Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши

Няма да има мач с Джошуа, преговорите пропаднали
18 апр 2019 14:20,
125
Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши
Снимка: Reuters

Целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши ще му струва 10 милиона долара, съобщиха от boxingnews24. Сайтът твърди, че Кобрата е бил изключен от списъка на възможните съперници на Антъни Джошуа за мач на 1 юни.

Още по темата

Мачът с Джошуа щял да донесе на Пулев 10 милиона долара, но преговорите за срещата отпаднали, след като промотърът на Пулев Боб Аръм е декларирал, че българинът е със спрени права в Калифорния и в средата на май ще трябва да се яви на изслушване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за такива, като този, народът добре го е казал: Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
85
7
 
19
 
! Отговори
До 69 преди 5 години
Направо предлагам пульо да каже на съдията и комисията, че са толерасти :) и ще е дотам , ясно е защо ГЕРБ процъфтяват на наша територия, с толкова прости хора с мутренски идеали, за които простотията е мъжкарство, мани ,мани
84
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целувка за 10 милиона
83
6
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Оная адвокатката я подучи с цел да вземе едни пари. Сушито нямаше да се оплаче.
82
5
 
21
 
! Отговори
Не преди 5 години
Заради суши, а защото е *** клоун, който отиде да се бие с него слиза 100 нива под дъното, никой няма да се унижи толкова, не мисля ,че и за чимбер е достоен пульо. Никой не приема насериозно такива клоуни.
81
21
 
6
 
! Отговори
до 82 преди 5 години
Ха ха...*** се сдружавате в завистта!Но само тогава!
80
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е само, че Суши - е поредната $*** ... решила ( с помощ на лесбийски активистки ) да изкара някой лев ..даже и без "услугите" с които иначе заработва!А факт е , и че от завист - пянатаот устите ви...не смогват да я изчистят чистачките от монитора!Факти братче
79
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 81Кубрат - вече е "Марка"--за бай ганьовска про.стотия !съгласен съм!
78
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 75Суши не е жена на никой, а поведението й на купона след двубоя показва, че май е обща!--обща или единична, факта е, че тя решава - дали и кога да е обща или единичнакъде "пипаш" без разрешение?!
77
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 63 АнонименПълно е тука в вестника и са нагли в автобусите и трамвайте. в един трамвай един ме хвана отпред за панталона и не ме пусна 4 спирки, щех да припадна и вече нестъпвам в софия
76
2
 
2
 
! Отговори
Циник до 77 преди 5 години
Не внимаваш - какво съм написал колега!Ама хич!Прочети коментара ми пак!
75
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74Верно, ние на село не сме космополити,здраво стъпили сме на земята, за разлика от теб и Кубрат, сънуващи световни титли и мокри сънища със Суши!
74
14
 
22
 
! Отговори
Ти очевидни никога преди 5 години
До *** до 69не си бил в САЩ !в Чикаго например като тръгнеш към южната част на града има табели:"отвъд този знак полицията не гарантира сигурност ви"ВСИЧКИ големи градове в САЩ са един малък ужас !Ако не внимаваш къде ходиш цветнокожите буквално ще те разфасоват а жена ти и дъщеря ти ще отмъкнат набързо 10-сетина кафяви и черни кочана и полицията дори няма да ти обърне внимание !!!Цветнокожите ги вкарат в затвора ако ги сбарат в бял квартал а тези бели квартали вече почти изчезнаха !
73
1
 
11
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
много жалко ........................., и че се повтаря поговорката"малкото камъче преобръща каруцата"
72
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 72Суши не е жена на никой, а поведението й на купона след двубоя показва, че май е обща!
71
7
 
6
 
! Отговори
до 70 преди 5 години
Кубрат е космополит...но във вашето село тази дума не сте я чували!
70
5
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Все пак нека бъдем реалисти и признаем големия успех на Пулев! Не всеки може да се снима със световния шампион, държащ трите шампионски пояса!
69
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
друг път пак тръгвай с "долната глава" напред ... ше ти струва - 100 милки!как ше пипаш ти чужда жена, без тя да е поискала ве, ка.вал ?! това да не ти е "на село в кръчмата" с кака сийка *урвето?толкова е *** е тоя, че не е истина самият факт, че тоя тра.верс (на който никой не би обърнал внимание на улицата) се беше пуснала "по цици", трябваше да му светне в бай ганьовската глава, че това е провокация ... на която той умела върза кънките...давай сега 10 милки и хОди на село!
68
1
 
14
 
! Отговори
Циник до 69 преди 5 години
Прав си.... макарче - част от американските закони - бих приел с аплодисменти! Чернокожа краде бутилка Уиски...съдят я...същата краде пак - стекче бира - съдят я...трети път краде чифт маратонки - 30 годишна ефективна присъда като рецидивист.Нашите чернокожи с по 9 висящи дела - ги стрелят по гаражите нощес...и смъртната присъда е добре - за Северинчо.Иначе - този нов бизнес на обратни , и феминистки с изнудването за пари си е отврат...скоро и в Европа
67
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чак сега ни стана ясно защо Пулев награби Сушито! Това се оказва най-сигурния начин да няма двубой с Джошуа, и сега нашия спокойно може да се дуе, колко е велик и по-добър от Джошуа. Няма опасност да бъде пребит зверски на ринга, както го направи Кличко.