Кобрата за целувката с Джени Суши: Беше плод на силни емоции

Пулев се изправи пред Атлетическата комисия в щата Калифорния
Обновена: 15 май 2019 00:05 | 14 май 2019 22:42, Екип на Dnes.bg
17
Кобрата за целувката с Джени Суши: Беше плод на силни емоции
Снимка: Архив, Булфото

Българският боксьор Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с Джени Суши след победата му над Богдан Дину през март месец тази година. Пулев се изправи пред Атлетическата комисия в щата Калифорния (САЩ) заедно с мениджъра си Ивайло Гоцев и коментира полемичната ситуация.

Пулев отново заяви, че реакцията му да целуне Суши е била плод на силните му емоции след срещата, извини се и съжали.

Припомняме, че Джени Суши е представлявана от популярната адвокатка Глория Олред. Тя има богат опит по делата за сексуално насилие отвъд океана.

Иначе след решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния ще стане ясно дали българската звезда има бъдеще в спорта на американска територия. Именно тази комисия отне временно лиценза му да се състезава на територията ѝ, а в останалите щати негласно се съгласяват с нея. Така това е огромна пречка засега пред развитието на Пулев да се бори за популярност на най-големия боксов пазар в света.

"Сега всеки мач е изключително важен за мен. Аз съм официален претендент за световната титла. Мачът бе много тежък за мен. В четвъртия рунд бях почти загубил и след като победих бях изключително щастлив. Бях супер доволен от себе си, че показах характер. Всички хора около мен допринесоха за моята емоционалност. След мача бях супер, супер емоционален", каза Кубрат Пулев.

"Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в съблекалнята. Тя дойде веднага. Помолих я да е по-кратно интервюто. Направихме го, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам. Бях изключително развълнуван", продължи той.

"Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто, я целунах. След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там“, добави Кобрата.

Четете подробности в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борат Пулев...Първо правим простотия, после се дървим, накрая се извиняваме и се молим.
13
0
 
15
 
! Отговори
Селчо преди 4 години
Суши го опуши!Продължаваме напред баце!
12
0
 
20
 
! Отговори
геп преди 4 години
След целувката се видя, че е щастлива, защото с практичния си американски усет, почувства как солидна сума се прехвърля от празната картуна на нашия главанак в нейната банкова касичка!
11
3
 
5
 
! Отговори
Ха-хо преди 4 години
Вместо тези брътвежи трябваше да пусне на Комисията запис как Клечко го нокаутирва и хората щяха да разберат, че човека няма да се оправи повече! Така ще е!
10
2
 
19
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Поведението на Кубрат се нарича КУЛТУРЕН ШОК. Въобще не е в час с порядките в САЩ, кара си го по мутро-тарикатски. Сега ще си плати паричките 39082и ще се научи.Българина разбира само като му бръкнеш в джоба.
9
8
 
2
 
! Отговори
Пояснение преди 4 години
С предизвикателно поведение тая Джени си изпроси целувка от един нормален мъж с адреналин в кръвта.Тя изглеждаше щастлива след целувката...явно после е размислила...странно поведение.
8
0
 
15
 
! Отговори
Емоцион Емотиконов преди 4 години
След боя,бях с приповдигнато настроение(Суши снощи се грижеше за приповдигането на целия екип).Тя ми нещо говори,и аз нали не разбирам и се хиля като ряпа,после кимна и аз реших, че ще продължим като снощи.Награбих я (от кръста нагоре) и я...абеее емоциониран бях,а и чалга не бях слушал отскоро(и мрънкането на жена ми).Извинявам се,но обстановката бе като в Биад някога-или трябва някой да целунем или да го набием...Трябваше да спрат тия въпроси.Не ги разбирах,а пред камерите как да го извадя?
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Странни или не, щом си отишъл там ще си понесеш "емоцията"! Не съм несъгласен че са странни но тази странност тяхна му навлиза под......пояса!
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя бил дори по-т ъп, отколкото изглежда.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Тайто брате сашт са много ... странни хора...
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваши, да и излюпа едн и да и разцепи тиквътъ!
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях под емоция и набих жината, Корбобратеее, тези клишета в САЩ не минават бре килиеш! Съдиите там не приемат тази реплика за меродавна, не ти ли го обясниха "везирите" български а акъл на торен бръмбар.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те вече го наказаха за 6 месеца + глоба , а вие още препечатвате глупавите му обяснения
1
1
 
11
 
! Отговори
Тошето преди 4 години
Пули Сушев ще го изсушат кат тютюнев лист.