Бързо и адекватно лечение. Кои са най-добрите болници?

Моделът на плащане за здравеопазване у нас е грешен, смята Хасърджиев
2 апр 2019 21:22, Василия Пейчева
5

2173 гледания   |  Още видео
"Пациентите днес искат бързо и адекватно лечение и по възможност за малко пари", каза д-р Станимир Хасърджиев от Националната пациентска организация в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR. Той беше категоричен, че моделът на плащане за здравеопазване у нас е грешен.

Директорът на "Александровска болница" доц. Костадин Ангелов припомни познат проблем - лекарите у нас не достигат. И така на пациент трудно се отделят повече от 7-10 минути.

Андрей Марков от "Българската болнична асоциация" обясни, че пациентите у нас винаги търсят най-добрия лекар. Но за съжаление в България битуват недобри отношения между медици и пациенти понякога.

Повече за класацията "Най-добрите болници", организираната от ББА и Investor Media Group вижте във видеото.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 1 месец
Г-н директоре на Александровдка б,-ца.Елате в Кожна клиника да видите колко лекари има.Не ,не отивайте ,щото имате много работа.Аз ще ви кажа.Лекарите са в пъти повече от пациентите.Стаите са с паднали тавсни ,вижда се чак арматурата,пода е с балатум на дупки,одеалата са от времето на бай Тошо.Кафявите с надпис НЗ.Тоалетните не се чистят със дни.Влишад с алергия -излизаш с краста.Има не повече от10-12пациенти.А напети ,изрисувани ,с премрежен ,надменен поглед студентки и 25годишни?лекарки-бол.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нас нормалните хора, това ВЪОБЩЕ не ни интересува
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кушадъсъ 10 дена all inclusive :D
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най добрите ли ? Те са при оня диктатора там в Истанбул, на 4 часа път.
1
0
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Непосетените...