5-те зодии, които обожават да се правят на мъченици

Представителите на тези знаци обичат да са в ролята на жертвата
22 апр 2019 18:37, Теодора Драгоева
8
5-те зодии, които обожават да се правят на мъченици
Pixabay

Има един вид хора, които обичат да възприемат ролята на жертвата. Те смятат, че всичко лошо винаги им се случва на тях, а в същото време не искат да поемат отговорност за негативните събития в живота си. Хората с този манталитет изискват съчувствието и вниманието на другите и са готови да се оплакват докато не ги получат.

 
Ако погледнем към астрологията, има няколко знака, представителите на които имат склонност да се правят на мъченици много повече от останалите.
 
Ето и кои са тези зодии:
 
1. Рак
 
Хората от зодия Рак са много жертвоготовни за своите близки, но очакват в замяна похвали и благодарности. Ако не ги получат, те започват да развиват комплекс на мъченици. Колкото повече нараства тяхното недоволство, толкова повече те вярват, че всички, освен тях, са егоисти и че никой не ги заслужава и уважава достатъчно. Ракът не смята, че негативната енергия която излъчва, има нещо общо с него самия. Той е склонен да вярва, че лошият късмет го съпътства в живота.
 
2. Везни
 
Ако човек от зодия Везни се чувства използван или обиден, той започва да таи тези чувства в себе си, но в един момент избухва. Когато избухне, той започва да обяснява на всички как не го ценят, как той жертва за тях своето време, енергия, пари и чувства, но не получава почти нищо в замяна. Везните държат винаги да получават високи оценки за личността си от хората около себе си. Представителите на този знак са готови на всичко, само и само да получават похвали от другите, което е едно от техните най-слаби места.
 
3. Риби
 
Когато на човек от зодия Риби му се случи нещо лошо, той е убеден, че това не е по негова вина, а че виновникът е съдбата. Рибите много често приемат ролята на жертвата и се изживяват като хора, които перманентно са подценявани или недооценявани и не получават това, което иначе заслужават. Рибите много често се чувстват мишени на хората около себе си. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
А преди 4 години
Моята жена е везни и няма нищо вярно от това което сте написали!
2
1
 
8
 
! Отговори
Везни преди 4 години
Въобще не ме вълнува какво мислят за мен околните. До човек е.
1
2
 
6
 
! Отговори
Везни преди 4 години
Въобще не ме вълнува какво мидлят за мен околните. До човек е.