Двама загинаха в катастрофа на магистрала "Марица"

Турски шофьор е карал с несъобразена скорост, обърна се в нива
10 апр 2019 10:10,
14
Двама загинаха в катастрофа на магистрала "Марица"
Снимка: архив "Булфото"

Двама пътници в автомобил загинаха след пътно произшествие на магистрала "Марица". Катастрофата се е случила снощи в 19 часа в посока от ГКПП "Капитан Петко войвода" към София, съобщи ОД на МВР - Хасково.

Още по темата
Турски водач на лек автомобил на 48-годишна възраст се е движил с несъобразена с атмосферните условия и мократа настилка скорост. Шофьорът е загубил контрол и се е ударил в ляво по посока на движението си в предпазна мантинела, след което колата се е обърнала в крайпътна нива, уточняват от полицията, пише БТА.

От удара, на място е загинал возещият се в колата 41-годишен мъж от Турция. В свиленградската болница са били откарани за лечение водачът и пътник на 39 години, който по-късно е починал в болницата.

Водачът е с фрактура на 3 ребра и опасност за живота. Образувано е било досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Bandit преди 5 години
Магистрала Марица в участъка от границата до Харманли в дъждовно време е изключително коварна поради многото места, на които се стича водата по платното по завои и се образува аквапланинг. Скорост по- висока от 120 може да се окаже фатална и тя се оказва често такава в този участък! Това е участъка с най- много откривания на магистралата за последните 15 години!
5
5
 
8
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Поредният чужденец шофиращ като изоглавен в България. Чужденците шофьори правят най-много и най-опасни нарушения, а КАТ спи. Резултатът е като в този случай, а можеше да загинат и невинни хора в друго автомобили.
4
1
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
Ало Младене МВР кво става броиш ли до сега колко са смъртните случая само на място при ПТП без ония които на път за болница и в болницата до кат се лекуват почиват Всяка сутрин в бюлетина четем стъкмистика от по няколко десетки ПТП станали само в София отделно в страната Вместо да си подадеш оставка че нищо не си променил това което си завеща като наследство като гл.сек на МВР ти ни казваш че си разпоредил да проверяват проверяващи както е Полиция да проверява полиция -себе си .
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вляво по посока на движение и в нивата в дясно! Нали след мантинелата вляво, първо ще е в насрещното!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не разбрах...Двама ли са,трима ли са...Колко човека са били в колата?!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоша работа!