Прегазеният ром крал от кипъреца техника, животни...

"Познавам ги и тях, и този човек, но те го съсипаха", каза кметът на Белозем
14 май 2019 18:09,
102
Прегазеният ром крал от кипъреца техника, животни...
Снимка: Архив, Булфото

Прегазеният при кражба ром в Болярино е крал коне от фермета на кипъреца и друг път. Това стана ясно от думите на кмета на село Белозем Иван Тачев, където живее ромската фамилия.

Още по темата

Вчера бе съобщено, че малко след полунощ в събота срещу неделя 61-годишният кипърски бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му край село Болярино, община Раковски. Убитият е 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди.

Димитракис Пирилис живее в селото от 2002 година и често е бил подлаган на тормоз от роми от Белозем.

"Крадоха му техника, животни, свалиха му оградата, палиха му къщата, какво ли още не му правиха", каза Тачев за "Фокус".

"Познавам ги и тях, и този човек, но те го съсипаха. Убитият има 14 присъди. Братята на загиналия също са постоянно по затворите“, посочи още той.

Според него повече от явно е, че фермерът не е можел повече да търпи това.

По думите му в момента в село Белозем е спокойно. Кметът е ходил до ромската махала и вчера, и днес.

"Истина е обаче, че ромите заплашват, че щели да пребият кипъреца, като се прибере, но не мисля, че ще се стигне до там", добави Тачев.

Собственикът на фермата е задържан за 72 часа. Ако обвиненията срещу него бъдат доказани, той ще получи от 10 до 20 години затвор.

Другите двама крадци също за задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
35
 
! Отговори
Този е за медал преди 4 години
На кипъреца трябва да му дадат полицейски медал, не да го съдят. Какво е трябвало да направи, след като държавата не си върши работата. Как така системно му крали имуществото едни и същи ***???
26
0
 
7
 
! Отговори
тиква преди 4 години
До Анонимен потребителточно така е но кажи какво противодействие да измислим и за тях че те още нямат 14 присъди дори и 1 нямат
25
38
 
1
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Законът винаги стои над емоциите ! Фермерът е жертва на собствените си негативни емоции и желание за мъст ! Никой не е над закона и никой няма право да раздава правосъдие ! Ако не ти харесват законите изнасяш се от държавата и си търсиш държава чиито закони ти харесват ! Вчера всички четохме как са се развили събитията , прегазва го веднъж с джипа , отива да търси другите и след като не ги намира ,връща се и отново прегазва лежащия на земята крадец ! Тук не става дума за неизбежна самозащита
24
0
 
31
 
! Отговори
панчо преди 4 години
ей този човечец нямал ли е едно багерче да изкопае трап в гората и да зарови тази напастят ме е че е изтървал и другите
23
1
 
45
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
какви 10-20 год?този човек трябва да бъде награден с орден стара планина и да осъди държавата за бездействие
22
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да съберем средства и като пуснат кипъреца(защото ЩЕ ГО ПУСНЕТЕ твари), да му вземем по-мощно возило, да продължи с освобождението на България както само той си умее
21
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен да ме обират, пък ще си трая... пък един ден току виж им се запалии копторите на тези.
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герой! Браво на човека! *** се тъпчат с крак, не с диалог! Ако бяха хора а не маймуноподобни, можеше да има диалог! В този случай само това му е останало на човека. Дано го пуснат, защото *** ни родни съдилища освобождават безнаказано само електората
19
0
 
32
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
На това му казват , да прелее чашата- днес капка , утре капка и един ден , заради едно здрасти и се избият.
18
0
 
45
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ИЗНАГЛЯХА РОМИТЕ БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ КРАДАТ ГАВРЯГ СЕ И ДРУГИ
17
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При тази съвременна техника за охрана да допусне да го обират това е недопустимо безхаберие. За 1000 лева ще му направят такава охранителна система че и пиле няма да може да прехвръкне камо ли човек да влезне. Явно този Кипърец е евтин на брашното а скъп на триците. Разбирам да го крадът ако живеше преди 40 години въпреки че и тогава съществивха предпазни средства. Но преди 40 години имаше държава и тази държава недопускаше такива да и се разхождат по члена на ткзс-то а ги пращаше на онзи свят.
16
2
 
57
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Отговорност за смъртта на този гражданин от ромски произход носи държавата. Бил е рецидивист, извършил е много престъплепления преди да бъде убит. За да го защити държавата трябваше да го вкара в затвора и да го превъзпита с труд в полза на Обществото. Държавата нехайства за живота на тези граждани които страдат от това заболяване наречено престъпление. Трябва да бъдат превъзпитани за да не се случват подобни трагедии. Кипърския гражданин няма никаква вина.
15
50
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Фермерът е виновен и ще лежи в затвора ! Първият път прегазва крадеца , и вместо да извика полиция ,връща се пак и отново го прегазва както лежи на земята ! Тук вече не става дума за самозащита , а за умишлено убийство с проявен садизъм ! В никакъв случай не оправдавам крадеца , но и фермерът не е постъпил както трябва ! Аз да бях на неговото място щях да извикам полиция !
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кипъреца премиер!
13
0
 
52
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
"Собственикът на фермата е задържан за 72 часа."Пускайте го, че ония опоскаха целото му имущество! Докато е в ареста, сега се краде на поразия. Докараха ни до лудост! Не трябва мънгaла да се трепе, а да се почне от парламента. Първо там с калашника и след това индианците няма да смеят да си покажат носа от пещерата!
12
1
 
46
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Излиза, че е по-добре да си крадец. Имаш само права"Не просто крадец, трябва да си от малцинствата. Пробвай ти да откраднеш няколко пъти от един и същ човек да видим какво ще ти се случи. А на тези адвокатите им ги назначават от БХК и от Отворено общество директно, те и за това не лежат по затворите и ги пускат предсрочно. После да ми обясняват, че в Габрово било нагласен протест, бе те на хората им писна ве и то е очевидно за всички.
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пък кипърец...все едно аз да се заселя в Южна Африка и да съм в шок като дойде стадо мамyни да безчинства с труда ми.
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Volkswagen не харесват това
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само, че ще са на свобода но ще гласуват за ЕП.
8
1
 
48
 
! Отговори
адолф преди 4 години
Ами човека като е видял че няма държава е вземал нещата в свои ръце.Лошото е че сега същата тая държава дето не я интересува кво става с хората ще го осъди.Изходът е един - на оружие браят! - както беше казал един революционер.