Трети ден: Ни вест, ни кост от издирвания Зайков

Баретите претърсваха хижи в планината, но...
12 май 2019 12:06, Петя Славова
36
Трети ден: Ни вест, ни кост от издирвания Зайков
Снимка: МВР

Трети ден вече издирват Стоян Зайков, заподозрян в убийството на Милена Шишкова от Костенец.38-годишната жена бе намерена в безпомощно състояние до дома си в петък сутринта.

Още по темата

Милена е била убита с два куршума, като преди това е била връзвана и върху нея е имало физическо насилие. Предполага се, че бившият й партньор, от когото има и син - Стивън е виновен за случилото се.

Зайков е на 43 години и е криминално проявен. Двамата често са се събирали и разделяли. Снощи около 20.00 часа барети са щурмували изоставена сграда в Костенец, заради сигнал, който е подаден от гражданин на телефон 112. Той твърдял, че Зайков е бил забелязан да преминава покрай сградата пеша сутринта на 10 май, когато именно е открито и тялото на жертвата, съобщава bTV.

Баретите претърсваха хижи и изоставени къщи в планината. В издирването бяха включени дронове и хеликоптер. Все още от издирваният няма и следа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стивън , като гледам по имената , най-вероятно пак Българизирани/българеещи се роми
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво стана с децата, бутнати в реката, в "Подуяне"? Ами с шофьора на мерцедеса?
28
0
 
7
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Абе как всички престъпници се оказват я бивши членове на чуждестранния легион, я обучени сървайвъри, я някакви ултра-спецнази или други отлично подготвени за оцеляване в екстремни ситуации? Как един не се оказа *** овчар бе, а все някакви барети, тюлени и тн.? А нашите тюфлеци какви са? До 72 часа щом не е намерен, значи никога няма да го намерят, пък и с нашите барети като нищо може да е бил в съседна къща и да си е хапвал, чакайки да дойде момента да се "самоубие" като ония от Нови Искър!
27
0
 
7
 
! Отговори
Danniboy преди 4 години
пОснал е брада и една качулка и край. как да го разпознаят ченгетата.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубили са го.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех че на 112 можеш да викнеш и барети.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР-то знае да яде банички, да взима 20 лв. за без колан и да се чеше по шкембето с лявата ръка докато върти стоп палката с дясната. Ако тоя бандит е поне малко адекватен, няма да го хванат никога. Убийците се разхождат на свобода и въпреки това на никой не му се работи. Закривай!
23
1
 
1
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Е нали всеки е невинен до доказване на престъпление?Да не го намерят и него убит и да се окаже,че има друг извършител?Така да се лепват етикети без доказателства и понеже е криминално проявен е шменти капели.Удобно е за МВР да е той и случая да приключи за пред народа,но дали е така?!Това,че пращат барети означава ли,че е той убиеца?
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас такова съжителство е масово явление, което си е направо беда. С оглед нивото на еволюция и на двата пола, такива прояви няма да са изненада. Елементарно е да се търсят причините само в мъжа, независимо, че той е извършителя. Оскотяване.
21
0
 
9
 
! Отговори
Кой го знае преди 4 години
в коя чужбина се намира вече. Три дена са предостатъчни, за да стигнеш на хиляди километри оттук.
20
2
 
7
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
Като дойдат руските войски,и шумкарите/мандраджии слязат от гората,ще се покаже сам.Такива ги реабилитираха след 9/9/1944г. и им дадоха по една червена лента и един автомат.И после взеха народни пенсии и живяха до 98 години,като борци срещу народа си.Този само по физиономията го познавам че е точно от тези.Не само жена си и детето си ще убие,но и на майка си ням,а да прости.Само да дойдат червените веднъж.
19
1
 
10
 
! Отговори
КараКанчева преди 4 години
Другарю Борисов , комунисте мой !!!При твоята любов Цурка Цачева чистачка гониха двамата затворници ,,излизащи" през парадния ,, изход " и единият го ,,самоубихте " !!! Къде е другия ,тикво ??? Лесно е с гранатомет !!!
18
1
 
4
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Кой знае къде си разхлажда петите,я в Босфора я в Кипър в морето...
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А и полицията трябва да дава по някой лев са стимул. Ето в САЩ дават дори по милион долара за донесение. Стимул има.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там няма да го намерят. Най добре човек се крие в голяма група хора. И то е в София. В София трябва да се търси. Това с изоставени хижи и планински села е лесно проверимо, а и населението по селата е с по-изострени сетива. Виж София, ех София, тук и слон да се разхожда по улиците никой няма и да го погледне. Тук в София поне двеста човека приличат ама много на Зайков, и никой не си дава труда да подава сигнали защото има само 0.5% вероятност да е прав и да не отнесе псувните на полицията.
15
1
 
19
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
За тези три дни никой ли не се сети да провери граничните пунктове. Това убийство, както и бягството са обмисляли дълго. Има голяма вероятност въпросното лице да си пие кафето я някъде из Европа, я в Истанбул. А нашите следователи от магнаурската школа в Симеоново въртят и сучат все в един периметър. Толкова си могат, това правят. Изпотрошиха една камара пари за тренировките си.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя се е хвърлил от някоя скала и чакалите са го изяли. Върви го търси.
13
3
 
41
 
! Отговори
Из Следователя преди 4 години
Край, вече е станал неоткриваем. За това време си е пуснал и брада и мустаци . Дори следово куче би се объркало , та какво остава за трениран следовател . Сега изпратените да го търсят в планината полицаи освен да наберат малко гъби и да се връщат , друго не им остава . Че и да не си идват с празни ръце .
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е баш мафиоз като Бенчев от БСП-то, а обикновен убиец!
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Пренесал се е в друго измерение - доказаха физиците от мвр. Прекратява се търсенето.