Денят Х за Кубрат Пулев: Ще нокаутира ли Джен Суши и отново Дину?

Тази вечер ще заседава спортната комисия на Калифорния
Обновена: 14 май 2019 09:07 | 14 май 2019 08:46, Александър Попов
42
Денят Х за Кубрат Пулев: Ще нокаутира ли Джен Суши и отново Дину?
Снимка: Reuters

Днес се очертава като един от най-важните дни през годината за най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев. При това без да се качва на ринга.

В 20:00 часа българско време ще започне заседанието на спортната комисия на Калифорния, която ще реши съдбата на Пулев. Комисията отне неговия лиценз за територията на САЩ след "Целувка гейт". След мача с румънеца Богдан Дину Пулев награби в ефир Джен Суши, а тя се закани да го осъди за десетки хиляди долара.

Предполага се, че искът към Кобрата ще бъде поне 600 хиляди.

Другият казус е жалбата, внесена от щаба на Дину, за нелегални удари от Пулев, довели до прекратяване на мача от рефера и победата на българския боксьор.

Ако молбата на румънския щаб бъде удовлетворена, резултатът от мача ще бъде анулиран. Това означава, че няма да се брои както победата на Кубрат Пулев в официалното му боксово досие, така и загубата на Дину в неговото. Румънците се надяват, че ще получат възможност за реванш с българина и опцията да му отнемат правото да се бие с Антъни Джошуа за световната титла в IBF.

От няколко дни Кубрат е в Щатите, а въпреки слуховете за раздяла - плътно до него е половинката му Андреа. Фолкпевицата вече привлече вниманието на таблоидите не само в САЩ, но и на Острова. Според в. The Sun, с подобна жена до себе си, Пулев не би трябвало да обръща и грам внимание на Джен Суши.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ДО КРАЙ преди 4 години
От висотата на която си нямаш право да изказваш пристрастия и да подкрепяш ФРАНКЕНЩАЙН закърпен от Литекс Ловеч/Чавдар Етрополе. Олекна много! Не сме зад тебе вече!
35
4
 
6
 
! Отговори
Бай Данчо преди 4 години
Ако беше цунал некоя английска джендаруга нищо нямаше да му направят...
34
1
 
5
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Сашо отново кърти с тъпо заглавие!
33
0
 
9
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
След срещата с Кличко,Пулев не е имал сериозен мач,канеха само някакви смешници в зала Арена Армеец за да изкарат някакви бързи смешни пари.Но в Америка няма лабаво и нашият тарикат веднага се ................ на метеното.
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
плащай Пульо! 600 000 долара добре ще се отразят на нашенския Бай ***
31
4
 
1
 
! Отговори
Чичи Ръкоделието преди 4 години
До QWERTYА бре я влазям у сайто, ама нещо *** подкарват на някви порнуграфии и прочее гадове, дека само искат пари, пък не дават пари
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама то с Андреа или с фотошопа е там?Щото ако е с Андр...
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе че пехливанина е тъпо парче ясно,но на кохортата около него не трябваше ли да го светнат за казуса Извънсъдебно споразумение,и всичко да се приключи.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
боксовите мачове на т.н. "***" може да не струват ама тука ще следиме с интерес.
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе и целият Пайнер да закара в щатите,нему ли е ясно че пак ще се плаща здраво!
26
1
 
26
 
! Отговори
Палми Странджев преди 4 години
Сблъсъс на социокултурно ниво. Обикновено момче като Кубрат, неинтелектуален тип, под въздействие на адреналина прави нещо недопустимо за ЮЕсЕй стандартите, и после недоумява какво е станало. И последващото дълбаене на дъното- каква била г-ца Сушева, каква визитка имала. Пак издънка- по цивилизованите стандарти жената може да прави каквото и с когото реши, ако го е правила с 1000 мъже, това е нейният избор, не може Пули да каже, какъв е проблема аз да съм 1001-ия.
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да му се размине. Ако беше в бг можеше и с убийство да му се размине.
24
3
 
19
 
! Отговори
Уха преди 4 години
Очертава се мач на лагери - Дину и Сушито срещу БГ Кобрата. Кубрате, дръж си езика зад зъбите и си мери приказките, да не стане по-лошо.
23
6
 
18
 
! Отговори
марая гейбриъл преди 4 години
Писна ми от тоя!!
22
8
 
7
 
! Отговори
анаконда преди 4 години
В държавата, дето да си обр_атен е норма, какво да очакваш?!А, някой мъж се опита да докосне жена, а са го осъдили. Кобра, верно че си боксьорче, ама толкова да си без вкус, че да докоснеш тая очилатата тра_веститка, не е истина! Не че Андрейчето е по-красиво, ама все пак....
21
6
 
7
 
! Отговори
Дано всичко е ОК преди 4 години
Дано се наредят за Пулев като представител на България! 👍А пък за личните му гафове - хора сме, всеки може да сгреши.
20
10
 
22
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Дженито е 40+ годишна скочибра, дето се чуди на кой да се навре с тая плоска физиономия и цайси. Явно на партито не са я уважили добре или изобщо са и отказали да я уважават и е решила да изкара някой долар, ей-така - напук. От щаба хората са свикнали на млади пичета, тая дъртата едва ли ще се заинтересува някой от нея, ако не е пил повечко. А и като гледам как върти дупарата - изобщо не м иизглежда да е толкова шокирана, по-скоро и е дошъл мерака от целувката за повече.
19
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПетровМного си зле пич, много. Добър е и затова играе. Ти в какво си добър, да завиждаш ли?
18
11
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Мачкай Кобра!!!
17
5
 
5
 
! Отговори
Петров преди 4 години
В Шатите и аз съм бил, някой долар съм спестил, тамаравките за мен бореха се всеки ден. Ой Кобратчо, мераклия Кобратчо....