Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши

Няма да има мач с Джошуа, преговорите пропаднали
18 апр 2019 14:20,
125
Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши
Снимка: Reuters

Целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши ще му струва 10 милиона долара, съобщиха от boxingnews24. Сайтът твърди, че Кобрата е бил изключен от списъка на възможните съперници на Антъни Джошуа за мач на 1 юни.

Още по темата

Мачът с Джошуа щял да донесе на Пулев 10 милиона долара, но преговорите за срещата отпаднали, след като промотърът на Пулев Боб Аръм е декларирал, че българинът е със спрени права в Калифорния и в средата на май ще трябва да се яви на изслушване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
20
 
! Отговори
Напротив ! преди 4 години
До uasydтази история е и поучителна и назидателна нагледно се видя какво представлява Американското общество и Американското правосъдиенагледно видяхме истинското лице на толерастията и на лесбо-глобалистките организации в САЩна късо казано видяхме нагледно на къде ни водят западните гадове !!!
65
2
 
16
 
! Отговори
uasyd преди 4 години
тая филипинка не знам защо изобщо й споменавате името...цялата история е мега просташка и не заслужаваща внимание
64
3
 
5
 
! Отговори
Пехливанов преди 4 години
Аз изпускам много повече. И аз няма да се бия на 1 юни, а и изобщо няма да се бия и след това.
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесна новина!
62
5
 
10
 
! Отговори
Скънка преди 4 години
Всичко стана зарсдк ефин PR.Искаха да нсбие популярност и да бъде търсен. Никой не очАкваше, че ще му се отвори шанд бой с Джошуа.Кубрат е един слабист, популист,лицемер и популист
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Пулев му спестиха якия пердах...
60
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука пълно със еврожендъри, привърженици на ЕНП и гей дружината болна от ишиас. Абе ей мъpши скапани Кобрата се целува със жени, спи със жени и ляга със жени изобщо не му пука за краварите и техните порядки парите са си негови Кобрата не се целува като вас със афганистанци и талибани със неустановен пол.
59
2
 
15
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Езвенете, тва на снимката е Джош а чобанина до него кой е някой може ли да микаже благодаря предварително!
58
2
 
5
 
! Отговори
Циник до 60 преди 4 години
"Нямам причина да завиждам..."Щом казваш...Вярвам ти!Интересно - кой пълни чалгатеките?Странно - никой от вас!Да бе....да!
57
2
 
10
 
! Отговори
до 50 циник преди 4 години
нямам причини да завиждам на просто-тията на кубрат , или който и да е друг българин в това числоЩо се отнася до известността на кубрат , тя приключва на изхода на чалготеките , и сред останалия БГ мутренски елит .Няма как да завиждам и за това .Личи си че си българоин/ка с тая селска логика .
56
4
 
4
 
! Отговори
Циник до 57 преди 4 години
Ха ха ха .... можеби там е разковничето... аз пари си имам....вадя ги сам....знам какво ми коства...И затова - не завиждам.А вие работите - не вадите...и завиждате!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 55"Тая Суши - муши. Заслужава Кубрат да и пусне един Лекичък Прав."Нека опита ама на далеч от чалготеката! :)))))))
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ценик до 52Добре бе аз му завиждам на парите, а ти на целувките-милувките. Ами да се беше наредил и ти там бе ЦЕНИК!
53
2
 
2
 
! Отговори
Циник до 52 преди 4 години
Бе "усуква" го някой - но не съм аз!Даже не съм я чувал тази ...Петкана ли...Драгана ли...дето "си ми я дал за пример"Определено - червеят на завистта - дето ви гризе е от планетата Дюн!
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая Суши - муши. Заслужава Кубрат да и пусне един Лекичък Прав.
51
2
 
11
 
! Отговори
Дърт хитрец преди 4 години
Kъв побой бе колеги, симулира нокаут още 1-вия рунд, гушва милките и чао-бау!
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не се съобразява със закона в САЩ е така. Не е важно кой крив или прав. Има си закон който е твърд и суров а не мек и меркантилен както в България. Кубратчикът трябваше да се извини на секундата а не да публикува клипове на които Джени не се трие в него, които сега са чисто и просто едно допълнително доказателство за опит да се унищожи репутацията на журналистката или каквато и да била. Но с български манталитет се стига само до гетото.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ценик до 46Ясно ми е че примера който ти дадох е достатъчно крещящ дори за теб и затова го усукваш с президентши разни и т.н. Той щеше даа и скъса главата от бг-целувки бе! хаха. Без малко да има "умряло Суши"
48
4
 
4
 
! Отговори
Един преди 4 години
Нали твърдят адвокатите му, че имало още едно скандално видео от хотела.Ако е истина, работата все пак ще опре до червена точка.Неговия лиценз пострада, на неговата Андрея й е криво, само Суши е на печалба.И цялата работа от глупост!
47
8
 
6
 
! Отговори
Циник до 47 преди 4 години
***...не ***....той е известен...а ти си от "сивата маса"... и такъв ще си останеш!Завистта ви е голяма...даже болезнена!