Целувката на Кобрата: Затихващ скандал или добър PR

Крум Савов: Скандалът е задължително условие, за да се продаде боксьорът
29

Драмата с целувката на Кубрат Пулев продължава с пълна сила. На този етап лицензът на Кобрата бе отнет за щата Калифорния, а Джени Суши ще търси правата си заедно с един от най-добрите адвокати в Щатите.

По думите на спортния журналист Крум Савов в "България сутрин", след като 3/4 от хората, имащи възможност за изява, са се изказали, скандалът вече утихва. Според него мненията са разнопосочни по ред причини - в коя държава се е случило, между кого и защо и последващите действия на двамата засегнати.

Още по темата
През уикенда на Facebook страницата на братя Пулеви се появи видео, което показва как репортерката танцува в скута на мъж часове след целувката с Кубрат, която тя определи като сексуален тормоз.

Според адвокат Рада Лилова репортерката не е била засегната и по време на целувката, въпреки че е твърдяла обратно. По нейни думи клиповете са доказателство, че Джени Суши не е била малтретирана или обидена.

"Не изключвам възможността това да е успешен пиар ход и за двамата участници. Доскоро Суши изобщо не беше известна в спортната журналистика, а сега е медийна звезда. Има възможност да се стигне до съд. Не говоря за наказателно производство срещу Пулев, но вероятно гражданско", коментира Рада Лилова пред Bulgaria ON AIR.

Крум Савов посочи, че независимо какво поведение е показвала репортерката във видеото, то може да има второ последствие за боксьора ни, тъй като той няма право да публикува клипа без съгласието на Джени Суши. Според него обаче скандалът е отворил на Кубрат големи възможности.

"Скандалът е първо и задължително условие, за да се продаде боксьорът. Не знам дали го е целял, защото наистина тук обяснението е възбуда и адрелин, но отдавна го съветваха, че Европа е малка. Той съвсем целенасочено отиде на американския пазар. Това събитие му отвори такива възможности, че само ако беше нокаутирал Джошуа, щеше да му донесе такава слава", коментира Савов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Бай Кольо преди 5 години
При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2019/04/04/nova-drama-izvyn-ringa-iskat-slujebna-zaguba-za-kobrata.406552
23
1
 
8
 
! Отговори
Bild преди 5 години
Кобрата твърди, че много жени искат да бъдат целунати от него. Сега е момента да го докаже и да подобри рекорда на Гинес :)))
22
0
 
7
 
! Отговори
Я па ти.. преди 5 години
До Ъ 19 Противна ама виж какви цици вади.На Пулев му изхвръкна акъла.
21
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев се държи като ***. Първо се пробва без да пита, после жената му била виновна и започна компроматна война срещу нея.
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо налапа репортерката, после се опита да я изкара такава и онакава. Жалка история.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** защо стои със слънчеви очила в студиото???
18
5
 
7
 
! Отговори
Политкоректен преди 5 години
Кралицата на "Голото суши" ( лежи гола по гръб на маса ... и клиентите и боцкат сурова риба от венериния и хълм...) е жертва на "сексуален тормоз, че Пулев и е направил "комплимент" да я целуне - и така да и "отложи климактериума" ... а завистливите български селяни - вече броят милионите на Кубрат...и злорадстват.Те заради такива - никога няма да сме "народ" а сбирщина от завистници - действащи на принципа - "Не е важно - аз да съм добре...а и другите да са зле!" Лоялност - не и от българите!!
17
2
 
2
 
! Отговори
вулкан преди 5 години
спечели и си каза купон ала купона свърши бързо а
16
1
 
6
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Помните ли на световното 2018 в Русия как един Французин целуна нашата журналистка от нова телевизия?Само че нашето момиче е толкова красиво и чаровно без ъпдейти на устни и гърди и т.н.Пък тази е толкова противна че се чудя на нашия Пулев какви ги върши?!Но явно се дължи на многото удари които получава по време на мачовете си!?
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ...също съм спортист ..но като това до сега не съм виждал..голяма простотия ,а в САЩ за такива изпълнения се заплаща страшно скъпо.
14
1
 
27
 
! Отговори
Я преди 5 години
Крум Савов е адски про-тивно изглеждаща личност.
13
19
 
8
 
! Отговори
Паро Никодимов преди 5 години
Българопитека Пуляф ще бъде осъден и за непозволено пускане на виедео фгаил и клип .А суши името и е ДЖЕНИФЪР РАВАЛО, И ИМА ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ В КОСТА МЕСА .В САЩ, И НАЙ-ГОЛЯМАТА К..ВА, и на масов педофил, също имат Гарантирани ГРАЖДАНСКИ Права .А ТАТАРИНА ПУЛЬОВ Е АГРЕСАНТ . АГРЕСИВЕН ИНВАЗИВЕН ИНВЕЙДЪР = НАШЕСТВЕНИК , СЪС ТАЗИ НЕПОИСКАНА ИНВАЗИВНА ЦЕЛИВКА .Много добри адвокати има. И ще му свалят главата от дела .Да приготвя доларите, Пульоф .
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крум Савов е заприличал на изсъхнала стафида. Пуста борба за младост!
11
3
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДЖЕН СУШИ Е АЗИАТСКА КОБРА ОЧИЛАРКА И САМО КРАЛСКАТА КОБРА МОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ А НАШИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛ КРАЛСКА КОБРА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!ИНТЕРЕСНОТО ЗА КОБРИТЕ ОЧИЛАРКИ Е, ЧЕ МНОГО РЯЗКО СИ СМЕНЯТ НАСТРОЕНИЕТО ОТ МНОГО СПОКОЙНА ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АГРЕСИВНА!
10
1
 
17
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Круме, само да не излезе, че съзнателно си е направил пиар акция, използвайки джуките и, та оттук нататък да и плаща 50% от сичко заработено.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматкаНе е задължително да говориш английски, задължително е да се ограмотяваш. А ако международната ситуация би била по-благоприятна за теб, ако знаеш английски, тогава би трябвало да е задължително за теб (ако си знаеш интереса разбира се).
8
10
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Ако искаш да си стоиш на село, изобщо не е задължително :DАко обаче искаш да продаваш своя продукт или услуга и да си успешен, извън село *** и Руска пропаднария, е! И това, че не го осъзнаваш, говори колко тъпо момченце си :D Не става само с ядене, трябва и четене на книжки - ДРУГАРЮ!
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до кога бе,......... кобра, суши?! на кой му дреме та ни занимавате толко време?
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА говориш английски отдавна е задължение. Вижте, че човек който не пее на английски на ЕВровизия няма шанс да спечели. Просто ако искаш да излезеш на голям пазар, трябав да ползаваш "уиниверсален " език - английски или евентуално немски. С навлизането на компютрите в края на 90те години английския си стана най-универсалния език.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматкаНе е задължително да се владее английски, но това би показало пред света, че е образован човек.