Набедиха македонски депутат за наркоман. Той: Исках масло от канабис за сестра ми

Павле Богоевски е обект на разследване
16 май 2019 21:35, Йордан Бързаков
4
Набедиха македонски депутат за наркоман. Той: Исках масло от канабис за сестра ми
Снимка: Reuters
Има открити подозрения, че Павле Богоевски взима наркотици и е възможно неговите изявления и решения да са били под въздействието на опиати, се казва в реакция на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ по повод на медийната "бомба" и аудиозаписа, уличаващ депутата Богоевски от управляващия СДСМ в разговор с търговец на наркотици, предава БТА.
 
Павле Богоевски трябва да каже дали е наркозависим ли е или не е. Единственият начин да докаже противното е доброволно да си направи наркотест и да увери обществеността, че е истина това, което говори. Ако Богоевски откаже или не направи наркотест, това ще бъде ясен показател, че е наркозависим. И дали става въпрос за тежки наркотици или за канабис, взимането и търговията с това е наказателно дело и прокуратурата трябва да внесе наказателен иск за Богоевски във връзка със случая, призова опозиционната партия.
Още по темата
 
Тя очаква премиерът Зоран Заев да поиска оставката на Богоевски, а самият депутат да прояви морална и политическа доблест и да подаде оставка от депутатската си позиция.
 
Павле Богоевски обяви по-рано, че поръчал по телефона масло от канабис за болната си сестра. От днес прокуратурата в Скопие поема случая, а предмет на разследването ще бъде таксиметровият шофьор, който, возейки Богоевски, го записал без разрешение какво говори по телефона. 
 
Богоевски отишъл в полицейското управление след като в сайт, регистриран в Русия, бе пуснат аудиозапис как говори по телефона и поръчва, както каза той, масло от канабис за близък болен, а не кокаин, както твърди сайтът. Богоевски поиска да му бъде направен тест за наркотици като доказателство, че говори истината.
 
Той каза, че разговорът се състоял преди няколко месеца, но се пуска сега, тъй като като председател на парламентарната комисия по мандатите и имунитета трябва веднага да насрочи заседание за отнемане на депутатския мандат на бившия премиер Никола Груевски, който избяга и получи убежище в Унгария.
 

4
Още от Театър
У-лицата с Юлия Коларова: С кукла се виждаме отстрани
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Мечо Пух преди 5 дни
Човекът е бил на зор,какво толкова е направил.масло от канабис се търси само за лоши работи,да не му идва на главата на човек
3
2
 
4
 
! Отговори
акуд преди 6 дни
кремълските подслушвания започнаха да изкачат и северна македония. нищо ново
2
3
 
19
 
! Отговори
Zv. преди 6 дни
Сбъркани хора,жалко подобие на цивилизация.Че искал да помогне на близък човек.В целия свят е разрешено маслото от коноп за медицински цели с изключение на КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ.ЯВНО И МАКЕДОНИЯ!!!ЖАЛКА ИСТОРИЯ!
1
1
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 дни
Цървеното македонско знаме много ме кефи.Да взема да се пиша македонец,при следващото преброяване.Може и да съм единствен в Кривунделово,освен ако не навия и баба Гицка(на 102),която ми е комшийка.