Куп любопитни имена в национала за дебюта на Балъков

Трима от Етър и Марселиньо влизат в отбора
16 май 2019 17:37, Красимир Ангелов
19
Куп любопитни имена в национала за дебюта на Балъков
Снимка: Булфото

Новият национален селекционер Красимир Балъков повика 27 футболисти за лагер-сбора преди европейските квалификации срещу Чехия на 7 юни и Косово на 10 юни.

Родните национали се събират на 29 май в Национална футболна база "Бояна", а избраниците на новия наставник на "лъвовете" вече са ясни.

Ето го и целия списък с повиканите:

Вратари: Николай Михайлов (Левски), Пламен Илиев (Лудогорец), Христо Иванов (Етър)

Защитници: Страхил Попов (Касъмпаша), Васил Божиков (Слован Братислава), Николай Бодуров (ЦСКА-София), Иван Турицов (ЦСКА-София), Камен Хаджиев (Академия Пушкаш), Антон Недялков (Лудогорец), Иван Горанов (Левски), Кристиан Димитров (Ботев Пд), Виктор Генев (Черно море), Крум Стоянов (Етър)

Халфове и нападатели: Ивелин Попов (Ростов), Георги Костадинов (Арсенал Тула), Кирил Десподов (Каляри), Тодор Неделев (Ботев Пд), Галин Иванов (Халадаш), Марселиньо (Лудогорец), Кристиян Малинов (ЦСКА-София), Мартин Минчев (Черно море), Георги Илиев (Черно море), Янис Карабельов (Славия), Георги Сърмов (Етър), Станислав Иванов (Левски), Станислав Костов (Левски), Исмаил Иса (Дунав)

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Янис Карабельов, той е от Славия, да мълчите и да плачете. Червени. сини и бенбени.
16
0
 
3
 
! Отговори
ми то преди 4 години
Балък с балъци игра.
15
0
 
4
 
! Отговори
Васко от дагама преди 4 години
Интересно е все пак, че на тема бг футбол има цели 15 коментара.По отношение на публикацията. Пише, че имало "куп любопитни имена". Да Ви кажа, ни едно такова не открих.
14
1
 
10
 
! Отговори
дрън дрън преди 4 години
Вчера финала за купата доказа колко изостанал е нашия футбол. Ботев, с няколко бивши лузъри от Уевски, срещу Локо, с босненско-хърватско-словенски екип. Локото в първенството играе ганкиното заради черно тото, но на финала игра реално и Ботев нямаха шанс. Нашия футбол е много назад дори и от съседните страни. Уевски от години показва какво не трябва да се прави, а в ЦСКА нещата не са много по-различни. Даже успяха тези "грандове" да докарат до тяхното ниво и Лудогорец, който играеше европейски.
13
0
 
6
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 4 години
Най-доброто, с което разполагаме?!? Хайде стига смешки. Това са хората на най-силните футболни агенти (разборай - връзки с БФС). Качеството на повечето е меко казано нулево и изобщо не е на ниво национален отбор. Но така е в БГ - който има връзки е уреден, който няма си заминава безславно в някой провинциален отбор. Я познайте колко български вратари в А група са по-добри от Никито дебелата перука? Поне 4-*** са, но явно са родени без късмет. Футболът ни е много изостанал и продължава да затъва.
12
1
 
11
 
! Отговори
Великия Дух преди 4 години
Докато някой ни нахлуе в БФС и скалпира Перуката, няма да се оправи положението!
11
1
 
3
 
! Отговори
ФЕН преди 4 години
Като цяло наистин е най-доброто, с което разполагаме. Какво се случва с Гълъбинов? Преди вкарваше голове, а не го викаха.. сега какво е неговото положение ? Радвам се че Марселиньо има повиквателна. Също се чудя относно Вандерсон, който има права от 14 април да играе за националния отбор, защо той няма повиквателна? Успех, Краси!
10
1
 
9
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Напълно заслужена повиквателна за Жоро Илиев!
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина с бразилската техника, така му викаха навремето в чужбина. Лично за мен Краси Балъков е най-добрият полузащитник играл някога за националния, дай Боже най-накрая да му потръгне и в треньорската кариера.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето имена не са любопитни, а трагични, начело с малкия Перукан.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е най-доброто с което разполагаме, но докато перуката е начело няма оправя!Ей перукан-нагляр махай се от БФС!! Не се ли накраде?
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успех Бълъче!
5
2
 
9
 
! Отговори
Дино преди 4 години
До Щерю.... Когато загубят първите 5 мача , без да вкарат гол , тогава коментирайте каръци ли са , балъци ли са и т.н. ...Когато вас ви назначат на това място , тогава си поканете и ПЕЛЕ , ако искате ...
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В общи линии най-доброто, с което разполагаме в момента, като изключим малък Перукан, който явно върви в пакет с националния отбор за всеки нов треньор.
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красимир Каръков.
2
4
 
20
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
ЗАКРИВАЙ БФС И А-ГРУПА /ТРУПА/! Перуци на дръвника!
1
9
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Мдааа, любопитен куп от балъцци в националния...