Все повече софиянци купуват къщи в Павел баня и Казанлък

Imoti.net за имотния пазар в Стара Загора
21 май 2019 15:15, Екип на Dnes.bg
13


Ръст на столичаните, които купуват къщи в Павел баня и Казанлък, отчетоха брокери от Стара Загора по време на бизнес закуската на Imoti.net, която се проведе на 21 май в града. Експертите са категорични, че имотният пазар в града е стабилен и ще остане такъв до края на годината. Брокери коментираха, че купувачите в Стара Загора става все по-предпазливи – правят повече огледи, не рискуват да вземат големи кредити и проучват предварително строителите и инвеститорите в региона.

И тази година решилите да закупят собствено жилище в Стара Загора търсят предимно апартамент в новопостроена сграда или обект в строеж. За купувачите, които предпочитат жилище в стара сграда, най-важни за избора са локацията и площта на имота.

Бизнес закуската в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro.

Мисията на Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората по посещаемост онлайн медийна група в България по данни на Gemius, е да помага на потребителите да разграничават качествените и некачествените обяви за имоти и да подкрепя коректните участници в имотния бизнес. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До dдфсфти пък какво искаш?!? Не може цял Пловдив и Бургас да ми се домъкнат тука и аз да ги приемам топло, при положение, че градът заприлича на един огромен *** заради тях.
11
1
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН 2 преди 4 години
До бай ганюТова са най спокойните градове. С минерална вода и забележителности
10
1
 
4
 
! Отговори
Дърваров преди 4 години
Бла Бла... Кат няма за ко да пишат си измислят...
9
0
 
4
 
! Отговори
основните купувачи преди 4 години
Основните купувачи на имоти за АйТи специалистите ,щото имат пари.Просто програмисти и подобни са решили да си взимат ваканционнни вили и купуват такива имоти на дистанции до 200 км от София (по-голямо разстояние е неудобно да се измине с кола).Това е истината.
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко съмнителна новина, като се има предвит, че са на 2 туби бензин от софия, по не много добър път. Аз със сигурност не бих си купил нищо там.
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Все повече софиянци купуват къщи в Павел баня и Казанлък"Миналата година 2-***, тая година 4-***. Ама те са си родом от там, само дето са си сменили адресните регистрации със софийски. Ахахахаха.
6
6
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
първо новината е преувеличенавторо тва не са ли предимно хора от този регион живущи в софия планиращи да се върнат в тези градове?трето какво точно е привлекателно точно в тези градове? нищо.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият път като ходих на Павел баня, беше нормално спокойно, после всеки хотел каптирал по един кладенец, пълни басейн и предлага спа. В момента не знам как да открия финансираните от НОИ и Здравна каса лечебни заведения.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имотния балон със надутите цени на жилищата в България е пред спукване!!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом не са американци, добре е
2
4
 
11
 
! Отговори
dwsfsf преди 4 години
Кажете колко ще се повиши цената в София какви са тези публикации! :)
1
9
 
17
 
! Отговори
dдфсф преди 4 години
Дано ги посрещнат толкова "топло", колкото те посрещат жители на други градове, преселващи се в София.