С колове, вили и коси: Жители на Буковлък посрещат полицаи

Задържани са трима души
27 май 2019 14:04, Красимир Ангелов
47
С колове, вили и коси: Жители на Буковлък посрещат полицаи
Снимка: Булфото, архив

Трима души са задържани при инцидент тази нощ в плевенското село Буковлък, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В неделя вечер в 23.30 ч. в Първо РУ е получен сигнал за нарушение на нощната тишина в Буковлък.

При пристигане пред адреса полицейските служители заварват група от около 10 човека с дървени колове, вила и коса. Местните жители посрещнали служителите на реда с викове и агресивно поведение.

Те нападнали служебните автомобили на полицията и кметството на селото. Незабавно към местопроизшествието са насочени допълнителни сили на ОДМВР - екипи на сектор "Пътна полиция" и Второ РУ.

Нанесени са щети по преден десен калник на служебен патрулен автомобил
, собственост на ОДМВР, вследствие на удари с крак. По служебен автомобил, собственост на кметство Буковлък, има материални щети по задната част на колата и страничните огледала за задно виждане, вследствие на хвърлени камъни.

Общественият ред в селото е възстановен около 00.30 ч.

За инцидента са задържани 16-годишен, 45-годишна и 44-годишен. Уведомен е дежурен прокурор в Плевен, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
2
 
! Отговори
vilidimdim преди 4 години
До АнонименНай-вероятно е да са вързани ръцете на полицаите - не е за пръв път да си патят от "превишаване "на правата.
17
1
 
2
 
! Отговори
vilidimdim преди 4 години
До ИванФамилията Романови са императорът на Русия, а тези са си ***.
16
1
 
13
 
! Отговори
179 преди 4 години
Точно в това село Българите са доста малко на брой. Самото населено място обаче е доста голямо като човешки ресурс. 3 хиляди човека живеят там и мнозинството са роми. От тия 3 хиляди ,хиляда и 100 са деца под 14 години.
15
1
 
15
 
! Отговори
чарли преди 4 години
...съобщават от Областната дирекция на МВР.Областната дирекция на МВР гордее ли се с това,че го публикува в новините?Отиват на повикването и ги посрещат въоръжени хора /явно предварително подготвени/.Викат подкрепление от пътна полиция.Със същия успех можеше да извикат подкрепление и от второ основно училище.
14
1
 
15
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Очаквам в най-скоро време на такъв сигнал по ромските маали, изпратеният патрулен автомобил просто да изчезне... и възкръсне под формата на амфибия на Кайлъшките езера. За ужас на любовните двойки! Плевен беше град на военни, ** и студ. Имаше Плама, ШЗО, ВВВУ, Медицински, училища за девойки. дискотека на Кайлъка. Остана му само студа.
13
1
 
26
 
! Отговори
Кондйо преди 4 години
Като в средновековието става в държавицата. Междуплеменни спорове и възстания на кланове
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бих предположил че са имали абитуриентка и заради това са празнували до късно, но уви, до 12-ти клас още никой от тях не е стигнал.
11
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да поясня за хората, които не са от Плевен и не са запознати с "явлението Буковлък"Буковлък е гетото на гр. Плевен. Още ит живково време там е населено с роми. Има само няколко къщи на българи. В момента, там, ромите са страшни нагли. Дума не може да им кажеш. Влизайки в Плевен с колите си, те отправят страшни закани ако някой българин реши да си ползва предимството на пътя. Скоро там нещата ще излязат от контрол и ще има убити българи. Наглостта там е безгранична.
10
6
 
10
 
! Отговори
ШОКАР МИ Е преди 4 години
Като пак чета дежурното някакви,,......,, атакуват смелите ,,......,, с ножове ,коси колове и накрая леко изкривен ритнат калник---какво стана с косите ,коловете---аман от герой ---то ако бяха нападнати найстина с посочените средства там щеше да има 5-дневен ,,......,,,
9
1
 
67
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Администраторът на caйта, вместо да трие мнението и въпросите ми, да обясни на обществото за етноса, който е предизвикал скандала в с. Буковлък?
8
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много обичат управляващите да ни дават светли демократични примери от САЩ. Защо обаче не действат срещу подобни бандити както се действа в САЩ? С вили и коси срещу полицията, камъни и щутове по патрулката - 10 трупа на крайно опасни бандити нападнали силите на реда. Те така действа в САЩ полицията, всъщност, стреля и за много по-малко.
7
1
 
70
 
! Отговори
СВЕТЛО" Б.Г&quo преди 4 години
ЗАПОЧНАХА ВСЕДЪРЖАВНИТЕ РОМСКИ РЕВОЛЮЦИИСКРИТОТО ОРЪЖИЕ: " МАЛКИ БУЛКИ"ПО СТРАШНО ОТ АТОМНО И БИОЛОГИЧЕСКООРЪЖИЕТО Е ЕТНИЧЕСКО
6
2
 
76
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
прав е колегата, другия път полицията да идат с бухалки и павета , за да могат да дадат адекватен отговор .
5
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какви добри времена бяха, когато народна милиция осигуряваше реда. Огневата граница между с. Буковлък и гр. Плевен беше ул. Георги Кочев. Тя беше полупропусклива тези с коловете и ножовете бяха само от едната страна и не смееха да я пресекат. Българите преминавахме и в двете посоки.
4
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ушевите да им дадат колове,вили и коси щом не използват огнестрелните си оръжия.
3
3
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че там нали уж имаше железен кмет, бивш полицаи и проблеми нямаше! Явно са получили по 50 лева да гласуват и са се разпасали съвсем!
2
1
 
94
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Защо не се споменава, че въпросните жители до един са потомци на фамилията Романови? Или това е забранено за свободната българска преса?
1
2
 
91
 
! Отговори
- преди 4 години
рИмска история, поредната, не ги е страх, забравиха едно време ударите на властта и как не смееха да посегнат на никой...свободията до нищо добро не води