Жестокост в София! 43-годишна жена бе открита убита в "Младост"

Полицията изяснява обстоятелствата около престъплението
Обновена: 17 апр 2019 21:43 | 17 апр 2019 21:40, Красимир Ангелов
51
Жестокост в София! 43-годишна жена бе открита убита в "Младост"
Снимка: Булфото, архив

Тяло на жена е открито този следобед в столичния квартал "Младост", съобщават от МВР.

Към 18.30 часа в полицията е получен сигнал за открито тяло на жена в столичния квартал. Според първоначалната информация, от вчера познати неуспешно се опитвали да се свържат с 43-годишната жена и днес нейни близки решили да посетят жилището.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които установили следи от насилие по тялото. По случая е образувано досъдебно производство.

На мястото са предприети процесуално-следствени действия. Повече подробности за убийството се очаква да бъдат разкрити от полицията утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: МладостСофияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените ще забременяват като оплождат яйцеклетките им със собствен ДНК материал тоест ще се клонират и ще раждат само свои копия. Y-хромозомата ще отпадне, освен ако мъжете от своя страна не започнат да се самовъзпроизвеждат. Така е най-справедливо.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
До АнонименПий си хапчетата човече!
34
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете сме по-добри от жените във всяко едно отношение!!Някой да познава поне една жена - гений!Аз лично познавам само няколко умни жени, останалите са прости кифли...........с огромно самочуствие, не стават за нищо.............някои жени дори и за секс не стават!!!
33
0
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Няма, какво да се коментира все още няма инфо, въпреки че в другите медии, казват че издирват сина и, който е нарко, така че ще видим. Успех на следователите!
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Дева Мария е забременяла без мъж, ами от един ангел небесен.................хаха......................много сте зле, селяни прости!!Но и това чудодейно събитие е само в сферата на митовете и легендите!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 4 години
има една - дева мария .така пише в твоята религия
30
3
 
5
 
! Отговори
до 33 преди 4 години
явно в твоето село не са чували за инвитро , за клониране , за днк селекциа на пола .ще има още някакъв период в бъдеще в който мъжете ще аа спермо-донори и нищо повече .А след това , и това няма да са .Технологии .
29
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28 и 25И как точно ще забременеят жените без мъжете??Я кажете, селяни прости!!!Мъжете са толкова важни за репродукцията, колкото и жените!!Да не говорим за това, че не познавам дори една жена-гений!!!
28
0
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 4 години
и двете
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШибиРибиАбсолютьен!
26
7
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
жените са тези които създават нов живот .технологиите им позволяват да го правят без мъже .технологгите им позволяват и да не го правят ако пожелаят .Така че мъжете нямат глас , власт и тнт.Това са реалностите . без значени ена кой му харесват и на кой не .
25
7
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Шопски ценности. Те софийците все за голямата работа се имат и за хаи малкото нещо трепят хора. Цяла България опоскаха и пак не им стига на алчните шопи.
24
0
 
7
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
за да го постигнеш това феодално изолирано национално бъдеше - ше трябва да забраниш на хората да пътуват , да работят , да търгуват , да се женят извън националните си държави и тмт .Нещо което очевидно няма да стане .Така че приоеи реалностите и бегай да спиш с том 3 от събраните съчинения на ленин .
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 11 А на Запад е обратно, нали? Жените млатят мъжете? Не плямпай глупости. Мъже, жени...всеки може да е жертва на насилие и санкциите зависят единствено от законите и спазването им, а не от ИК.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещето трябва да принадлежи на националните държави, а не на транс-националните корпорации като "Монсанто" и фирми като "British Petroleum", които носят смърт и екологични кризи по целия свят!!!
21
3
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
изолирания феодализъм ли е светлото бъдеще според неподправения БГ гений на антиглобализма ?
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20Глобализмът и транснационалните корпорации са вредни за България...............има и много вредни организации, като НПО-та, "Отворено общество", БХК , ЛГБТИ и т.н.Затова НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!
19
9
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 4 години
БГ-тата трябва (и ще) проумеят че са качени на една малка топка с радиус от 6000 км (викат и земя) На която са качени и всичките останали 7, 8 милиарда двуноги.И тая топка си лети в космоса и въобще не се вълнува от БГ-тата , колкото и да си мислят че са богоизбрани .Това е понятието глобализъм с прости думи за азиатски БГ-та
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИК е вредна за България, да си я спазват джендърите, гейовете, лезбийките и т.н.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важно е да има макроикономическа стабилност, нали???Така ли казва Владо Горанов??Е................щом така казва финансовия министър..............слушайте го, селяни прости!!!