Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Фолкпевицата я заплашвала на български
15 май 2019 14:20, Александър Попов
150
Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, нападна и гаджето на Кубрат Пулев - певицата Андреа. След като повдигна обвинения срещу Кубрат за целувката му на 23 март след двубоя с румънеца Богдан Дину, сега Джени атакува и гаджето на боксьора.

Тя заяви, че Андреа ѝ е налагала кибертормоз и ѝ е изпращала неприятни съобщения.

Още по темата
"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "Гордее ли се майка ти с теб?", обижда ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", каза репортерката, цитирана от bTV.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на САЩ до 23 септември 2019 г., но счита, че този срок е прекалено кратък. Освен тази санкция, Кобрата ще трябва да плати 2500 долара и да посещава 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

"Щастлива съм, че му отнеха лиценза, но ми се искаше да е за по-дълъг период. Ужасно е това, през което преминах заради него. Всички тези лъжи... ужасяващо е. Не мисля, че е искрен в извинението си. Разкайва се, защото трябва. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано", каза Равело пред репортерите след изслушването в Лос Анджелис.

Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши пред съда, заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус.

"Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата. Това, което Джени направи, е много важно, не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени-репортерки. Сега той е предупреден от комисията, че ако направи това на някой друг, ще загубиш лиценза си завинаги в Калифорния. И това е, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да повярва", каза юристката пред Нова тв.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е действал по този начин заради състоянието си след двубоя с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като оправдание, че е бил ударен по време на мач, това означава ли, че после всеки, който е бил ударен по време на мач, трябва да целува репортерките по устните, защото е бил ударен по главата. Това е безумно и освен това е извън закона. Това е сериозно - не е само тормоз, но и отмъщение, защото се е оплакала. И след това се опитаха да я унижат с това, което е направила в друг момент от живота. Всичко това е без значение за факта, че я е целунал и сграбчил. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви Глория Олред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2И заради един Кубрат да се отказваме от самолетите няма да стане.Това ако го беше напарвил член на кей поп група в Сащ от лейбъла щяха да го уволнят и да се разграничат от действията му.
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добрече е Гугъл преводач.Андреа ако беше нормална жена щеше да е била шута на Кубрат.
13
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КВА Е ТАЯ АНДРЕАМИ КЪВ Е ТОЯ ПУЛЕВАКО ГО БАРНА ЩЕ СИ ЯДЕ РЪКЪВИЦИТЕ И ЩЕ ПИЩИ ЗА ОШЕ
12
3
 
17
 
! Отговори
Бафмаау преди 4 години
И рече Анреа: Тая работа не може да мине току-така без мое участие, после изпя новия си хит "Ах, Суши, защо ме промуши", която моменталически ще стане турбохит; хонорарите от него ще отплават за Америка, нашта мома ще раздава наляво-надясно интервюта, че е невинна жертва с разбито сърдце, накрая ще се разкобри, след което ще ридае ден и половина и ще си намери друг Крали Марко.
11
3
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 2 Еее, голям бъзикчия си.
10
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази Суши ми е отвратителна. Отдалеч личи, че разиграва театър. Т*панарка.
9
22
 
13
 
! Отговори
- преди 4 години
На мен повече ми харесва Суши, има характер и самочувствие. Андрея на процеса се държи като някоя пребита ханъма.
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казах ви драги мои че историята не приключва до тук! Лека, полека "заразата" се разпространява без да може да се спре. На всичкото отгоре нашичкия продължава да се перчи и сега ще го насекат заедно с бутащата го отзад не по малко наивна Андреа!
7
5
 
38
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Правилно ми викаше дедо:"От к...и никой не е прокопсал, дедо!" Сега и граждански иск ли ще подаде тая разп.ретина. Да изкрънка каквото може, а отка.ените феминистки да пригласят.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малеййй... хвани едната, удари другата, ще падне Пулев.
5
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ са като някоя ислямска държава от близкия изток. Може да загазиш за има нема нищо....
4
6
 
17
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте натрапвали тази тройка австралопитеци.
2
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да скъсаме дипломатическите отношения със САЩ и да им откажем самолетите...Кубрат ще загуби,но и те ще загубят много повече...няколко милиарда...даже да им излезем от НАТОто..каква файда от него...
1
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шапкки ДОЛУ ! Сушито поведе борба с турбочалгата !