Обвиненият за убийство в Гърция: Невинен съм, бях на почивка

Той остава в ареста
Обновена: 10 апр 2019 15:38 | 10 апр 2019 15:38,
0
Обвиненият за убийство в Гърция: Невинен съм, бях на почивка
Кадър: Bulgaria ON AIR

Българинът, който бе обвинен в убийството на гангстер от Сидни в Атина през октомври миналата година, заяви пред съдия, че е бил на почивка и няма нищо общо със случая, съобщава Дарик.

Миналата седмица 31-годишният българин Серафим Райчев беше арестуван в Атина и обвинен в убийството на австралийският бизнесмен с връзки с организираната престъпност Янис Макрис.

Още по темата
Покушението стана на 31 октомври 2018 г. пред дома на жертвата в атинското предградие Глифада.

Обвиненият българин остава в ареста. Той ще отиде в затвора, докато магистратите в южната ни съседка събират доказателства по делото и подготвят евентуален процес. Адвокатът на Райчев Александрос Ликурезос заяви, че неговият клиент е отговорил на няколко въпроса на съдия следовател и след това е отхвърлил обвинението. Той твърди, че не е виновен и е отишъл в Гърция на ваканция.

Гръцките разследващи по случая твърдят, че българинът е професионален убиец. Заподозреният живее в България, но има и канадско гражданство и се смята, че е имал бизнес с татуировки в Канада. Твърди се, че обвинението има свидетел, който е идентифицирал Райчев като човека, засечен от видеокамерите да застрелва Макрис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари