Не заради Часът на Земята: Венецуела пак на тъмно

Ново спиране на тока късно снощи в страната
31 мар 2019 15:30, Петя Славова
11
 Не заради Часът на Земята: Венецуела пак на тъмно
Снимка: БТА

Венецуела беше засегната от ново спиране на тока късно снощи, което остави на тъмно по-голямата част от страната, предаде ДПА.

Още по темата

Нямаше електричество в повечето федерални щати, съобщи опозиционният в. "Насионал". Хиляди жителите на столицата Каракас излязоха по улиците на шумни протести.

Това е четвъртото голямо прекъсване на електрозахранването във Венецуела този месец, като най-продължителното беше над 100 часа, припомня БТА.

Правителството приписва спиранията на тока на саботаж от страна на САЩ. Според опозицията причината е липса на инвестиции в националната електрическа мрежа, лоша поддръжка и неспособност да се правят ремонти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: токВенецуела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не пишете за случилото се днес в турция по време на изборите: двама убити и десетки ранени във варварски анадолстан? Само хубави неща трябва да се пишат за турция, нали? И много обичате да триете коментари, които не ви харесват, защото истината боли! Трийте колкото си искате! Целият елит на тоя народ е по затворите: съдии, прокурори, учени, учители, журналисти. Най-мразеният народ на света. Да ги пердашат земетресения и бедствия, защото са нагли, месят се в чужди държави и си търсят белята.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За социализма е напълно нормално.... ток ту да има ту да няма.Точно така беше и у нас по време на социализма.Всичко си е точно.
9
6
 
9
 
! Отговори
Диверсанти преди 5 години
Да всеки социалистически режим го е страх от диверсанти. Разбира се там ако хората живеят добре, на дали ще искат промяна. Ама на дали живеят добре.Е Русия нали прати два самолета с военни и техника. Предполагам за да ремонтира и охранява Ел централата..Само не съм сигурен дали за Социалистите не е по+изгодноодно хората да са на тъмно:) така нямат интернет, нямат телефони трудно ще се организират да махат политици, а и така има общ враг - диверсантите. Това може да обедини хората.
8
11
 
10
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Какво ли не правят янките за да сломят Венецуела. А след това сценарият е ясен. Идват едни американски фирми под формата на "инвестиции" и петрола на Венецуела заминава на пазара, а приходите в американски джобове.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално, саботьорите на Гайдата, обучени във ФАЩ, държат народа на тъмно за да го накарат да гласува за американските марионетки.Ама май ще хванат Николас за фамилията му.
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак някой дете се заиграло с въздушната пушка и парализира цялата държава. Ех деца, деца! Навсякъде се случва...а чакай, май само във Венецуела с един изстрел и страната каталясва.
5
10
 
8
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
Е убаво де,рускио вожд що не им прати едно кило ток на бракята венецуелци....ей тъй по социалистически дет са вика :)))))
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хибридна атака срещу Венецуела.
3
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съботаж след съботаж , но пак няма да се дадат , венецуела ще спре интернета от америка и всичко ще си дойде на мястото , това и най глу .. па.. вия може да го установи че спирането е не случаино , а краварите ги съботират , за това русия прави в момента затворен интернет
2
24
 
28
 
! Отговори
1989г. преди 5 години
Това сме го преживяли глад и спиране на тока могат само комунистите за да печелят избори.
1
24
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунизъм, Сър!