Кобрата преди изслушването: Не съм притеснен!

Пулев: Никога не съм страдал от липса на женско внимание
5 май 2019 12:18,
107
Кобрата преди изслушването: Не съм притеснен!
Снимка: Кадър YouTube

Кубрат Пулев не се притеснява за изслушването на 14 май в Калифорния, на което ще трябва да отговаря за поведението си след победата над Богдан Дину, когато целуна по устните американската репортерка Джени Суши.

"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата

"Когато човек лъже, мами, крие и иска да изопачи нещата, рано или късно това не се получава. Може за момент да вземе превес и да успее да направи нещата в негова полза, но това ще е моментно и всичко ще си проличи".

Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши

"Аз съм човек, който никога не е страдал от липса на женско внимание, и сега точно пък към нея. Не, не е сериозно", каза Пулев пред bTV по адрес на Суши.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Много се извинявам ?" Няма нужда да се извиняваш. Има за какво да се извинява м о дератора, който изтри предния ми пост.А ти, като се считаш по-мъж от Кубрат Пулев, излез на тепиха да се биеш с него. Това е стара наша балканска черта - да оп'люем при първа възможност този, който е постогнал повече от другите.
50
0
 
2
 
! Отговори
Вальо преди 4 години
А после са я посъветвали, че от ситуацията тя може да изкара много пари и тя е размислила и решила да се направи на сексуално затоморзена!
49
0
 
1
 
! Отговори
Вальо преди 4 години
Сушито яко ще пресуши Кобрата! И прости..тутка да е, без нейно съгласие няма право да я целува.....тя ще спечели 100% процеса! Мисля, той има шанс, ако някой му свидетелства, разбрали са се, ако Кобрата спечели заедно да празнуват и той ще я целуне при интервюто 😎😎😎
48
1
 
2
 
! Отговори
Много се извинявам ? преди 4 години
Това мъжка постъпка ли е или постъпка на п... ка, неговото ? Тоя имаше 10 възможности да постъпи като мъж след това и пак и 10 те пъти постъпи като п...като, какво да пишем повече ? Просто е като фасул.
47
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само хейтъри тук, няма нищо свято за вас. Хайде идете в САЩ да опитате демокрацията и джендърството.... ама никой не ви ще. Големи селски европейци. Само празни приказки.
46
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сушито е агент провокатор на Джошуа, изпратена да провали мача с Кобрата, щото го е шубе...
45
4
 
3
 
! Отговори
Хектор преди 4 години
Егати злобарщината.Хора всякакви, така му е дошло отвътре така е постъпил все едно има 20 убити и 10 ранени и какво е това мнение че в САЩ жената може да прави каквото си поиска в съда?Какво като адвокатката е феминистка, колкото феминистки има има и 10 пъти повече здраво мислещи жени и мъже критици на агресивния феминизъм.Когато е нарушил закона ще си плати нормално.Друг е въпроса за меркантилното поведение на сушита и самозабравили се мачовци.
44
0
 
6
 
! Отговори
Ковра, преди 4 години
Ти си преди всичко глупав, а след това грозен и нахален , понеже Боко ти е дружка, от САЩ ще ти покажат как се прави, ти много изнаглял, човек, не знаеш къде се намираш, а си просто момче от Младост 2 , успокой се
43
0
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Глупостта не е порок, Кобра, но с нея не бива да се прекалява. Ще изгубиш едно милионче, нищо работа за теб. Моят прякор е "черна мамба", ако ти стиска ела да ме цункаш и мен.
42
0
 
12
 
! Отговори
сори преди 4 години
С това си изказване изгуби и малкото останала женска аудитория. Да си го подкрепят питоните и останалите "мъжкари".
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** е класически бг провинциалист.Предполагам че баща му е от селата около софия и в даден момент са се примъкналив някой краен квартал на града но са си останали провинциалисти по душа.Можеш да излезеш от селото но то няма да излезе от теб.
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя продължава да се държи като провинциален балкански комплексар,скоро обаче ще е доволно издоен комплексар.
39
0
 
16
 
! Отговори
Димитър преди 4 години
Кобра наистина не съзнаваш за какво става въпрос, моля те намали интервютата. Какво означава ... " сега точно пък към нея" - в превод тази жена не може да ме накара да гледам на нея като жена, защото няма с какво да ме впечатли( грозна е ), което вече е обида. Ние те разбираме , но онези не и ще използват всяка твоя дума.
38
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основна теза на защита,че след нанесените удари от мамалигарина нащо момче не можело да мисли адекватно .Ако има по тъпо оправдание здраве му кажи!
37
1
 
11
 
! Отговори
До Ангел преди 4 години
Г-н Ангел, май не сте се осведомили кой е адвокатът, защитаващ интересите на г-ца Суши?Осведомете се , моля!
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кобра ли си, мамба ли си незнам,знам само че "кралицата "на голото суши ще те Сготви,за което си си виновен само ти
35
13
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
В щатите е много опасно да завеждаш частно делоАко случайно Сушито загуби, което е силно вероятно Кобрата може да заведе дело за нанесения стрес ,опетвяване на престижа и нанесени не имуществени вреди .Като ако Сушито загуби делото ,Кобрата със сигурност ще спечели и може да претендира за същата сума !!!
34
14
 
2
 
! Отговори
тоя па убавец преди 4 години
Що бе, какво й е на Суши, много си е хубава даже.
33
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Митьо пищова,с боксови ръкавици!
32
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тоя ***,ще платиш като поп и това е какво си тръгнал да се обясняваш!