Звезда от "Сексът и градът" ще учи Кобрата на въздържание

Кратки филмчета под надслов "Това е сексуално насилие" възпитават Пулев
22 май 2019 02:39, Красимир Ангелов
42
Звезда от "Сексът и градът" ще учи Кобрата на въздържание
Снимка: Reuters

Актрисата Синтия Никсън, позната като Миранда от хитовия сериал "Сексът и градът", ще учи топбоеца ни Кубрат Пулев на сексуално въздържание, прилично поведение и морал. Синтия, която е лесбийка, ще участва в терапията, която съдът постанови да запише шампионът ни след злополучната целувка с Джени Суши, пише "България днес".

Още по темата
Актрисата участва в шест кратки филмчета под надслов "Това е сексуално насилие", които са заснети миналата година с главна героиня напористата мъжемразка и адвокатка от "Сексът и градът". Именно тези филми са част от двумесечния курс, който Кобрата ще трябва да изтърпи заради Суши и последвалото съдебно дело за сексуално посегателство.

Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши

Във филмчетата актрисата Синтия Никсън, която е официално съпруга на партньорката си Кристин, играе жена, претърпяла насилие, грозни намеци и натискания от страна на лекаря си гинеколог.

В друга сценка политик се опитва да се възползва от млада журналистка, която докато е на работа и му взима интервю, привлича вниманието му. Насред интервюто политикът се примъква към красавицата и започва да я опипва. Аналогията с Джени Суши е неслучайно избрана от психолозите, тъй като във филма Никсън е насилвана, докато си върши работата, от нахални мъже.

Филмчетата са около пет минути всяко и са част от терапията, която Пулев ще трябва да прилага два месеца. Освен тях, Кобрата ще трябва да се среща и с психолог.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото сам си направиш...
10
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феминизма е една от основните отрови на съвременния свят.
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Либерастите направо се оляха с панаира само за една целувка.
8
3
 
28
 
! Отговори
Аха преди 4 години
Откъде-накъде хора с психични и сексуални отклонения (ЛГБТИ) ще определят кое е норма и кое - не? Впрочем много от феминистките и създателките на *** теориите са лесбийки. Например Джудит Бътлър, Симон Дьо Бовоар, много жени от ръководството на "Планирано родителство". Да напомням ли, че гей организациите най-много реваха заради отхвърлянето на Истанбулската конвенция?
7
7
 
21
 
! Отговори
BigDick4you преди 4 години
Не споря, че някои видове мъжко поведениеспрямо женитеса грозни, и заслужават порицание, най -малкотоно тия се престарават и прекаляват!Когато няма ясни рамки,какво е "нормално"тогава идват джен дърида ни учат, как да бъдем мъже и жени!Ето затова, българите сме против Истанбулската конвенцияи Стратегията за детето!Въпрос;Ако жена целуне неочаквано женана публично място, в САЩи нея ли ще я превъзпитават!?Аз поне не съм чувал за такъв случай!Винаги мъжът е насилникътБолни хора
6
5
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Кобрети ако може да я изгняви и тая !!!
5
5
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Баба ти Синтия ще те учи да й месиш баницата
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В днешния свят само жените имат право да преследват мъжете .Мъжете сме дивеч .Който реши да се прави на мъж го обстрелват.
3
6
 
13
 
! Отговори
естета преди 4 години
Кобра, я и обърни на тая "посоките " ве ха ха !!!!!!
2
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще дойде време когато жените ще ни молят да вадиме кобрата ,ама и ние ще го считаме за сексуален тормоз!
1
6
 
22
 
! Отговори
DEAD Inc. преди 4 години
Няма смисъл от коментар...