Двама мъже се клаха до кръчма в Стара Загора

Приети са в болница, единият е в безпомощно състояние
27 май 2019 21:05,
5
Двама мъже се клаха до кръчма в Стара Загора
Снимка: архив "Булфото"

Двама мъже от Стара Загора са настанени в болница след скандал, приключил с множество наръгвания, съобщава полицията в града.

Още по темата

Фамилна вражда и... Мъж налага жена с кол

Рано сутринта на 25 май е получен сигнал за пострадал след сбиване пред кръчма в областния център. Пристигналите незабавно на място патрули заварили ранените, единият от които бил в безпомощно състояние.

Според първоначалните данни яростният конфликт между двамата прераснал в сбиване, при което 32-годишен мъж е ранил неколкократно с нож съгражданина си на 34-годишна възраст. Тежко раненият е откаран в болница, където медицински екипи продължават да се борят за живота му, а опонентът му е настанен в болница в Казанлък.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.129 от НК, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
браво на самураите от канзасистинския мъжкар не се бие с нож като страхливец
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време на counter strike си организирахме бой с ножове. Велики години бяха.Тези искат да си припомнят.
2
0
 
17
 
! Отговори
тТт преди 4 години
Трийте си подвеждащата статия с тотално погрешната информация!Случката е в Казанлък, а участващите не са старозагорци. Шапки долу... да, ама не! Поне болницата да бяхте познали...Тотална щета е тази новина тук, ТОТАЛНА!!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Приети са в болница, единият е в безпомощно състояние"Журналистче, щом човекът е в болница, значи вече не е в безпомощно състояние. Словоред и български език разбирате ли изобщо?