Американско правосъдие.
102
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че Кубрат Пулев се изложи си е негов проблем.Лошото в случая е, че изложи и всички българи, което вече е и наш проблем.Той не е че е точно българин, обаче такъв го водят по документи все пак.Не стига, че такива като него ни излагат постоянно в Европа,а сега вече сме изложени и в САЩ.Където между другото живеят доста българи и са уважавани и се ползват с авторитет.Жалко най-вече за тези хора.
101
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво още когато я целуна и всички разбраха, че оная пищна дама не е негов тип, това си помислихме всички.
100
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма право да я целува по устата без нейно съгласие.Ами ако я зарази със СПИН. Не зная дали е болен.Просто чисто теоретично.Такива неща не се правят в нормалните страни.
99
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да продължава да усложнява нещата,би трябвало ,да се извини.И последната кифла да е,не трябва да я навежда и целува,без да пита и то пред камери.
98
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** в Америка. Решил нашия, че тука медиите като му свалят звезди и във всяка чалготека влиза кото Бог и там всичко му е позволено.Ама там не те знае никой бе ***, и такива селски бабаити като тебе с 2 грама мозък, хич, ама хич не се котират.А преди всичко има ЗАКОН и НОРМИ на поведение в Обществото.
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Независимо,дали е негов тип,или не,дали е протитутка,или не,не трябваше да се постъпва така.Някои неща не се правят,особено когато се вихрят обвинения в сексуален тормоз, в света,кога основателни,кога-не.Защо Пулев си мисли,че всяка жена мечтае той да я целуне?
96
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си глупендърът ако вземе да каже пред съда, че жената не била негов тип, дали няма да включат към обвинението и расизъм.Трябва наистина да внимава какво говори. Все пак не си е тука при Тиквите, където всичко е позволено и всякакви селски номера минават.Достатъчно е да си близък с Премиерчето.
95
1
 
19
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Според мене ако каже, че много я харесва и не се е сдържал да я целуне в момент на щастие, това е по-простително, отколкото като сега - кой бе, таа ли! Аз я цунах с отвращение!
94
11
 
6
 
! Отговори
axa преди 5 години
явно няколко трола се упражняват в голямо плюене по пулев, а ние сме прости че не виждаме тая какви дебели лъжи пуска и се връзваме на измислиците и че я е опипвал, на видеото си беше обикновена бърза целувка за раздяла, може и да е по устата, но е съвсем бърза а не като Моряка от прочутата снимка дето награби непозната мед сестра.
93
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Афро боксьори отсега чакат Кобрата в затвора.
92
2
 
13
 
! Отговори
void преди 5 години
Да те нокаутират с червило - е те на това му се казва истински срам... *** така ще е, щото пулев не е никаква кобра, ами е двуглава ламя; и долната глава е на път да изяде горната...
91
8
 
2
 
! Отговори
pitam преди 5 години
кой е сложил минуси на 77 бре, хич нямате понятие от джендърски истории, не че ще ви подмине в БГ, ама си траете като герб приеха затвор за психическо насилие и то над жени,а не над мъже.значи за "***" затвор няма, но за "кифла" може.и си траете,а с пулев се занимавате и минуси слагате компетентни
90
13
 
4
 
! Отговори
Бзз преди 5 години
Точно така. Пълно отричане на обвиненията. Целувката е нещо обичайно за Европа и не й дължи никакво извинение. Тя е била пияна на партито и е нападала мъжете, к. В самозащита може и да са я щипнали по дупето, но не е той. Че тя няма морални качества и е една обирджийка на пари и всичко това прави за пари и т/а да плати не само разходите, но и за емоц. дистрес к. му причинява, както и за уронване на репутацията му. Тя му дължи публично извинение, писмено и устно по тв.
89
1
 
13
 
! Отговори
Бу ха ха ха преди 5 години
И представете си, господа, влизаме ний с бай *** в сладкарницата, приближаваме се до бюфета, момата ме поздравява весело с добре дошъл, аз й отговарям с някои игриви любезности и се връщам да си избера нещо сладко и в това време един негодующ писък оглуши цялото заведение Какво стана, бай ***, ти ли й направи нещо? извиках аз тревожно и сърдито. Не съм бе, брате, какво съм и направил отговори сплетено бай *** с разтреперан глас.
88
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си какво щеше да стане, ако беше твой тип! Хаха..Човече, стегни се и, ако нямаш умен мениджър или говорител, който да те представлява, поне млъкни. Извини се и млъкни. Всеки може да изпадне в глупава ситуация, но -тук е ключът от бараката- едни се измъкват ловко и елегантно, други не.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тик-так тик-так