Марин льо Пен иска нови парламентарни избори във Франция

"Мощно движение за промяна във властта се роди тази вечер"
27 май 2019 00:22,
34
Марин льо Пен иска нови парламентарни избори във Франция
Снимка: БТА

Водачката на крайнодесния Национален сбор във Франция Марин Льо Пен обяви "победа на народа" след съобщаването на прогнозните резултати от изборите за Европейския парламент, според които нейната партия има малка преднина пред партията на президента Еманюел Макрон "Република, напред", предаде ДПА, цитирана от БТА.

Още по темата


Макрон трябва да си направи изводи, след като превърна изборите в "референдум на неговата политика, но и на неговата личност", заяви Льо Пен.

Според нея президентът няма друг избор, освен да свика нови парламентарни избори.

Резултатите от европейските избори потвърдиха "новата разделителна линия между националисти и глобалисти", продължи тя и заяви: "Мощно движение за промяна във властта се роди тази вечер".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
наблюдаващ преди 4 години
Европа не си отива,по-точно: Завръща се!Ядрото на истинската Европа с християнската си култура и традиции се заформи.Австрия,Италия,Франция,Унгария...другите държави също добиха кураж и бавно се надигат.Окупираната Германия се събуди също.Англия ще съботира този процес,подпомагана от САЩ използвайки Украйна.Опитват се и в Белорусия за някакъв мини-майдан.Другият силен фактор е пътят на "коприната'.Русия и Китай са гаранти за този процес и Турция ги следва.А, ние вратата към Европа къде сме ?
25
1
 
4
 
! Отговори
Комунист-Ленинец преди 4 години
Кофтейшън за некрофила....Червенотабелниците па ще го приласкаят и нахранят....
24
1
 
7
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 4 години
60 лв за глас не са малко пари!!Напраихме добър байрям в маалата..
23
1
 
20
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Само ние крепим стабилността на Боко. Навсякъде на марионетките като него им набиха шутовете в угоените седалища. А тук каква е алтернативата? Да гласуваш за Боко гавазина на бай Тошо или за кака *** приемничката на партийната му шайка. Егати му и избора.
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европа се разпада ,но Радан Кънев бил алтернатива на мутрата ,която качи на власт
21
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мосю Лепен ще въвежда рублата във Франция.
20
0
 
5
 
! Отговори
честито преди 4 години
Браво ве Днес, какво лошо и нецензурно видяхте в това-като *** баберка че го резнахте ? От кога не трябва да се пише- ***, и какво е нецензурното в това М ?
19
1
 
17
 
! Отговори
честито преди 4 години
Леля Пенка отвя Макарона като куцо пиле домат, и като *** баберка мдаа.*** ония жълти жилетки не са спирали вече доста съботи да излизат !
18
4
 
45
 
! Отговори
Не са важни преди 4 години
тези европейски избори, важно е, че *** Макрон е победен, ЛьоПен го смачка! Стане ли Франция друга, това ще промени и Европа. Дано тръгне към добро!
17
10
 
9
 
! Отговори
Пирински преди 4 години
Европа си отива...еврото тожефренски франкдойче марк...Магура стрийтВис Сик.Боко...
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия Фараш ги отвя с 33%, Франция- Льо Пен, Италия- Салвини, Орбан, Курц, Качински...Какво става, бе
15
7
 
34
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Браво! Честито и да даде Бог и на нас да имаме подобни политици, като семейство Льо Пен!
14
5
 
36
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Нормално е черни, кафяви, ислямисти, многополови, безполови и останалите сбърканяци да мразят националистите и това е съвсем естествено, но не е естествено нормални хора да мразят националистите, всъщност няма нормален човек мразещ националистите, тези които ги мразят са или явни или прикрити сбърканяци! За съжаление в Абсурдистан почти не са останали нормални!
13
5
 
21
 
! Отговори
Пънкар преди 4 години
Спокойно приятелю те гладът липсата на вода еболата спинът и патроните ще се погрижат за африканските ти приятелчета.Въпроса е какво да се прави с отрепките които са вече тук.Една гражданска война във Франция би била прекрасна тия ако се изтрепят а с тях и белите левундери ще е чудесно и без това Франция прави само глупости откакто съществува толкова ляво неадекватно некадърна политика едва ли има някъде!
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПънкарКакто казах и го повтарям за тези които не са разбрали - не си пънкар а Т....НАР! Оставете буквичката моля, защото е смешно да допускате изказвания с подобно изродско съдържание а да се хващате за една буква. Човекът трябва да си знае статуса. *** е имало и винаги ще има но тези наистина са много опасни.
11
10
 
26
 
! Отговори
Пънкар преди 4 години
Не Льо Пен ами трябва нещо по брутално влизане в кварталите с танкове и трепане на всички помиари зарин хлор и масово бесене по улиците на всякаква африканска *** геноцид трябва!
10
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Макрон поне е французин. а тая е по - скоро нацистки гаулайтер. Жалко за хубавата Франция, щом са я докарали дотам такива като Льо Пен да имат пръст във френската политика. И ние също не сме за харесване щом харесваме подобни изродски аномалии като нея.
9
4
 
17
 
! Отговори
Пънкар преди 4 години
Франция е бита карта имало е протест на новосформирани "черни жилетки" не.ра които трябва а не искат да бъдат екстрадирани.Франция е пред гражданска война.Единственото спасение за тия е използване на огнепръскачки срещу негр.те и артилерия срещу гетата със зарин и хлор!
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После ще викат пак САЩ да им спасява гладнитее заднициии . Правете се на интересни още с крайно десни партии
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Френскивт народ никога няма да и гласува доверие"Френският народ току що и гласува най-високо доверие. Постави я на първо място по доверие и то над Макрон.Ти говорител на кой френски народ беше?