Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Фолкпевицата я заплашвала на български
15 май 2019 14:20, Александър Попов
150
Суши проплака и от Андреа, била жертва на BG кибертормоз

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, нападна и гаджето на Кубрат Пулев - певицата Андреа. След като повдигна обвинения срещу Кубрат за целувката му на 23 март след двубоя с румънеца Богдан Дину, сега Джени атакува и гаджето на боксьора.

Тя заяви, че Андреа ѝ е налагала кибертормоз и ѝ е изпращала неприятни съобщения.

Още по темата
"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "Гордее ли се майка ти с теб?", обижда ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", каза репортерката, цитирана от bTV.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на САЩ до 23 септември 2019 г., но счита, че този срок е прекалено кратък. Освен тази санкция, Кобрата ще трябва да плати 2500 долара и да посещава 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

"Щастлива съм, че му отнеха лиценза, но ми се искаше да е за по-дълъг период. Ужасно е това, през което преминах заради него. Всички тези лъжи... ужасяващо е. Не мисля, че е искрен в извинението си. Разкайва се, защото трябва. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано", каза Равело пред репортерите след изслушването в Лос Анджелис.

Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши пред съда, заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус.

"Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата. Това, което Джени направи, е много важно, не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени-репортерки. Сега той е предупреден от комисията, че ако направи това на някой друг, ще загубиш лиценза си завинаги в Калифорния. И това е, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да повярва", каза юристката пред Нова тв.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е действал по този начин заради състоянието си след двубоя с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като оправдание, че е бил ударен по време на мач, това означава ли, че после всеки, който е бил ударен по време на мач, трябва да целува репортерките по устните, защото е бил ударен по главата. Това е безумно и освен това е извън закона. Това е сериозно - не е само тормоз, но и отмъщение, защото се е оплакала. И след това се опитаха да я унижат с това, което е направила в друг момент от живота. Всичко това е без значение за факта, че я е целунал и сграбчил. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви Глория Олред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
2
 
! Отговори
Адвокат преди 4 години
Сега Багата да цунка Андрея, а Митьо Пищова Сушитоаз ще ги защитя в съдахаха
114
1
 
2
 
! Отговори
въх преди 4 години
Тъкмо щях да коментирам че това са лудите дето писаха на Шерцингер за Маша, а то се оказа, че и тази убавица била кибератакистка.
113
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви ли кариеси има тая под коронките на зъбите си... Егати убавицата
112
3
 
5
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 4 години
ЛЕКА ЖЕНА, С ЛЕКО ОБЛЕКЛО, ЛЕКО ПОВЕДЕНИЕ, СЕДЯЩА В СКУТОВЕТЕ НА МЪЖЕТЕ И ТЪРКАЩА ОНАЯ СИ РАБОТА В РАБОТИТЕ НА ТИЯ В КОИТО Е СЕДНАЛА ТРЪГНАЛА ДА СЕ ЖАЛВА ЧЕ БИЛА ЦЕЛУНАТА.
111
13
 
11
 
! Отговори
Давай Суши преди 4 години
Нокаутирай ги финансово и двете недоразумения!!! С теб сме!!!
110
3
 
25
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Сега ако напуснат кибер пространството и се фанат за косите тия двете *** ще ги гледам с удоволствие. Кобрата вече не е интересен. Откраднаха му шоуто
109
10
 
15
 
! Отговори
57534 преди 4 години
Прекалено много внимание отделяме за една пропаднала репортерка. Пълно е стакива водици ненапити... Пожелавам връзката между Андреа и Кобрата да стане още по-силна от това изпитание... Абе защо преуваличавам и аз... В еуфорията, едно мляс - та това не си заслужава да го коментираме. Стига лицемерие по американски!
108
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На какво и мирише сушито?
107
5
 
18
 
! Отговори
Tiger преди 4 години
Ето на това е способен феминизма. Пълно извръщаване на здравия разум. Скърбя за тези болни хора.
106
5
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Да, да заради някакво голо,*** месо-суши ще разваля дългогодишни сърдечни отношения?!? Андреа да не е еднодневка, м?
105
4
 
18
 
! Отговори
Пайнер говедо преди 4 години
Не честно тая кукундрела Андрея е егати парчето? Ако имаше и капчица достойнство, а неин Пулчо я направи за смях пред цял свят мляскайки Сушито като невидял с месеци ласки коч щеше да си е дигнала чукалата от тази история още на мига. Да ама Теодорчето явно няма умствен капацитет за 5 ст. под перхидроленото водорасло и на свой ред тръгнала да се резили само че онлайн. Направо *** и Ганювица!
104
9
 
23
 
! Отговори
Boss преди 4 години
Давай, Суши - ти си! Обрули я тая куха чалгарка за още поне 500 000 долара за кибер тормоз! Баси БГ ***!
103
4
 
10
 
! Отговори
7 преди 4 години
Най-забавното е че никой не й го иска Кубрат, а тя рипа ли рипа, явно той нея не я иска. Всъщност тя коя е, жената до Кубрат ли, зад Кубрат?
102
2
 
17
 
! Отговори
:) преди 4 години
Много простоват О'пуления.На тази Суши това и е професията,да изкарва пари от глуповати,закона си е закон.Като отидеш в друга държава,трябва да знаеш порядките и законите.Не навсякъде е чалготека както си мисли той и неговата певачка.Ама парен каша подухва,това да му е обица на ухото.А на чалгарката на О'пулев явно майка и много се гордее с нея като гледа разгъзурчените и пози с извадени цици за радост единствено на ръкоблудците.
101
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прякорът на тая идва от това, че организирала партита, на които сервитьорките поднасяли сушито голи. Беше обяснено някъде по сайтовете, като започна този скандал.
100
2
 
6
 
! Отговори
da преди 4 години
"заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус." явно са се разбрали предварително за сумата.
99
1
 
5
 
! Отговори
- преди 4 години
Багата го знаем, върнаха го от оня свят помлян, не я ли е жал Андрей да намесва и него.
98
4
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
всичко е за пари мислеха си че ще гушнат милион ама не стана адвокатката еизвестна че се занимава с подобни измислени дела много лоша репутация имав сащ медиите изобщо не са обърнали внимание на този случаи защото е многонезначителен
97
4
 
5
 
! Отговори
етимолог преди 4 години
Съдейки от прозвището и има нещо общо с умряла риба който някой хора ядат без топлинна обработка наслаждавайки се на силната рибешка миризма.....ако фамилията и е ,,суши ,, някой от родителите и ще е бил майстор на ,,суши,, в случая не съм сигурен ....
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде ги намира кобрата .....