Срещу удара на Суши: Кобрата обжалва отнемането на лиценза

Щабът му е изпратил писмо до Спортната комисия на Калифорния
Обновена: 2 апр 2019 11:38 | 2 апр 2019 11:38, Веселин Коларов
53
Срещу удара на Суши: Кобрата обжалва отнемането на лиценза
Снимка: facebook.com/KubratPulev/photos

Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния.

Причината е временното замразяване на лиценза на Кобрата за двубои в щата, дошло след целувката му с Джени Равало, популярна като "Кралицата на голото суши" или Джени Суши. Новината съобщи мениджърът на софиянеца Ивайло Гоцев пред Bulgaria.com. Това е сайтът на Евгени Веселинов, който следеше всяка стъпка на Пулев в Калифорния.
 
Гоцев добави, че "до изслушването пред Комисията на 14 май ще продължат да правят неща". "Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред, адвокатът на Равало", добави Гоцев. 
 
Писмото е "трета серия от филма "Империята отвръща на удара" на Пулеви и Сие", пише българското издание в САЩ, като по този начин прави препратка към легендарната поредица Междузвездни войни.
 
"Първата бе снимката, която публикува Тервел Пулев в профила си във Фейсбук на "Кралицата на голото суши", която купонясва в 06.00 сутринта във фоайето на хотела, където българските победители посрещаха гости цяла нощ след мачовете им".
 
"Втората серия прерасна вече във видео с еротичния танц на Джени Суши в скута на гост на купона в хотела", допълва агенцията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
5
 
! Отговори
Пульо Сулев преди 5 години
Г-н Съдия, ама тя дори не е мой тип, толкова жени искат да спят с мен, целунах я от съжаление. Тя е лека жена, напомня ми за бившата ми Андреа, аз съм сериозен Мачо , това изобщо не е справедливо. В България всеки може да дръпне всяка една жена и после да каже, че е на шега, да не говорим за Русата и Черната Златка, които са ми 100 процента навити, помолих Премира да Ви се обади и да плати адвокатския хонорар с държавни пари, Щот сме гъсти
29
3
 
12
 
! Отговори
Капан за пулета преди 5 години
Пулев да се кандидатира за евродепутат, време му е!
28
0
 
14
 
! Отговори
Цирк Пулеви преди 5 години
Хора, било квот' било. Циркът ни временно затваря, но ще се върнем и ще продължим напреТ!
27
1
 
14
 
! Отговори
Не моЙ да бъдИ... преди 5 години
И Боко трябва да изпрати протестно писмо и всичко ще е наред. Адвокатката на Дженито няма да охлаби хватката, в която държат пулето ни, заради видеото на танца от партитео, а ще го използва срещу нашия ***. Пулев, яко си загазил. Оня ***, в който Сушито си търкаше задните части, Сашко Боксьорчето няма да го отнесе, но ние и ще плащаме за масрафа ти, заради решението на Боко и Катето Захариева...
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората с акъл са измислили огнестрелното оръжие което поразява всеки един с уранготански "таланти"! Акълът е бил винаги над всичко докато физическата сила е била винаги нетрайна "величина"!
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27"Не може така да стърчиш с успехи сред оскотялото стадо. Не прощава." Не бих казал че да ти млатят тиквата, както и ти да млатиш тикви, е някакъв стърчащ успех! След време ще му имплантират мозъчни клетки от овца като на Касиус Клейт. Не съм чул до сега боксьор да е станал откривател! Уранготънизмът се цени само от нискостеблени!
24
2
 
12
 
! Отговори
Ох... преди 5 години
Като прочетох поредната "новина" от сагата Пуле-Суши, ми се досра... Аман, тези *** само с това ни занимават, за да държат фокуса на общественото внимание далече от бачо ви Боко, Цецка, Цвъчко и компания. Пуле, "като се обърне каруцата - пътища много". Никой няма да обърне внимание на жалбата ти в Америката. Като искаш да забогатееш там и напусна алчните немци, първо трябва да дадеш нещо на тази велика колониална империя. Да си беше стоят в Дойчланд, но лакомията те напътстваше.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 26Сега Кубрат ще стане още по известен и като за капак - наместен!
22
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ДанчоАмерика може и да го пощади, ама българите никога. Не може така да стърчиш с успехи сред оскотялото стадо. Не прощава.
21
11
 
2
 
! Отговори
до Анонимен 25 преди 5 години
Кой пълни чалгатеките ?Това сте вие - "умните и красивите" .... световно неизвестни....Кубрат - пада ... става .... се труди ..
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19"Да вземе страната на сънародник?"Аз лично чалгаджия за сънародник не го броя! В случая няма значение аз или ти на коя страна ще сме. Има съд който ще отсъди. Има си порядки които трябва да се спазват когато не си в чалготеката!
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ДанчоНай-добрия в целувките не в бокса.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Не съм ходил на гейпарад през живота си.Иначе ако хората отишли на парада се гордеят че са българи да го размахват.
17
16
 
5
 
! Отговори
Бай Данчо преди 5 години
Един от най-добрите боксьори в света и българин. Америка няма да го пощади. Ще му източат парите и силно се надявам като отиде там да не го арестуват. Големи ядове ще бере с тия кравари. Мисля, че най-добре да им покаже среден пръст и изобщо да не се вясва там, че лошо.
16
11
 
7
 
! Отговори
до Анонимен 23 преди 5 години
Точно заради подобни българи никога не бих размаха бг знамето ако съм в залата където се боксират.------------'Важното е , че го размахваше на Гейпрайда в София!
15
11
 
7
 
! Отговори
до Анонимен 15 преди 5 години
"Кралицата на голото Суши" ( лежи гола по гръб на маса...и клиентите и си боцкат сурова риба увита във водорасли от венериния и хълм) .... била обект на сексуален тормоз ....кога това? Докато си е търкала трибуквието на дюкяна на мъжа на афтърпартито на Кубрат...или преди това?И завистливия *** , я изкара - боркиня за световеп мир!Да вземе страната на сънародник?Абсурд!Не и ***!
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Е ако каже че е мюсюлманин може и да не трябва да плаща обезщетение
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно заради подобни българи никога не бих размаха бг знамето ако съм в залата където се боксират.
12
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малеееееее!! Думи нямам. вие наистина ли вярвате, че Кубрат е неспособен да се въздържа сексуален маниак, а тя е невинна девствена жертва???? То какво се чудя... Пак казвам - няма такава държава, няма такъв народ.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя интервюирала ли е и други боксьори или само с Пулев се е държала "изключително приятелски"?