Доколко вашата връзка е стабилна? Вижте 6 признака

Не се опитвате да промените другия, не се и обвинявате взаимно
22 май 2019 22:00, Михаела Лазарова
3
Доколко вашата връзка е стабилна? Вижте 6 признака
Снимка: pexels

Ако може да се каже, че в любовта има правила, то едно от тях е, че нищо не е идеално в една връзка. Дори и най-хармоничните взаимоотношения си имат своите върхове и спадове. И все пак, в един определен период, всеки се пита доколко връзката му е стабилна и дали има бъдеще с този човек. Разбира се, времето ни дава ясни знаци, които са отговорите на въпросите ни.

Доколко вашата връзка е стабилна, вижте в следващите редове.

Може да обсъдите плановете за общото ви бъдеще

Но, винаги има едно "но". В едни стабилни взаимоотношения, партньорите могат да обсъдят общото си бъдеще без това да предизвика безпокойство, страх, спорове. За тях е вълнуващо да си представят как връзката им се развива и не само имат идеи, но и пристъпват към тяхното осъществяване.

Обещанията ви са реални

Да дадеш обещание е лесно, да го спазиш – не толкова. Ако се чудите дали вашата връзка е стабилна и има бъдеще, помислете си какви обещания си давате с любимия човек и до каква степен ги изпълнявате. Взаимното уважаване на чувствата и желанията е фундамент в едни взаимоотношения.

Няма нужда да се контролирате

Казват, че когато човек контролира половинката си, изпитва силна ревност. И то е защото му липсва внимание и любов във връзката. Има ли нещо, което ви притеснява, когато става въпрос за лични граници, свободно време с приятели? Дали притесненията ви, че партньорът ви не е коректен с вас са основателни? Стабилната любовна връзка предполага двама души да намерят компромис, да уважават личното пространство и нуждите на другия, намират равновесие, без това да предизвиква в тях излишно притеснение и ревност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари