Разбиха група за трафик на хора чрез фиктивни бракове

Трима българи и един индиец са привлечени като обвиняеми
9 май 2019 17:45,
10
Разбиха група за трафик на хора чрез фиктивни бракове
Снимка: pixabay.com

Служители на Главната дирекция "Гранична полиция" разкриха и задържаха вчера организирана престъпна група за трафик на хора чрез фиктивни бракове, съобщиха от МВР.

Четиримата души - две жени и двама мъже, сред които индиец, са привлечени като обвиняеми и задържани за 72 часа. Работата по случая започнала през 2017 година.

По първоначални данни четиримата набирали жени на територията на София, с които мъже от Индия и Пакистан да сключат фиктивни бракове. Жените били примамвани с обещания за финансова изгода.

Целта на пакистанците и индийците е била нелегална миграция чрез законови разрешителни режими въз основа на сключени бракове с гражданки от ЕС. Сключването на браковете се е извършвало на територията на България, в страни от Западна Европа и в Република Кипър.

Жените, въвлечени в незаконната дейност, били принуждавани да съдействат на индийците и пакистанците пред съответните миграционни власти в различни страни - Австрия, Белгия, Дания и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 4 години
Българските- училища,...Се- препълват, със- отрова,...И, децка- проституция,....България, ще- атакува, със- свой, самолети....
7
0
 
2
 
! Отговори
мърши преди 4 години
да ги хвърлят в кофата
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака бракове по сметка из Ловеч колко ли са такива заедно с разводите
5
1
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Забележете, когато става дума за жени, казват трафис на жени. Когато става дума за мъжефне козват трафик на мъже, а трафик на хора.
4
1
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Консумиран ли е брака?
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше едно предаване, в което една лилава се оплакваше, че не й давали помощи. Ония пък от общината й извадиха документ, че е семейна и няма право, а тя вика "Аз тоя не съм го виждала даже." :)
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ги пускат? Питам са един приятел.През разградената незащитена граница преминаха хиляди незаконни тези ит 2017 се занимават с може би 10 човека ...Поредното ужким работим ама не много
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Женени от пръв поглед" заради пари от шоупрограма. Къде са арестите на шоумените с фиктивни бракове?