Военен самолет атакувал летището в Триполи

ООН продължава работата си в столицата на Либия
8 апр 2019 21:15, Петя Славова
18
Военен самолет атакувал летището в Триполи
Снимка: БТА

Военен самолет атакува днес единственото функциониращо летище на Триполи. Това съобщи местен жител, цитиран от Ройтерс. Летище Матига в Триполи се намира в източно предградие на града, припомня БТА.

ООН продължава работата си в Триполи въпреки ескалиращите сражения южно от столицата, съобщи днес вTwitter мисията на Обединените нации в Либия.

Тя добави, че специалният пратеник на ООН Гасан Саламе се е срещнал с премиера на правителството в Триполи Файез Сарадж в резиденцията му в столицата и са обсъдили как Обединените нации "могат да помогнат в този изключително важен и труден момент".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е новината? Една жена казала....Военен самолет атакувал... Ама какъв? Натовски? На Хафтар?... Марсиански?Някой потвърдил ли е?....Иначе, Петя залеби 5 лева хонорар за статия. Само това стана ясно от написаното.
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че как да се вреди от толкова много и евтини рускини ???
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РеалностаРеалността е, че *** ти нищо не припечелва на Околовръстното и ти се наложи да станеш политолог, писател, всезнайко. Оправи географията и правописа! Може да те забележи някой и до осигуриш лапачката!
13
2
 
4
 
! Отговори
Трансатлснтически преди 5 години
Един самолет бил атакувал... Ха, ха, ха....
12
5
 
7
 
! Отговори
Яков Кедми преди 5 години
Хавтара се бие с Правителството а всички общо се бият срещу ислямисти който от своя страна се бият и по междуси ... В цяла дандания половината армия ( до колкото може да се нарече така люпи семки и гледа сейр кой кого )Самолета е някакъв гнил миг 21уб от времената когато путин още е бил пионерка с червена връска ... Абе такива мити работи
11
2
 
4
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
До 9 мечтай си Олгински ...половината оръжие на Хавтара е от БГ платено от СА с благословията на Чичоти Сам ... въобще в либия ако не се разберат за баницата очаквам Египет да ги по демокатизира след някоя друга година ...Във всеки случей имено хората на Фелдмалшала дупнаха сефалището на кадафито на времето
10
1
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
поредната изчерпателна статиякой го е атакувал? какви са пораженията? мъглаако са бунтовници някакви си ..е съмнително да разполагат със самолет за такава цел и то излетял от либийско летище защото то друго няма
9
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото е да реват "демократите "тяхното протеже ще избяга заедно с американските войници от Либия!След Сирия и в Либия ще им бият шута на американските главорези
8
4
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Най вече САЩ
7
10
 
5
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
До v Хавтар има повече приятели от колкото рускиня на околовръсното С кафафито на времето заедно дойдоха на влас ... после Муамара се отказа от него... като го разбиха и плениха в Чат ... Хавтара оглави имигранска опозиция миткоса половин африка Развяваше и Американско знаме за кратко бе и комунист По едно време и Югославянин се писа ...После неговите хора дупнаха в меките задни части Муамара ... Последно с китайците се заиграва ...
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Яков КедмиНито руснаците, нито китайците разбиха Либия...............това направиха западните демократи от Англия, Франция, Италия и САЩ!!!!
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който сее демокрация, жъне хаос и смърт!!!
4
12
 
5
 
! Отговори
Яков Кедми преди 5 години
Ъъъ че там всички са ту демократи ту русофили и Хавтар и правителството. а едно гладно джудже се надява да облажи и един стар полу недосключен договор за нефт и газ Още от времето на друг ту демократ ту русофил Кадафи .. ама са му къси рачичките ...А последно Хавтар вя китайско знаме с идея за военни бази на поднебесната в триполи и бенгази..
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията иска жертви, нали?
2
3
 
3
 
! Отговори
Ясъмкон преди 5 години
Сигурно ли е че е военен самолет? Може да е бил пътнически с бомби или просто някой се е изтропал доволно у 00 и са го пуснали на воля че много миришело.
1
9
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Май ще има война .Тая офанзива са я готвили отдавна . Султан Хафтар е на наш боко пръв приятел .И двамата са танцували танц със саби при саудитците ;) Нали сега СА не е съюзник :)))