Боян Чуков: Да спрем да говорим за бежанци – имигранти са!

Интерес от напрежение по границите имат каналджиите
Обновена: 8 апр 2019 09:39 | 8 апр 2019 09:39,
12

Мигрантите от импровизирания палатков лагер край Солун се изтеглиха след сблъсъците с гръцката полиция. Местни медии съобщават, че мигрантите са извозени към страната с автобуси.

Преди три дни мигрантите напуснаха организирано лагера "Диавата". Причината - фалшиви новини, разпространени в социалните мрежи. Чрез тях мигрантите били подлъгани, че балканският коридор е свободен и могат да преминат без ограничение границата на Гърция със Северна Македония. А оттам да се отправят към Централна Европа.

Боян Чуков и журналистът Мажд Алгафари коментираха в студиото на "България сутрин", че този поток на хора, които са тръгнали към Западна Европа по икономически причини, няма как да бъде спрян.

Още по темата

"Този процес няма как да спре и е време да престанем да говорим за бежанци, а да говорим за имигранти", категоричен беше Чуков.

Двамата с Мажд Алгафари бяха категорични, че най-голям интерес от възобновеното напрежение по границите имат каналджиите.

"Защото със спирането и ограничаването на този поток спря и техният поток, което пък удря по джоба им. Следователно трябва да направят нещо, което да предизвика такава вълна", допълни Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

Той беше на едно мнение с Боян Чуков, че трябва да се разследва откъде е тръгнала фалшивата информация, която е подвела имигрантите да тръгнат към границата, защото цялата организация на всичко, което се е случило, подсказва, че е било подготвено много добре.

Чуков и Алгафари казаха още, че Европа не се е справила с бежанците и сега страдаме от грешките от преди години, а с оглед на войната в Либия, може да се очаква още натиск от Африка към Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф не искам да му споменавам името ама онзи цветният българин Иван Костов не пусна един имигрант и беше мъж на място. Не ме кефи но е по добре от някакви мъжеклиторници.
10
5
 
5
 
! Отговори
Не! преди 5 години
Поредното хибритче...
9
2
 
27
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Господин Боян Чуков искаше да каже "навлеци", но го цензурираха, защото сме на първо място по свобода на словото в света... броени отзад напред.
8
0
 
11
 
! Отговори
Много е ясно преди 5 години
На кого му е изгодно преди евроизборите да тръгне мигрантска вълна ?
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хуните идват 4Трольо, не си измисляй хибридни новини както обикновено. Никакви дела не е спечелила Германия, в момента назрява проблемът с уж "братска" Турция, където Ердоганьовецът губи изборите в мегаполисите и следват зловещи репресии и неизбижни бягства на репресираните - не само на папуаси от Азия и Африка, към Германия. Проблемът е в диктата на палача Ердоган - и ние си имахме такъв допреди 30 години, но соц-носталгиците - понамазали от комуноидния мързел и привилегии, забравят това.
6
2
 
10
 
! Отговори
Изненада преди 5 години
На всички е ясно от къде е тръгнала фалшивата новина !
5
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Хуните идватТе пък с голяма охота ще останат тук.
4
7
 
22
 
! Отговори
Хуните идват преди 5 години
Германия спечели дело в Европейския съд и вече ще връща бежанците обратно у нас, политиците ни подготвят за отваране на два лагера у нас!
3
1
 
37
 
! Отговори
Няма "имигранти преди 5 години
Има нашественици прикрити като имигранти!
2
4
 
41
 
! Отговори
.. преди 5 години
Ние граница нямаме, армия също...Няма сила, която да ги спре.Сега правим "спешно" заседание. То не е спешно а СМЕШНО.
1
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде е тръгнала?? От Москва