Лиценз, глоба, целувки... Окончателната санкция за Кубрат Пулев предстои

Съдът постанови да ходи на училище за сексуален тормоз
15 май 2019 13:26, Анисия Иванова
39

"Решението за Кубрат Пулев е предварително. Tо слага рамки за изпълнение, окончателната санкция предстои", каза в студиото на "България сутрин" докторът по международно право Ивайло Дерменджиев.

Звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.

По темата, в телефонен разговор от САЩ главният редaктор на сайта Bulgarica.com заяви, че в съдебната зала по време на изслушването нещото, което е направило най-голямо впечатление е, че адвокатката на Суши е поискала видеа като доказателства и факти за държанието на журналистката след мача. Искането ѝ обаче е било отхвърлено от комисията.
Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши

"В залата Кобрата се държа много достойно, беше признателен и уважи, че те искат да се извини. Призна и че нещата трябва да се поправят. Беше внесена и петиция и от жители на Калифония, която оказа влияние и беше знак за солидарност", заяви Веселинов.

Още по темата

Едно от нещата, които постанови съдът, е, че Кобрата ще ходи на учиблище за сексуален тормоз. Другото е, че той трябва да плати 2500 долара глоба, обясни още Веселинов.

"Комисията, постановила въпросното решение, е щатска и решенията ѝ подлежат на обжалване в щатските съдилища, което обаче предстои да се случи след 22 юли", коментира адвокатът.

Треньорът по бокс Михаил Таков обясни, че един подобен казус е свързан и с много финансови интереси, което не бива да се пренебрегва.

"Не е изключено Джени Суши и адвокатката ѝ да стигнат до нов иск. Te бавно и методично създават доказателства, нo на тях им трябваше вчерашното решение. Решенията на щатската комисия служат за доказателства, това е тактика, която се акумулира от тях в последните седмици", посочи още Дерменджиев пред Bulgaria ON AIR.

Таков от своя страна пък коментира, че след целувката рейтингът на Кубрат се е покачил значително. "Познавам го и моето мнение е, че това е провокация от страна на Джени Суши", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Решение преди 4 години
Кубрате,Кубрате,спасявай се брате. Там няма сполука,чорбата е тука!Градът е "Студенски" и боят мутренски!
5
7
 
6
 
! Отговори
Помнете ми думите преди 4 години
Ще го разсипят този нагъл ***, ако ще и цялата му рода да се изсипят там облечени като мутри и Урви със слънчеви очила срещу комисията.Толкова са нагли и прости, че Сушито и групов секс да е правила, неминуемо буди симпатии, просто гледайте и си вземете пуканки :)
4
7
 
24
 
! Отговори
Митев преди 4 години
До Анонимен То пък Пулев е един красавец....... Права е жената : да те награби потен, смърдящ грозник и да те мляска.... Добре, че се е сдържала да не се изповръща.
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признателен съм ви и уважавам желанието ви да се извиня!Мухахаха!Дано го осъдят на малсимално обезщетение.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е бил в комоцио ако беше на себе си едвали щеше да я погледне камо ли да се прави на ше.бек. Само тази да е жена в целият свят не бих си хвърлил и плюнката на нея. Тази е с объркам ген не се знае каква е. Нито с белите бела нито с че..рните черна мелес някакъв. Но иначе се прави на интересна, а незнаели че нейните още скачат по дърветата и берат банани.
1
4
 
23
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 4 години
Сушито и адвокатката й няма да се кротнат, докато не разтоварят солидно банковата сметка на Кобрьо. Ще има съд, първо ще го грозят 99 години затвор нашенеца, но накрая ще се отърве с 300 бона плюс адвокатския хонорар.