Мач между Кобрата и Джошуа става все по-реален

Няколко адвокати ще защитават Пулев в САЩ
16 апр 2019 11:34, Веселин Коларов
23
Мач между Кобрата и Джошуа става все по-реален
Снимка: Reuters

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е звънял на промоутърите на Кубрат Пулев, за да заяви, че по техни сметки българинът е следващият претендент за световната титла на британеца след мача му с Джарел Милър.

Топбоксьорът ни обаче иска първо да се бие с колумбиеца Оскар Ривас. Това е обявил пред "България днес" мениджърът на Кубрат - Ивайло Гоцев. Южноамериканецът има 26 победи (18 с нокаут) от 26 мача. В последния двубой Ривас нокаутира бившия претендент за световната титла в тежка категория Брайънт Дженингс (САЩ).
 
„Това е желанието на Кубрат. Иска мачът да е в 10 или 12 рунда и да си върне за загубата на олимпиадата в Пекин. Аркадата от мача с Богдан Дину вече зарасна - потвърди Ивайло Гоцев. - В момента обсъждаме и други възможности. Еди Хърн се свърза с нашия щаб. Обади се и каза, че по техни сметки Кубрат Пулев е следващият претендент за Антъни Джошуа след мача с Джарел Милър."
 
Ако всичко е наред, тогава Кобрата (27 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) може да се бие със световния шампион в тежка категория през есента. Двамата имаха планиран двубой през 2017-а, но срещата пропадна заради контузия на 37-годишния софиянец.
 
„Кубрат ще пътува през май за САЩ, за да присъства на изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия. Ще бъде защитаван от няколко адвокати - допълни Ивайло Гоцев. - Неговото желание е истината да излезе наяве. Джени Суши сбърка с държанието си. Нейната история е много различна от действителността. Кубрат прие това като препятствие. Хората видяха какъв характер има след всичко, което се случи на ринга и извън него. Целувката обиколи цял свят и още стои по медиите."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
3
 
! Отговори
Дааам преди 5 години
До сега приказваше, че е готов за мач с Джошуа, а сега като му се обадили, решил, че първо иска реванш от някакъв случайник... Пак взе да понамирисва малко
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше намляскал някой мъж вместо Сушито, тия от Калифорния щяха да го изкарат борец за равноправие и щяха да го канят във всяко вечерно шоу. В днешно време "***" е професия.
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** Пулев е фактор единствено в БГ.Навън никой не го знае. А и няма защо - победите му са срещу треторазрядни противници и аматьори.Единственият боксьор, с който се е срещал е Кличко и всички видяхме ...Така че по-добре да си затвори устата и да събира пари за обезщетението през май в КалифорнияДано все пак не го вкарат и в затвора - защото в Америка има закониТам го няма приятелчето Боко Тиквата, който да завърти едно телефонче тук там и нещата да се оправят
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пабло Пабло
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Профи бокса да не е само уговорки, договорки и кандърми, а?Дай да се побиеме, пък да подлиме някой и друг милион. Ше се тепаме, ама баш да не се утепаме, та да може и още някой път да се биеме, та и там милионче да падне.
17
3
 
15
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Чувал с картофи има по-голям шанс срещу Джошуа, отколкото селксият бияч. Жалко, че пред света ни представлява пореден ***.
16
1
 
16
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Иска да искара пари, докато все още цената му е като на "претендент". Джошуа ще го набие и той си знае. После цената му пада. Бокса е пари. Това не са рицари биещи се за чест....
15
0
 
13
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
Не може да е спорт, някви да се млатят в главите! Вредно е за всички!
14
1
 
13
 
! Отговори
aa преди 5 години
ако успеее да умляска джошуата го признавамаххааа
13
2
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Напротив, Джошуа работи активно за среща с Донатей Уайлдър! После трябва да се бие срещу Пyлю!
12
5
 
10
 
! Отговори
Топгънър!!! преди 5 години
Този вулгаропитек с шведски произход никога повече няма да се боксира,освен в двора на "Сан Куентин",федерален USA затвор,бре!!!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Джошуа на 32 - ри ще се бие!
10
4
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Проблема е ,че много говори а малко дела и най вече след загубата от кличко взе да дрънка доста глупости вместо да му стисне ръката защото всички гледахме мача . Всеки се радва на българските победи все пак ти повдигат духа но кобрата се оака
9
9
 
13
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
А нашия къде ще целува Джошуа? По църната палка ли?
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошуа да не ти е Дженката Суши
7
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪВ Е ТОЯ ХЕЙТ, ТОВА Е 1 ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ НИ СПОРТИСТИ?АМАН ОТ ПРОДАЖНИЦИ!
6
4
 
7
 
! Отговори
Мач между Кобрата и преди 5 години
Пък и необходим, трябва да се плащат сериозни обезщетения за целувката...
5
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв мач бе?Кой е Сулев?НИКОЙ!Намират му само слабаци та да може да ги бие.Оня световнонеизвестен румънец замалко да му разпори кратуната последния път.
4
7
 
4
 
! Отговори
Хабиб преди 5 години
Иска, щот' знае, че ще му бъде разпорена кратуната и душата му може да се извиси до Нотр Дам и обратно...
3
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано Джошуа ще му пръсне кухата тиква щом много му знае устата.