Мъж с нож нахлу в магазин, продавачката го прогони

Случката се разиграла в денонощшен магазин в Русе
2 май 2019 14:50,
9
Мъж с нож нахлу в магазин, продавачката го прогони
Снимка: Архив, Булфото

Двайсет и четири годишен младеж е арестуван в Русе.

Той опитал да извърши въоръжен грабеж с нож в денонощен магазин в града, но бил прогонен от продавачката, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Сигналът постъпва около 8,30 часа вчера сутринта от продавачка в денонощен магазин за цигари и алкохол на бул. "Фердинанд". Малко преди това в търговския обект влязъл млад мъж с шапка и с ръкавици, като се насочил към касата. Жената обаче решила да се отбранява и му нанесла удари с кенче от бира, като междувременно натиснала и паник-бутона, свързан към частна охранителна фирма.

Мъжът побягнал, като при излизането си от магазина съборил и счупил апарат за кафе, след което се отправил към центъра на града.

При постъпването на сигнала дежурни полицейски наряди извършили обходи в района, като един от екипите засякъл и спрял за проверка мъж, отговарящ на даденото описание. 24-годишният русенец се оказал познат на правораздавателните органи.

При извършения обиск у него бил открит нож и ръкавици.

Младежът е задържан. Образувано е досъдебно производство за престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: грабежРусепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Добре че са продавачките, да отсрамят родната полиция! Имам чувството, че основната функция на МВР е само регистриране на бандити...
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът е представител на дребен и среден бизнес.
2
4
 
33
 
! Отговори
чистача преди 4 години
Чистачките ни бият престъпници ,а ромите бият поицаите ни. Лекуват ни доктори, а самите те се лекуват в чужбина. Ромите бият армейците ни, а държавата купува за армията скъпи и дърти самолети. Жените искат да станат мъже, а мъжете си скубят веждите и се гримират.... Само на мен ли ми се струва, че има нещо тотално сбъркано тук ?!
1
4
 
20
 
! Отговори
Тео преди 4 години
До къде се докарахме в България - чистачки спират затворници, продавачки бият крадци а ченгетата ... те си ги хващат и после ги пускат - за спорта! Някой казват - пълна анархия! Не е анархия, защото анархията като система има изградени правила и механизми. Това е просто самотек и липса за справяне с проблемите от страна на управляващите. Няма желание - какво каза шлангиста ни - "лош мат'рял"- какъвто мат'ряла такива и управниците. Нищо ново и ще продължава така!