Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата

Засега страда само имиджa на боксьора
Обновена: 30 мар 2019 10:42 | 30 мар 2019 10:42, Александър Попов
180
Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата
Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
3
 
! Отговори
Таня Латинова преди 4 години
Кобрата целунал Гърмящата змия....
143
2
 
3
 
! Отговори
дани преди 4 години
тя пък една красавица,пази боже,на някой прави услуга за да го дискредитира от състезания,явно е пречка за някой,даже е отвратителна,прилича на конска глава
142
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как са направили фотошопа, тя наведена напред, Кубрат й застанал отзад все едно, че не само я е целувал, ами ... :)
141
1
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОБРА ОЧИЛАРКА СРЕЩУ ОПУЛЕНА КОБРА!И КОБРАТА ОЧИЛАРКА ПЕЧЕЛИ !
140
4
 
16
 
! Отговори
sa videh преди 4 години
чак ся видех - мноооо кривогледо това Сушииито бре...малиййй, ама яко се напиня да изкара некой милион от наш'то момче... ***
139
1
 
12
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Айде стига с тези американски глупости, бе!!! Еееее, писна ми!
138
3
 
14
 
! Отговори
?????????? преди 5 години
Абе, в САЩ всички ли са кривогледи? Че и тая и тя
137
9
 
25
 
! Отговори
Сашко преди 5 години
"Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват"ти моето момче някога ходил ли си в САЩ за повече от 2 седмици !?Законите в САЩ, както и навсякъде в "демоктаричния" запад са за обикновенните хораюдо-масонския елит и слугите им са над закона !тази кампания водена от лесбиики и активисти на первезната евреиска идея за нов световен ред има една единственна цел - да разруши семейните ценностиспоред юдо-масоните децата трябва да се възпитават от "обществото"
136
1
 
17
 
! Отговори
az преди 5 години
Мача на Кобрата с Дину е гледан 125 хиляди пъти , целувката е гледана над милион пъти .Сега ми кажете къде е лошото в цялата работа , лоша реклама няма както знаем вече от други родни изцепки.
135
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо пак с нашите пари (Външното министерство) ще плащаме на адвокати и за тая просташка изцепка?
134
0
 
6
 
! Отговори
защо защо преди 5 години
Каква статия бе ?!?!Какви пет лева ??! Кое му е доброто ?!?!Жалка история, защо не сложите ЗАЩО-то в заглавието, днес не сте слага защо ?!
133
3
 
22
 
! Отговори
... преди 5 години
Пулев не печели за България. Носи знамето, но това нищо не значи. Пулев си печели за себе си... и ако сте фен на Пулев, сте фен на Пулев. Значи не е задължително, като той е българин с историческо име да го харесваме и да сме му фенове.
132
10
 
7
 
! Отговори
защита за Пулев преди 5 години
Важно е да се разберем с публиката тука - склонни ли сме да похарчим пари за адвокати в чужбина по въпроса? Нашият *** ни е изложил, защо и да му плащаме? Ами когато Пулев печели за България? Гледайте на него като на национално съкровище и изисквайте от него като от национално съкровище. Не учете чужденците, че ние зарязваме своите. Такива гласове имаше и против медиците ни в Либия - печалбари, не ги съжалявайте. Обаче те са едни от нас! И победихме.
131
7
 
14
 
! Отговори
От България преди 5 години
Типичен пример как човекът е като торнадо на ринга, а го закопават в живота. Като не могат да го победят в честен двубой, пускат му ... какичка. Виж какво, Кубрате. Стани, изтупай си праха от дрехите и продължи нататък. Не виждаш ли, че скандалът, за който и ти помогна, е направен, за да те свали от ринга. А ти не слизай. Можеш и ще се справиш. Не си сам - ей ме мен, вярвам ти, на твоя страна съм. Напред, войнико! Не падай духом! И БЪДИ!
130
2
 
2
 
! Отговори
иде ми да го нахокам преди 5 години
По принцип, аз не очаквам от Кубрат да е кротък и смирен, понеже той не е монах, а е боксьор. Друг е въпросът за хладнокръвието му, там имам забележки. А бе, момче! Не може да оставяш себе си в ръцете на една.... хм... жена, като и се доверяваш! Вече знаеш защо. Ще се владееш и ще командваш парада, за да печелиш и на ринга, и в живота. Ако досега не си умеел, отсега се научи да си много любезен, но никога да не изпускаш контрола над ситуацията.
129
6
 
2
 
! Отговори
не и вярвам преди 5 години
Нямаше да простя на Кубрат, ако жената беше действително пострадала. Обаче след като хиляди пъти ТВ каналите излъчиха въпросната целувка, аз пък добре огледах това "суши". Мацето е галена и глезена жена. Различавам това качество дори у животните. Едно галено и глезено същество има точно определен изглед и поведение. Джен е такава. Галена и глезена от мъжете. Не и вярвам нито на йота. Чертите на лицето и ми казаха, че тя е жена с истории зад гърба.
128
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, лакомия бе, аман.
127
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук на снимката се вижда че нашият я е подкарал отзад,а тя е безмерно щастлива.Не разбирам защо в последствие е останала недоволна? Може би е била навита на малкия.
126
5
 
9
 
! Отговори
В контекста преди 5 години
Ако една спонтанна целувка е нелепа и недостойна...Какво да кажем за това момиче , което взема интервюто в опасна близост до него едва ли не "търкайки" се с големите си в гърди в него. Освен това заради жени като нея ще пострадат жените , които наистина са претърпели сексуално насилие и едва ли някой ще им вярва , че казват истината, а не търсят лесни пари. Повдигнатото обвинение е нелепо. И потърсете в медиите да видите колко много репортери са били целувани спонтанно дори и мъже,
125
3
 
12
 
! Отговори
ал куропаткин преди 5 години
кубрат от боксьор се превърна в сушиньор