Подценяват ли политиците учениците и студентите?

Имат много по-широки интереси, отколкото политиците предполагат
Обновена: 2 май 2019 21:26 | 2 май 2019 21:25, Екип на Bloomberg
3
Подценяват ли политиците учениците и студентите?
Снимка: Pixabay

Засегнатите теми по време на симулацията "Модел Република България 2019“ бяха изключително разнообразни. Сред тях са пакета „Мобилност“, въвеждането на общоевропейска армия, интеграция на малцинствата и приемането емигранти, защита на Черноморието от незаконно строителство и подобряването на имиджа на България като туристическа дестинация. Това каза Арно Пигелер,"Модел Република България 2019", в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Всеки работен ден от „Модел Република България 2019“ беше много различен. Последните заседания бяха доста драматични и имаше трудни гласувания, разказа Пигелер.

"Учениците и студентите имат много по-широки интереси, отколкото политиците предполагат. Част от младите хора разглеждат много задълбочено тези проблеми и показаха неочаквана експертиза".

Младежите се вълнуваха доста по-силно от темите, които бяха свързани с ЕС, заяви той.

„ЕС полага усилия младите хора да навлизат в дълбочината на проблемите, което изиграва роля. Това не се случва в България“.

Младите хора не са чак толкова широка аудитория и е много лесно да бъдат пренебрегнати от политиците, обясни гостът. 

Вижте още на сайта на Bloomberg Tv Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не не ги подценяват разбира се.Те просто не подозират че ученици и студенти съществуват.Пък ако и знаят ги имат за легетимен източник на идеи колкото вестник Уикенд и сайта Бългериън Таймс.Пълен виц имам предвид.Политик разбира че те бива ако не може да излезе от парламента взима те за важен ако можеш да му свиеш банковите сметки и те има за партниор ако го е страх от теб иначе си му през *** и не му и пука изобщо.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми те по-принцип пошитиците са някакви инвалиди.Кой е читав?Лудата бабичка Меркел?Алкохоликът Юнкер, герантофилът с кривият нос от Франция.Или бг мутрите и партийни дечица по комунистическа линия за които се знае че и пра пра внуците на родата им до десето коляно пак ще са на сладък държавен пост с мн пари ,безплатна манджа,дрехи,кола,телфон ,жилище на цената на балкон в двустайна панелка?Тия ли са добрите и способните?Пхах Ми те само се чудят какво да откраднат и каква далавера да направят