Пореден ден издирват Зайков. От него - ни следа

Имало и фалшив сигнал за забелязването му, обясни Иванов
Обновена: 17 май 2019 09:02 | 17 май 2019 08:40, Петя Славова
36

Пореден ден продължава издирването на Стоян Зайков, който е обвинен в убийството на жена и третия си братовчед. Полиция и жандармерия са блокирали Костенец, предаде Bulgaria ON AIR.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов заяви тази сутрин, че полицейското присъствие в града е безпрецедентно и бройката на служителите е рекордна за подобна операция, а нови сигнали за местонахождението на Зайков няма.

Още по темата

 "Още не са станали експертизите, които категорично да ни потвърдят, че извършителят е един и същ, но основната версия е това. Нова информация няма. Новото е - сигурни сме, че убийството е станало вечерта на 14-и, че е извършено с гладкоцевно оръжие, няма данни за взлом в помещението, където е намерен убитият", коментира главният секретар на МВР.

Главен комисар Ивайло Иванов увери, че МВР работи и по охраната на хората, които са подавали сигнали или са потърсили помощта на органите на реда, но категорично отрече, че е бил намерен списък на убиеца с хора, които са потенциални негови жертви.

"Това се носи тук от местното население. В тази връзка хората, които са потърсили съдействие от наша страна са обезпечени, с всеки е разговаряно и за когото смятаме, че е застрашен, са взети мерки", обясни още главният секретар на МВР.

Ивайло Иванов каза, че е имало и фалшив сигнал за забелязването на Стоян Зайков, а вече съдействието на граждани става все по-засилено и обясни, че органите на реда работят по всеки един сигнал до пълната проверка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без клипче в Ютюб, снимки във Фейсбук, без ГСМ, без селфи, без ГПС как да го заловят? Престъпниците на Запад предоставят всичко това.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана една партизанска балада.
30
0
 
5
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Тва стана като На всеки километър
29
0
 
4
 
! Отговори
тхб преди 4 години
следово куче пaрцал екшън
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Ивайло Иванов, като го гледам ми изглежда безпрецедентно ***!
27
0
 
4
 
! Отговори
Пародия преди 4 години
Явно след като не го фаща дрона този е стелт и требе по спешност да се купят F22 и F35 и да се използва стелт технология. И да се бомбардират външните *** че плиска нависоко за филмите за търсенето.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
той за това време може вече да е хванал баирите и да е минал нелегално в чужбина. важното е, че МВР ни пази. забравили да проверят къщите, но нищо. на всеки може да се случи да забрави такава незначителна подробност. да видим колко време още ще го търсят.
25
1
 
8
 
! Отговори
Валя балканска преди 4 години
ИзлееЕееЕл е Чааанееееее хаАаАйЙдуУууУутиИИиин....
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй и тъй дремят некадърниците поне да им дадат по една палка, трънка и знак 40. Та да изкарат някой лев. То там им е силата.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Викнете Едирненската авджийска сюрия, ще го отстрелят на втория час.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея са пълна пародия...некъф смешен шиш прави цяла гвардия на палячовци....Не искам да си представям ако бяха ни нападнали терористи, какво щеше да стане...
21
0
 
9
 
! Отговори
Мис Тигрова преди 4 години
Тая работа така с ловна дружинка събрана от куцо и сакато няма да стане. След като избягалият е Зайков трябва да се подбере подходяща потеря с участници Вълков, Вълчев, Вълканов, Лисичков, Лисков, Чакалов, Хиенски, Мечков, Мечкарев, Мечкаров, Боримечков, Орлов, Соколов, Лъвев, дори ако трябва да се докара и мис Тигрова от Америка.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да го намерят, тенденцията към хайдутлук и партизанвство се засилва. Инерцията на кротките хора и добрите спокойни времена осигурени от Тодор Живков приключват. Наред е поколението, което не е наплашено от комунистически терор, израснало, възхищаващо се и възпитано да подражава на мутрата Борисов! Всеки гламак - премиер!
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зайко е хванал люцерната....*** го гони.
18
1
 
8
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
До 18Пак няма да го заловят защото масово в МВР са неграмотни и няма да могат да разчетат табелата. Трябва да се предаде сам, да прати оръжието по пощата (за да няма опасност за служителите на МВР) с вече направено изследване на ДНК, отпечатъци и тн от акредитирана лаборатория, да направи пълни самопризнания, сам да влезе в ареста и тогава пак има 50 на 50 шанс да се издънят като пишат обвинителния акт, затова е препоръчително сам да изготви обвинителния си акт за да не падне в съда.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде-ееее! Вота наближава! кой ще варди секцията! Големият резил ще е, ако се окаже, че Зайков е успял и да гласува и то машинно!
16
1
 
11
 
! Отговори
БРЦК преди 4 години
Сигурно вече свормира тайни комитети
15
0
 
14
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Цяло чудо е, че още не са ревнали за по високи заплати! Бай ТИКВОНИИ следващия път като ревнат мързеливците за заплати им напомни за този и други подобни случай където един горски дивак ги направи за резил. Режи от бюджета на МВР всеки ден докато не го намерят, че иначе никога няма да се размърдат да си свършат работата! Дай им на тях само да се друсат с наркотици и да пивтунят. На мястото на цирк Балкански пращайте МиВиРе-то да ни забавлява. Във филмите полицейска академия полицията е по добра!
14
8
 
1
 
! Отговори
Бг партизанин Зайков преди 4 години
Зайков ... Стояне,предай се, ще те хванат !Ще щракне капана,време не остана.
13
0
 
11
 
! Отговори
мери преди 4 години
е да направят един епизод със столични в повече те гарантирано ще го заловятНекъдърници