Шампионката по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие

Била е открита с прерязани вени от своя съотборничка
Обновена: 23 май 2019 08:12 | 23 май 2019 08:09, Елка Василева
67
Шампионката по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие
Биляна Дудова. Снимка: архив, Булфото

Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие.

21-годишната спортистка е била открита във вторник вечерта с прерязани вени от съотборничката ѝ Сезан Белберова в стаята им в столичен хотел, пише вестник "Телеграф".

Незабавно на мястото е пристигнала линейка от Спешна помощ и полиция. Дудова е откарана в болница "Св. Иван Рилски". Шампионката е без опасност за живота.

Биляна Дудова с трета европейска титла в женската борба

Новината са потвърдили от МВР и лечебното заведение. Треньорът на Дудова - Петър Касабов, сподели, че за последно я видял в неделя, пише на сайта си Bulgaria ON AIR.

Разследват се възможните версии, заради които Биляна е посегнала към живота си.

Около 20,30 ч. във вторник вечерта на тел. 112 бил получен сигнал от Сезан Белберова, че е открила приятелката и съотборничката си Биляна Дудова обляна в кръв. Двете момичета живеели в стая под наем в хотел "Диана" в столичния квартал "Дианабад". Като се прибрала, Сезан видяла и окървавен кухненски нож, с който шампионката е рязала вените си.

Въпреки тежката ситуация лекарите я спасили. Официално от болницата не пожелаха да направят коментар, тъй като ситуацията е много деликатна и става въпрос за личност, прославила България.

Разследват се възможните версии, заради които златната Биляна е посегнала към живота си. Тя била винаги усмихната, позитивна и не е показвала, че е в депресия. Неофициално една от версиите на разследващите е, че може да става въпрос за личен мотив или за нещо, свързано със състезателната й кариера.

По думите на нейни приятели и съотборници преди време Дудова загубила майка си, което преживяла изключително тежко. Въпреки това излизала на тепиха, където печели редица престижни титли.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно - ето пример от моята практика:В работата сми съм забелязал, че младите ми колеги взимат масово антидепресанти. Очевидно не ги взимат, защото се чувстват оценени и добре заплатени... Има си навсякъде загуба на близки, някакво страдание, липса на перспектива ! Тъжно ми става, но и аз едва се крепя...
19
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Треньора Треньора Трябва да знае...
18
5
 
25
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
Нелепи коментари,на безмозъчни пубери.Всеки носи нещо в ума си и сърцето си-мъка,радост.......А някой като повечето от ,,долуподписаните"са кухи и примитивни същества.Има ги в природата ,а в сайта са видими. Излезте от виртуалния и влезте в нормалния живот бе пъпчиви юнаци.......Дано се оправи момичето,никой не знае какво му е на душата!
17
2
 
22
 
! Отговори
Тялото преди 4 години
"една от версиите на разследващите е, че може да става въпрос за личен мотив или за нещо, свързано със състезателната й кариера."Еййй, страшни професионалисти са тия "разследващи", с лазерна точност сведоха версиите до нещо с нея си е проблема!!
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо нормално се е случило. Извратено общество с силиконови идеали. Ако не си кукла като от телевизията ставаш една повредена личност, защото няма как да се збъднат желанията ти. Хората те наричат *** и те мачкат за собствено удоволствие. Сега добавяме и загубата на роднина.. И какво остава? Ножа!
15
4
 
47
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Човек на тази възраст се вкарва в какви ли не филми, какви ли не щуротии му щъкат в главата... дано се оправи момичето и да започне да гледа по-ведро на нещата в живота!!!
14
19
 
30
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Цивилизованите страни отдавна забравиха тези тежки спортове. Само ние тука руските републики и разни други изостанали се занимаваме с тия повреждащи организма спортове.Спорта е за здраве ако се прекалява е вреден както всичко с което се прекалява!!!
13
1
 
51
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
В България липсва тотална грижа за психичното здраве на хората. Не че за останалите неща е на лице, но за психичното здраве просто напълно отстъства. Причините може да са много... има неща, които останалите не биха разбрали като мотив да си посегнеш на живота, но пътища и съдби различни. Ако нещо което аз съм преживял ще го подмина без да мигна, друг може да го съсипе и обратното разбира се. А и обществото ни е такова, че гледа с насмешка на всичко, липсва подкрепата в тва общество просто...
12
11
 
15
 
! Отговори
Ранърса преди 4 години
Според мен най-вероятно става за неква гавра на тия измислени треньорчета, които са нещо като сводници в действителност. Е не всички, но поне тия които са челните позиции са си такива. Ама в Деградация ленд, кое е нормално... Дано оздравее момето, ама по-добре да стои далеч от тия спортни истории, че както е писано по-долу са само болка и контузии.
11
1
 
51
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Много често състезателите ги зобят като дoбичета с хормони и други гадocти, които влияят не само на физиката, но и на психиката. Дано да не е това причината, да се оправи момичето и да е живо и здраво.
10
3
 
8
 
! Отговори
Лоренцо преди 4 години
До 10 Важното е Световното 2030 да не изпуснем, за федерациите и спортистите един голем ...... То и бази като хората нямаме! ФизколтУРА и напред според Кра Дльов!
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Или здравословен, или любовен проблем.Залагам на второто.
8
7
 
8
 
! Отговори
SHTANGI преди 4 години
До Какво става бе?Явно няма достатъчно стимуланти за всички.. :(
7
2
 
51
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Физкултурата е здраве, спорта е само контузии и болка
6
6
 
77
 
! Отговори
Какво става бе? преди 4 години
Какво става с тоя спорт бе? Тоя министър Крадлев нещо не е ли разбрал ,че не е за тая работа? Онзи ден най-добрите ни бадминтонистки показаха потресаващи факти за золумите във федерацията им. Във футбола положението е трагично.Щангите бяха с колосална глоба. Лекоатлетките ни все с допинг хванати. Хиляди хвърлени за СП и ЕП по гребане и нямаме лодка във финал. Шахматната федерация- изключена от Евр. шахматен съюз за далавери.Въобще-в коя федерация нещата са наред?
5
1
 
103
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Жалко. Дано се оправи детето. Младо момиче е, животът е пред него. Това не решава нищо. Дано го превъзмогне и продължи напред.
4
27
 
3
 
! Отговори
DEAD Inc. преди 4 години
Не е за всеки!... Аз успях!
3
2
 
48
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Дано да се оправи скоро и да осъзнае грешката си.
2
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално,от химията която зобат и психарите треньори стават депресанти.
1
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тази възраст единственото ,което вълнува хората е любовта.