Ужасът за Касияс няма край, откриха рак на съпругата му

Сара Карбонеро: Пътят ще е труден, но предстои щастлив изход
Обновена: 22 май 2019 07:41 | 22 май 2019 07:30, Елка Василева
10
Ужасът за Касияс няма край, откриха рак на съпругата му
Снимка: архив, Reuters

Семейството на Икер Касияс преживява още един шок след неговия инфаркт, който едва не отне живота му по време на тренировка на Порто.

Оказа се, че красивата половинка на легендарния страж на Реал (Мадрид) и все още настоящ футболист на Порто Сара Карбонеро има от рак на яйчниците. Това е тайна, която тя доста умело е крила от медиите напоследък, но все пак призна, че вече е оперирана, пише Gol.bg.

"Oще не сме се възстановили от един шок и дойде друг. Преди няколко дни по време на рутинен преглед лекарите откриха, че имам злокачествен рак на яйчниците. Вече успях да премина през операция и всичко мина добре", признава самата Карбонеро.

"За моя радост успях да открия болестта в доста ранен стадий, но пред мен въпреки това има няколко месеца здрава битка. През тях ще се подложа на подходящо лечение и вярвам, че в крайна сметка всичко ще бъде наред", каза съпругата на Касияс.

"Пътят ще бъде труден, но предстои щастлив изход. Имам пълната подкрепа на семейството и приятелите ми", каза още телевизионната водеща в изявление в социалните мрежи.

Спортни новини четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: раксъпругаИкер Касияс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано се оправят бързо и двамата!!!
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожелавам късмет на човекът радвал милиони и писал историята на испанския спорт във времената на най-големите му успехи.
6
4
 
27
 
! Отговори
sulyu преди 4 години
касияс не е богатите бе, мислиш ли, че може да си купи яхта от 100 милиона. Всеки цент го е изкарал с труд, за да има смисъл пиенето ти пред телевизора. май кя ти проскубана
5
1
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
И за това ще пишат, но в друга статия. Тук говорим за Касияс и съпругата му.
4
1
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много свястно и скромно, добро момче е Касияс. Цялостни впечатления за него през годините, защото го помня от 19-годишен като застана на вратата на Реал. Дано имат късмет и всичко да се оправи. Заслужават да са щастливи
3
26
 
27
 
! Отговори
Свиня преди 4 години
Имат пари ще оживее...ще ги поизтръскат но ще оживеят...да го духат бедните в най демократичния и човеколюбив свят.... когато парите и здравето са за богатите....
2
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не пишете за българските раковоболни? Тези дето нямат пари и дето сестрите в онкологията ги рекетират за по 1 - 2 лева?
1
1
 
73
 
! Отговори
ДС преди 4 години
Дано оздравеят и двамата.