Жена е с опасност за живота, дърво е паднало върху колата й

Инцидентът е станал на пътя Пазарджик - Белово
1 май 2019 12:10, Анисия Иванова
7
Жена е с опасност за живота, дърво е паднало върху колата й
Архив: Булфото

Жена е с опасност за живота след като дърво паднало снощи върху автомобил на пътя Пазарджик - Белово, съобщиха от местната полиция. В колата е пътувало семейство от Костенец - мъж, жена и дете. Мъжът е получил наранявания по лицето, а детето е невредимо. Дървото е паднало в резултат на силните пориви на вятъра.

Състоянието на жената остава тежко, късно снощи тя е оперирана в МБАЛ-Пазарджик.

"Днес пътят е отворен за движение, след като екипи на пожарната са отстранили изкорененото от силния вятър дърво“, съобщиха от Областната дирекция на МВР за "Фокус".

Снощи силна градушка удари Благоевград, Русе и Полски Тръмбеш. Там ледените топчета са били с размер 5-8 мм, като градушката е била съпътствана и с гръмотевична буря. за опасно време.

В осем области на страната в Северна България днес се очаква силен вятър, предупреждават синоптиците. Обявен е и жълт код.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то в таксата свинетка, освен удобното за крадене асФалтиране, се включва и поддръжка на мантинели, почистване ка храсти и дървета...И макар съда да каза, че не може да увеличават цените преди да са оправили пътищата, те втора година ни ограбват с високи цени, и нищо правене, и всичко крадене
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15 % от жертвитв на пътя са от удари в крайпътни дървета. Ползата ако въобще има такава е мн съмнителна. До кога човешкия живот е по малоценен от един крайпътен орех............друже така е, криворазбрана демокрация , да не говорим за цивилизация ....
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15 % от жертвитв на пътя са от удари в крайпътни дървета. Ползата ако въобще има такава е мн съмнителна. До кога човешкия живот е по малоценен от един крайпътен орех дето го брулят тъмнитв и после ни ги продават с цялата менделеева таблица
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костов е виновен && по бай тошово време нямаше такива неща
2
0
 
19
 
! Отговори
malian преди 4 години
Сега вятърът е виновен. Кой трябва да почисти покрай пътя от храсти и изсъхнали дървета? .Ако пътувате от Добрич за Русе през Силистра има участъци където клоните на дърветата от двете страни са сплетени и човек има чувството , че пътува в тунел.Така, че скъпи журналисти това не е инцидент, а престъпно нехайство е както винаги виновни няма, освен времето в случая.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно дърво е имало и то да падне на колата ти. Дано жената оздравее да отгледа детето си.