Азар проговори: Взех решение за бъдещето!

Клубът знае мнението ми, обяви звездата на Челси
13 май 2019 09:50, Красимир Ангелов
8
Азар проговори: Взех решение за бъдещето!
Снимка: БТА

Голямата звезда на Челси Еден Азар обяви, че е взел решение за бъдещето си в клуба още преди няколко седмици и е информирал отбора за това.

Сезонът за "сините" във Висшата лига приключи и тимът финишира на третото място. Пред отбора има обаче още един голям мач - финал в Лига Европа.

Белгиецът говори пред медиите след вчерашния мач срещу Лестър. "Взех решение за бъдещето ми, да", обяви той, цитиран от медиите на Острова.

"Все още чакам да видим как ще се развие ситуацията. Казах на клуба какво мисля по въпроса преди няколко седмици. Това обаче са неща, които не зависят в крайна сметка само от мен", каза още той и направи силен намек, че напуска.

Белгиецът усилено е свързван с трансфер в Реал (Мадрид).

Още футболни новини от света четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Бурса с кого ще играят финала на Шампионската лига?
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любимият ми играч от доста години. Направи много за Челси, обаче да се премести точно в бялата помия направо мямам думи. Дано да отиде някъде другаде ако е взел решение да се маха. Видяхме обаче, че доста футболисти от Англия заминали за балетаджиите не им се получиха нещата. Макманаман, Оуен и Бейл ще видим до каква степен ще се получи при Азар. Азар преди всикчо е плеймейкър и не вкарва толкова голове, колкото Роналдо, така че Зидан, ще трябва да реши и този проблем.
5
4
 
7
 
! Отговори
Д-р Пенкилер преди 4 години
До Димо ПадалскиДимчо, не си си пил лекарствата, върни се в отделението маме. Класа имат, ама не е чак най-добрата. Брекзита ги оправи всичките английски отборчета. Бъдете здрави!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
алчно дебелеещо джудже. Н евярвам реал да прокопса с него
3
10
 
20
 
! Отговори
Димо Падалски преди 4 години
... Поредният "умник" и "алчник" за огромната заплата в "Реал" ( Мадрид ) ...... Ей какво правят големите пари ......... Хората стават на маймуни за тях !!! ... Минимум половината високоплатени чуждестранни МЕГА звезди отишли в "Реал" кариерата им после "забива" и тръгва главоломно надолу .......... Най ОЧЕБЪРКАЩИЯ ПРИМЕР - МАЙКЪЛ ОУЕН !!!!! ... Освен това вече АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА е с КЛАСИ по - добра от Испанската ПРИМЕРА ... ПРИМЕР - 4 АНГЛИЙСКИ КЛУБА НА ДВАТА ФИНАЛА В ЕВРОПА !!!!! ...
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в манчестър юнайтед със заплата 2 милиона на седмица. с луканко и рашко че заформят егаси триото.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй са бях притеснил за Хазар, направо сън не ме ловеше-