Талант на вратата: Треньорите се страхуват да заложат на млад вратар

Даниел Наумов пази за "Лудогорец II" , мечтае за топ отбор в Европа
24 апр 2019 14:00, Красимир Ангелов
3

Даниел Наумов е един от младите и талантливи български футболисти, които впечатляват с изявите си. Той беше част от юношеския национален отбор на България до 19 години, който игра на Европейското първенство в Грузия и дори му е гласувано доверие да бъде капитан.

Днес Даниел е част от "Лудогорец", като пази на втория отбор на разградчани, който се състезава във Втора лига. Той обаче мечтае да стигне до върховете във футбола.

В специално интервю за Bulgaria ON AIR Наумов беше категоричен, че българските вратари са по-добри от чуждестранните футболисти, които идват да играят в родната Първа лига.

"Доста треньори се страхуват да заложат на млад вратар. Аз не го разбирам това нещо", сподели той.

Даниел е започнал с футбола от частна школа, минал е през тази на "ЦСКА", сега е в "Лудогорец". За шампионите на страната Наумов има един мач, но сега очаква да бъде даден под наем, за да има по-голям шанс за изява. Той разказа и за плановете си в националния отбор.

"Сега имаме квалификации с младежкия национален отбор, вярвам, че имаме силите там да се класираме. Имаме доста добри предпоставки, няколко момчета вече играят в чужбина. Квалификациите са дълги, една година, надявам се да бъдат успешни и след това към мъжкия национален отбор - това е пътят", категоричен беше Даниел Наумов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Казанската Афера преди 4 години
Поредният" гелосан " неработещ,не учещ ***!
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента бг вратарите са на едно доста ниско ниво и логично се залага на чужденци в родните отбори. Един от малкото качествени вратари днес е Пламен Илиев, вратар точно на Лудогорец и титуляр там. Напълно естествено е да се залага на по-опитни вратари, на тази позиция опита е голямо значение, а физическите изисквания са по-малки, така е в цял свят. Наумов ако има качества ще пробие, ако няма не чужденците ще са му виновни.
1
2
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Хиляди момчета са в това положение. Защо пишете конкретно за него?