Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Фолкпевицата я заплашвала на български
15 май 2019 14:20, Александър Попов
150
Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, нападна и гаджето на Кубрат Пулев - певицата Андреа. След като повдигна обвинения срещу Кубрат за целувката му на 23 март след двубоя с румънеца Богдан Дину, сега Джени атакува и гаджето на боксьора.

Тя заяви, че Андреа ѝ е налагала кибертормоз и ѝ е изпращала неприятни съобщения.

Още по темата
"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "Гордее ли се майка ти с теб?", обижда ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", каза репортерката, цитирана от bTV.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на САЩ до 23 септември 2019 г., но счита, че този срок е прекалено кратък. Освен тази санкция, Кобрата ще трябва да плати 2500 долара и да посещава 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

"Щастлива съм, че му отнеха лиценза, но ми се искаше да е за по-дълъг период. Ужасно е това, през което преминах заради него. Всички тези лъжи... ужасяващо е. Не мисля, че е искрен в извинението си. Разкайва се, защото трябва. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано", каза Равело пред репортерите след изслушването в Лос Анджелис.

Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши пред съда, заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус.

"Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата. Това, което Джени направи, е много важно, не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени-репортерки. Сега той е предупреден от комисията, че ако направи това на някой друг, ще загубиш лиценза си завинаги в Калифорния. И това е, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да повярва", каза юристката пред Нова тв.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е действал по този начин заради състоянието си след двубоя с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като оправдание, че е бил ударен по време на мач, това означава ли, че после всеки, който е бил ударен по време на мач, трябва да целува репортерките по устните, защото е бил ударен по главата. Това е безумно и освен това е извън закона. Това е сериозно - не е само тормоз, но и отмъщение, защото се е оплакала. И след това се опитаха да я унижат с това, което е направила в друг момент от живота. Всичко това е без значение за факта, че я е целунал и сграбчил. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви Глория Олред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
както се казва - зад всяка една тАпа мутра, стои още по тАпа чалгарка :)
74
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а некой може ли да ми обясни що това се гледа в Калифорния, след като се е случило в Тексас?
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 77Освен да питаме Андреа :)Аз само за Благой Иванов се сещам. Обаче, ако и за него пише тъпометъра ще се взриви.
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах как искам да не чувам нищо за тия тапаци!
71
2
 
11
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Сега следва оплакване до Мелания, тя - от своя страна - сърцераздирателен Туит до Тръмп, и утре - въздушен удар по Боксов Център Пулев. Така драмата завършва, а Джени отива да муши следващото суши. Направо овча драма. Тая надмина себе си. Не иска ли да се наложи ембарго на България? Баси, това грозно и нагло нещо?
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а какво подяволите е "багата"
69
4
 
17
 
! Отговори
ззз преди 4 години
Болна нация, мания за величие и желание да управлява!Ето случка от преди 20-тина години в гр. Чепърхилд: на продавачка в супермаркет и идва на гости сетра и - французийка - и по стар френски обичай разцелувала коложките и и един КОЛЕГА. Колегата получил нервно разстройство (действително!) и излазъл в болничен, от страма и шока, че Чужда жена го е целунала на публично място! После французойката се наложило да ходи у тах и да му се извинява и да обяснява, че нищо не е имала в предвид и т.н.
68
4
 
21
 
! Отговори
Само питаме: преди 4 години
Ако за всека точка на ПУЛЕВ, мляскаме и шляпаме Андреа за ***, щеше ли да ни благодари за подкрепата??!!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 71Ти се чувстваш горд как от устата на жена излизат думите написани от Андреа, при създалата се ситуация? Твоя работа. Сигурно те сочат висока обща култура и емпатия. Тези чудни писаници са пуснати из мрежата. Сега цял свят ще ни знае с боксьорите целувачи и умните им гаджета. Бъдете горди. Хайде понякога се случва да объркаш "сигналите". Пулев се извини за поведението си. Не го съдят и за пари. Та явно Сушито не се чуди как да извади парици от него.Андреа обаче удари тавана на гнусотията
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази новина "натакова" коча и му "изправи" рогата;)И още стои на 1-ва страница?!Да си "е.ем" проблемите...
65
6
 
10
 
! Отговори
Тук преди 4 години
някой си го било срам...От кого бе, аланкоолу? От такива ниско интелигентни същества като американците ли? Дето са с феноменална липса на обща култура? Дето повечето от тях не знаят, че има френски говореща Канада, и дето след анкета се оказа, че 85% от завършилите УНИВЕРСИТЕТ не знаят кой е Зенон? Мен пък ме е срам от българи чуждопоклонници!
64
2
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 73 АнонименЕдва ли ще го приема като покана за купон, та впоследствие да се отърка в теб!
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е добре де, аз да питам тая чалга дива, аз ако взема да я измляскам е така некъде като я видя и после да я шляпна по *** тя как ще реагира?
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това голо суши?
61
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джени Суши президент!
60
3
 
6
 
! Отговори
Овация преди 4 години
Добре, де! Когато стане шампион знаете отлично кой се снима с него, демонстрира приятелство пред българските *** и се гевезят, че от тях по велики няма! Сега защо не застане и да го защити? Или да поднесе извинения на Джени от името на ПП Герб!
59
3
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 66 АнонименСушито как ли ще реагира ? Андреа вместо да и се гневи на тая, да я изпапа/погълне (започне да я ухажва)това нагло същество Сушитто!
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много са зле и двамата, Пульо си мисли че псука клипчета от партито и ще си помогне в делото, всъщност си вреди, а пък тая като и пише си мисли че ще промени нещо, точно обратното ще стане, накрая и нея ще я осъдят за психически тормоз
57
4
 
15
 
! Отговори
Сушито преди 4 години
Гнус ме беше да му го пипам, за това му го лапнах.....
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама и жена му проста, накрая ще го осъди и за обезщетение, кво си мисли, че като пише глупости ще си помогнат, мн и пука на нея в САЩ от тия *** в България, ще ги осъдят до шушка