Двама арестувани за атаката над българин във Великобритания

Единият е пуснат под гаранция, а другият остава в ареста
5 юни 2019 18:14,
3
Двама арестувани за атаката над българин във Великобритания
Снимка: pixabay.com

Двама души са арестувани за нападението над българин във Великобритания. Единият е бил освободен под гаранция, а другият остава в ареста, съобщават от МВнР.

Посолството на Република България в Лондон е във връзка с полицията относно случая.

В публикувано от полицията на окръг Мърсисайд официално съобщение се посочва, че Венцислав Маргинов на 51 г., живеещ в Саутпорт, е починал на 4 юни вследствие на нападение, извършено на 1 юни.

Футболни фенове наръгаха смъртоносно българин на Острова

Около 22.40 часа патрулиращи полицаи са забелязали нарушение на реда на улица "Лорд Стрийт" и открили мъж да лежи на земята в безсъзнание. Той и двамата му синове са били нападнати от група мъже близо до хотел "Скарисбрик". Предполага се, че българинът е бил съборен на земята и нападнат.

Полицията е арестувала Джеймс Питър Гелинг на 31 години, също живеещ в Саутпорт, като Гелинг се е явил пред Магистратския съд на 4 юни и остава в ареста. Друг заподозрян е бил освободен под гаранция.

Британските власти отправят молба към всеки с повече информация да се свърже с полицията на Мърсисайд чрез Twitter @MerPolCC, Фейсбук Merseyside Police CC или по телефона на номер 101, като се посочи случай № 19100282822.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости и искрени съболезнования на близките му. Пуснатият под гаранция не е предизвикал смъртта и ще бъде съден за съучастие което означава няколко години в кафеза. Убиецът от друга страна ще лежи минимум 30 години а може и доживотно.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснатият под гаранция е изпратен на "изправително" училище в "Слънчака". Да порита на воля някоколко камериерки, да се напуши и усмърти с алкохол и да се въргаля по улиците, оповръщан, лекьосан и мръсен.На тоя, дето е останал под арест му се готви още по-лошо. Ще му се наложи да прави "балконинг" в явно-нетрезво състояние и под влияние на транквиланти. Няма да му бъде позволено да тренира футбол с главата на камериерката, но ще има възможност да РЪГА наред, та дано му дойде акъла!