"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата

Българинът може да "олекне" с 600 хиляди долара
30 апр 2019 10:50, Веселин Коларов
84
"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата
Снимка: facebook.com/KubratPulev/photos

Най-добрият български боксьор в тежка категория – Кубрат Пулев, може да се раздели с огромна сума заради американската репортерка Джени Суши.

Тя заведе дело срещу Кобрата за сексуален тормоз. Причината е целувката след победата на софиянеца над румънеца Богдан Дину в САЩ. След нея Пулев награби пищната американка, която на следващия ден се обърна към Темида.
 
 
Джени Суши настоява за обезщетение от 300 хиляди долара, а още толкова могат да отидат за адвокатски хонорари. Така сумата става общо 600 хил. долара, което е значително повече от спечеленото от Кобрата за мача срещу Дину – 250 хил. долара, пише World Boxing News.
 
Изслушването ще се състои на 14 май и в същия ден ще стане ясно дали Калифорнийската атлетическа комисия ще върне лиценза на Кобрата за САЩ, който е временно замразен.
 
Българинът твърди, че е бил предизвикан от Джени Суши с фриволното й поведение. Това, съчетано с нанесените удари от Дину, накрали Пулев да действа необмислено. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: Кубрат ПулевДжени Суши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КрадциБраво! Точно така е.
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Рядко *** и дишашт, дерзай!
25
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кобрата да я съди за клевети и тормоз и сексизъм. След мача, когато си пребит като куче, хич не ти е до целувки и интервюта, а гледаш как да се трупясаш на кревата. Какък секс търси тая нека се боксират Кобрата и Суши и да видим след мача дали ще и бъде до секс и целувки.
24
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съчувствам му,защото тези пари са с кръв и пот изкарани,но не оправдавам глупавата му постъпка.След като месеци наред ни облъчваха със заведени дела в САЩ за секс тормоз,трябваше да му светне червената лампичка и да бъде по-внимателен.Опавдания като еуфория от победата са смешни и никой съд няма да ги вземе пред вид.
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Щатите всичко е бизнес, шебециии! Като има възможност жената да изкара някой долар защо да не го направи при положение че закона позволява. Нашите се завайкали за дребни стотинки 600к...Кобрата ще ги изкара тия пари само с един "самолет" на един крак в среща с Джошуа.
22
7
 
12
 
! Отговори
Давай, Суши! преди 4 години
Отмъсти за всички нас, задяваните девойки по чалготиките, Суши-муши!
21
9
 
10
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Припадаш на улицата , жена от улицата успява да ти направи изкуствено дишане уста в уста , оживяваш , съдят те за харасмент , плащаш , изгубваш къщата и всички спестявания , живееш под моста до края на дните си
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16"Той е БГ гражданин, юрисдикцията на техните съдилища, при положение, че не е кирминално престъпление и едва ли могат да искат екстрадиция и т.н., какво значение има за него?"Не съм сигурен дали това дело е гражданско или криминално. Предполагам че се води криминално и по тази логика Кубрат би могъл да бъде екстрадиран.
19
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
по долу го писах, нашия е виновен не го жаля. Но вижте кво са либералните ценности и правата на жените. Значи азиатката на записите на Тервел (не че ще помогнат за нещо тия записи) танцуваше мазно и к*рвенски в скута на поне 3 мъже. Какво би се случило-ако аз подам жалба за сексуален тормоз срещу жена. Ще ви кажа-НИЩО. Защото автоматично се приема, че сексуален тормоз от жена срещу мъж е физически и фактически невъзможен. Бял, хетеросексуален, мъж. В САЩ. По добре самоубийство, никакви права.
18
3
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 16БОРИСОВ ПОДПИСА РЕШЕНИЯТА В САЩ ДА СЕ ЗАЧИТАТ В БЪЛГАРИЯ!!! САЩ МОЖЕ ДА ПОИСКА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН В САЩ!!ОСВЕН ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОРИСОВ НЕ Е ПОДПИСАЛ И ПАРИЧНИТЕ ИСКОВЕ ОТСЪДЕНИ В САЩ ДА СЕ ЗАЧИТАТ В БЪЛГАРИЯ ! БОРИСОВ НИ ПРЕДАДЕ!!!ТЪЙ, ЧЕ НА КАКВОТО ГО ОСЪДЯТ ЩЕ ГО ПЛАТИ ИНАЧЕ ЗАТВОР! В САЩ ДЛЪЖНИЦИТЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА!
17
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато има правила, те са за всички. Това не е България без правосъдие. Тя не му е посегнала, а как ще се държи си е нейна работа. Нормално е да плаща щом е прескочил допустимите норми.
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе "журналистите" хайде разберете какво е "гейт" и кога и за какво се ползва, че ставате смешни вече...
15
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Българинът твърди, че е бил предизвикан от Джени Суши с фриволното й поведение. Това, съчетано с нанесените удари от Дину, накрали Пулев да действа необмислено."Фриволно поведение не означава че Джени е позволила или искала целувка от Гн Пулев. Ако адвокатите му са го писали това като оправдание - тежко му или ще му стане по леко като загуби 600 хиляди.
14
13
 
8
 
! Отговори
бай брадър преди 4 години
Перфектно похарчени пари с/у реклама, с този бюджет едва ли има начин да постигне по-голяма известност. Помислете върху това.
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако няма да има мач в САЩ и не мисли повече да се занимава с тях, има ли значение какво ще отсъди някакъв американскъ съд. Той е БГ гражданин, юрисдикцията на техните съдилища, при положение, че не е кирминално престъпление и едва ли могат да искат екстрадиция и т.н., какво значение има за него?
12
4
 
31
 
! Отговори
Г-н Пулев... преди 4 години
...ще научи това, че САЩ не са българска чалготека по.....ммммм.....скъпия начин, да кажем!
11
3
 
50
 
! Отговори
просто бизнес преди 4 години
Хитри женщини изкарват пари на гърба на глупави мъже
10
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Това със сигурност е най-скъпата целувка в света.Ех,Кобра,.Кобра-ум царува,ум робува,ум патки пасе."Ей това е изказване на *** български стотинкаджия, който не е чул за ПР. Но пък коментара се лайк-ва така че явно сте повече от един.
9
3
 
48
 
! Отговори
Един преди 4 години
600К за целувка, а за да я изплющи нямаше да му поиска повече от 2К. Странен свят.
8
5
 
23
 
! Отговори
Крадци преди 4 години
Америка са крадци още от заселването си. Първо открадват земите на индианците и ги избиват. После се ограбват помежду си кой колкото може. После почват да ограбват други държави и световните ресурси. Американците имап манталитет на крадци и винаги ще си останат крадци. Квото може, нека се открадне. Ако някой има пари, рано или късно САЩ му ги вземат, при първа възможност.