SENSHI обещава много интересни битки и още изненади

Сред двубоите: Японец нокаутьор срещу шампион по киокушин
0
SENSHI обещава много интересни битки и още изненади

Второто издание на първите по рода си в България професионалните бойни гала вечери SENSHI обещава още по-големи изненади и много интересни битки.

На бойния спектакъл този път ще се изиграят и четири киокушин срещи, които ще бъдат по правилата на Световния киокушин съюз (KWU) – International Professional League. Тези битки ще се проведат в 3 рунда по 3 минути, предаде Boec.bg.

Boec.BG ви представя още един от тези двубои, в който ще се противопоставят Акира Умемура (Япония) срещу Сергей Браун (Германия). Тегловата дивизия за този сблъсък е до 90 кг.

Черният колан по карате киокушин и трикратен шампион в това бойно изкуство на родината си, Акира Умемура, ще се изправи срещу европейския и световен шампион по кикбокс и призьор от редица киокушин турнири от веригите на IKF, Diamonds Cup и All Japan – Сергей Браун. Умемура също не е чужд и в кикбокса – той има 24 победи в 30 срещи на професионалния ринг, а 10 от тях са постигнати чрез нокаут.

SENSHI 2 е на 20-ти април от 19:00 в зала „Арена Армеец“. Билети може да закупите в мрежата на Eventim или на касите на залата. За резервация на ВИП маси: 0877 88 44 60.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.